20 Mayıs 2017 Cumartesi

Mac Fruity Juicy Koleksiyon Lansmanı

Tropikal bir adanın sahilinde şezlonga uzanmış, bir elinizde hindistan cevizi sütüyle hazırlanmış kokteyliniz; eşsiz deniz manzarasını izlediğinizi hayal edin. Mac 2017 yazı için, bizleri adeta tropikal bir adaya götüren nefis bir koleksiyona imza atmış. Ve bu yeni koleksiyonun yani Fruity Juicy Yaz Koleksiyonunun lansmanı geçtiğimiz cuma Panora Avm Mac mağazasında yapıldı.






Tam yaz havasında oldukça şenlikli bir koleksiyon çıkartmış Mac. Koleksiyonun çıkış hikayesi de çok ilginç. Brezilyalı samba dansçısı ve aktris Carmen Miranda'nın kült olmuş şapkalarından esinlenmiş Mac bu koleksiyonda .

Görsel Google'dan alıntıdır



Sadece ambalajları ve sunumuyla değil koleksiyondaki parçalarda tam yazlık ürünlerden oluşuyor.
2 adet Bronzing Powder ( Refined Golden - Baiana Bronze ),  2 adet Studio Sculpt Bronzing Powder ( Delicates - Delphic ), 2 adet Lustre Drop ( Bronze Hero - Sun Rush ) ve 1 adet PearlMatte Face Powder ( Oh My! Passion ) ve şık ambalajıyla hindistan cevizi kokulu Fix+ koleksiyonun yüz için olan ürünleri.


Baiana Bronze dışında bronzer pudraların hepsi minik ışıltılara sahip. Uygulandığında bu minik ışıltılar ciltte çok doğal duruyor. Özellikle yazın güneş altında çok hoş duracaklarını düşünüyorum. Lustre dropların verdiği aydınlığı anlatmam zor, mutlaka mağazada denemelisiniz. Çünkü çok çok güzeller ve yakından görülmeliler. Mac'in en sevilen ürünlerinden olan Fix+ koleksiyona özel ambalajıyla ve hafif hindistan cevizi kokusuyla hepimizin ilgisini çeken bir parça oldu.


Ve gelelim koleksiyonun en can alıcı parçası Oh My! Passion PearlMatte Face Pudraya. Her ne kadar bu güzelliğe pudra dense de allık ve bronzer olarak kullanmak için daha uygun bir ürün. Üzerindeki deseni yüzünden vitrinde saklanılası bir parça Oh My! Passion.


Fruity Juicy koleksiyonunda sadece bronzer ve pudra yok. 4 adet farklı yapıda rujlar ve glosslar bulunuyor.  Mat yapıda tam bir ten rengi olan Calm Heat koleksiyonun en zor rengi. Kremsi yapısıyla Shy Girl daha kullanılabilir nude bir ton. Yoğun renk verme özelliğine sahip fuşya pembe tonundaki Love at First Bite ve saten yapılı mor tonundaki Si,Si Me! Deep bu rujların en güzel renkleri.

Glosslarda rujlarla uyumlu renklerde. Glossların isimleri de çok eğlenceli. Cha Cha Cha , Shake Shake Shake, La Salsa ve Summer Succelence . Bu isimler yüzünden Samba yapası geliyor insanın.


Koleksiyonda 3 adet de far paleti bulunuyor. Fuşya ve mercan renklerin dikkat çektiği sıcak tonlardan oluşan Fruit A La La palet, her ne kadar soğuk tonlardan oluşuyor gibi görünüyorsa da turkuazlar ve bronz renklerle bence gayet yaza uygun bir palet olan Love In The Glades ve mağazada göremediğimiz Oh My Banana palet. 

Görsel Google'dan Alıntıdır 

Yine sıcak tonlardan oluşan Oh My Banana palet lansman günü mü yoktu, hiç mi gelmedi bilemiyorum. Ama mağazaya gitme şansınız olursa bu paleti de sormayı unutmayın.



Mac Fruity Juicy koleksiyonu ana hatlarıyla böyleydi. Bu koleksiyondan ne önerirsin diye soracak olursanız Fix+ ve bronzerlara mutlaka bakın derim. 

Bu keyifli lansman için başta sevgili Şükrü MUAya ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Ah bu lansman ah bu koleksiyon yaktı beni! Sanırım en az 3 ürüne göz koydum bile! Özellikle de Delicates'ın rengini fotoğrafta görünce biraz aklım çelindi; sonra Başak'ın yazısını okudum, deneyip sepete atmam kesinleşti. Biri beni zincirlesin ki Mac'e gitmeyeyim =)
    Öperim çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin yorumuna cevap verene kadar sen koleksiyonu eve taşıdın zaten Zeynuş :)))

      Sil
  2. Ben dayanamayıp fix+ ı aldım ama aklım bronzerlarda da kaldı :) Aslında tüm koleksiyonu toplayasım var :) Sırf ambalajları için bile insanın aklını çeliyor. :) Ellerine sağlık canımcım, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronzerlara da bakmalısın Blana :)) Danaya girer gibi tüm koleksiyona mı girsek ki :)))

      Sil
  3. o palet ve bronzerı hala çok istiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence artık birşey istemeyelim, yeni koleksiyonlar da gelmeye devam ediyor :))

      Sil
  4. Oh! My Passion ve Studio Sculpt Bronzerlar bence de koleksiyonun hit parçaları! Banana palet ise yalnızca online'da satılıyor Gül'cüm :) Lansman ne şahaneydi di mi ama? Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh! My Passion tam bir arzu nesnesiydi.. Lansmanda çok güzeldi, koleksiyonda ama en güzeli bir arada olmamızdı :))

      Sil