9 Eylül 2020 Çarşamba

Avon Loaded Lip Lacquer

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde #cildinegöreseç ekibi olarak Avon'un yeni likit rujları Loaded Lip Lacquer rujları inceleyeceğiz.





İçeriğinde dudakları nemlendirmek için besleyici yağlar bulunan Loaded Lip Lacquer  rujlar ıslak ve parlak bitişiyle oldukça göz alıcı. Asla yapış yapış değiller. Renkleri koyu görünse de oldukça doğal bitişli.


4 rengi bulunan Loaded Lip Lacquer rujları anlatmaya Spread The Nude rengiyle başlayayım. Kahve alt tonlu bir nude rengi Spread The Nude. Bu tonlar beni çok solgun gösterir genelde ama bu rujlar ıslak bitişli olduğu için dudağımdaki duruşunu çok sevdim. Çok hafif renk veriyor. Biraz daha koyu olsa Fenty Glow Gloss Bomb muadili olabilirmiş ama kıyısından dönmüş. Gün içinde kuruyan ve soluklaşan dudakları canlandırmak için güzel bir renk. 


Sırada güzel bir mercan tonu olan Touch Of Coral rengi var. Turuncu alt tonlu bir ruj bu. Sarı alt tonlu tenlere çok yakışır bu renk. Ama renk dudakta o kadar doğal duruyor ki pembe alt tonlu tenler de rahatlıkla kullanabilir. Bronz tende de çok hoş durur bu renk.


Üçüncü rengimiz Sprinkle On Plum rengi. Her tene yakışan güzel bir açık mürdüm rengi. Diğer renkler gibi sürüldüğünde oldukça doğal duruyor. 


Son rengimiz Bit Of Red. Adına yakışan bir kırmızı. Kırmızı ruj sevip de günlük kullanmaya çekiniyorsanız bu ruj tam size göre. O kadar doğal duruyor ki dudaklarda sürekli bu ruju sürmek istiyorum evde bile olsam. 



Avon Loaded Lip Lacquer rujların dört rengini de çok beğendim. Aplikatörleri kullanışlı ve rahat uyguluyor rujları. Çok kalıcı değiller ne yazık ki. Üst üste sürmek istiyorsanız biraz kurumasını bekleyip diğer katı öyle sürmek daha iyi sonuç veriyor. Beklemeden sürüldüğünde homojen dağılmıyor ve dudak çizgilerinde toplanıyor. 
Avon Loaded Lip Lacquer rujlarda tek sevmediğim şey şekerli tatları oldu. 


Avon Loaded Lip Lacquer rujları Nilgün ve İrem sevmiş mi okumanız için blog linklerini bırakıyorum.

Bizi yeni instagram hesaplarımızdan takip etmek isterseniz :
  

6 yorum:

  1. Her birinin rengi birbirinden güzel ama ben kırmızılara bayıldım❤️

    YanıtlaSil
  2. ben renklerini sevdim nude hariç hepsini kullanabilirim nude için daha açık bir ten lazım bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rensiz balm gibi durduğu için sevdim bu nude tonu ben :)

      Sil
  3. Ben özellikle Coral rengini çok sevdim!

    YanıtlaSil