26 Nisan 2018 Perşembe

Maybelline Master Strobing Liquid

Aydınlatıcınızı nasıl alırdınız?
Toz mu, stick mi, likit mi? Ben toz ve likit aydınlatıcıları kullanmayı seviyorum. Stick olanlarla pek anlaşamadım. Likit aydınlatıcılardan da Maybelline Master Strobing Liquid bu aralar elimden düşmeyen aydınlatıcılardan biri.




İki rengi olan aydınlatıcının bendeki rengi açık tonu olan Light. Pembe alt tonlu tenlere uygun bir renge sahip. Son zamanların makyaj modası strobing için de doğal sonuç veren güzel bir ürün. Fondotene karıştırıp kullanınca cilde güzel bir aydınlık veriyor. Ama çok az bir miktar karıştırmalı fodötene ki ışıltılı ve aydınlık cilt yerine yapay bir görüntüye neden olmasın.



Baz olarak da kullanılabilir ama ben o şekilde kullanmayı tercih etmedim. Gün içinde makyajım zaten yeterince parlıyorken, bir de bunu baz olarak kullanırsam sonuç nasıl olur düşünemiyorum :) Gerçi baz olarak kullanırsam uzaydan görünmem garanti olabilir belki :))


İnce ucu sayesinde ürünü kontrollü almak mümkün. Akışkan olmayan kremsi bir kıvamı var. Uygularken biraz hızlı olmakta fayda var. Çünkü çok çabuk sabitlenen bir ürün. Çok az kullanmak yeterli oluyor. Mercimek tanesi kadar ürünü parmaklarımla tampon yaparak uyguluyorum. Oldukça doğal bir aydınlık veriyor bu şekilde uyguladığımda. Aydınlatıcımın daha kalıcı olmasını istediğim zamanlarda da üzerine toz aydınlatıcı uyguluyorum. Bu şekilde kullandığımda tüm gün ışıltıyı garantilemiş oluyorum..




Sim sim durmayan, sedefli, pembemsi inci rengiyle beyaz tenlilere çok yakışacak bir aydınlatıcı Maybelline. Sadece yüzde değil vücutta da kullanımı güzel olur. Omuz başları, köprücük kemikleri de yazın ışıl ışıl olmayı haketmiyor mu sizce de.  Hatta yazın bronz tende medium-nude rengi daha da şahane olabilir.
Bu aydınlatıcıyı henüz denemediyseniz indirimde bir şans verebilirsiniz bence. 







17 yorum:

  1. ihtiyacım olsa alacam da ihtiyacım yok :)

    YanıtlaSil
  2. Ben toz aydınlatıcı kullananlardanım . Bu ürünü ilk kez görüyorum . Rengi ve ışıltısı çok hoş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toz aydınlatıcının kalıcılığını da arttırıyor, tavsiye ederim..

      Sil
  3. alışveriş listeme eklendi şeker ...

    YanıtlaSil
  4. 2-3 indirimdir elime alıp alıp bırakıyorum bakalım bu indirime kısmet artık :-)))

    YanıtlaSil
  5. Ben de toz aydınlatıcıları tercih edenlerdenim, daha sonra stick ondan sonra likit. Bunun diğer rengine bakmak lazım . Bu renk bana çok uygun olmaz sanırım. Paylaşım için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozları hepimiz pratik buluyoruz sanırım. Diğer rengi benim de aklımda :))

      Sil
  6. sim sim durmaması benim için en güzel yanı =)

    YanıtlaSil
  7. Aynısından almışız kuzum bende tutuculuğu ıyı dıye makyj bazı olarak kullanmaktayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj bazı olarak kullanamaya cesaret edemedim henüz..

      Sil
  8. yazın iyi olur diyosuuun di miii :)

    YanıtlaSil