11 Mayıs 2017 Perşembe

Vivense'le 6 Duyu 6 Şehir

Bu hafta oldukça ilginç, bir o kadar da keyifli bir davete katıldım. Keşfetmenin sınırı yok diyerek yola çıkan Vivense 6 şehirdeki showroomunda duyularımızı baz alarak ev dekorasyonunda keyifli konseptler yaratmış.






Online mobilya mağazası olan Vivense, showromlarını ürünleri birebir görerek almak isteyen müşteri için hazırlamış. Showroomlarını hergün 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret etmek mümkün.
6 Duyu 6 Şehir 6 Showroom tanıtımları ilk olarak İstanbul Maslak showroomunda Görme Duyusu konseptiyle başlamış.
Biz de lansmanın 2. durağı Ankara showroomunda  İşitme Duyusu konseptiyle hazırlanmış koleksiyonları inceledik. Lansmanda Vivense iç mimarları bizlere 4 farklı senaryo üzerinden 4 farklı yaşam alanı anlattılar.


İlk olarak genç kızlara yönelik öğrenci evini hareketli bir Queen şarkısıyla inceledik. Dekorasyonuyla rahatlığın ön planda olduğu bu yaşam alanında canlı renklere sahip aksesuarlar oldukça ilgi çekiciydi.


2. yaşam alanının konusu sofistike rock şarkılar eşliğinde incelediğimiz bekar işadamı eviydi. Yine şıklığın ve rahatlığın ön planda olduğu bu konseptte en ilgi çekici detaylar siyah mermerden orta sehpası ve yine siyah mermerden çalışma masasıydı.



Huzurlu bir müzik eşliğinde incelediğimiz 3. konsept sakin bir pazar gününü keyfe çeviren bir ailenin yaşam alanıydı. Bu konseptin geniş ve  kanepesi de tüm ailenin bir arada mısır-film keyfi yapmak için rahatlığın ön planda olduğu bir detaydı.



4. ve son konseptimiz romantik bir akşam yemeği oldu. Son konseptimize uygun romantik bir müzik eşliğinde inceledik son yaşam alanımızı. Şık detaylarla beraber yine  rahatlığın ön plandaydı son yaşam alanımızda da. 

Görme ve İşitme duyusundan sonra İzmir'da Koku, Adana'da Tat, Samsun'da Dokunma ve Bursa'da Astro Deko konseplerinin tanıtımı yapılacak bu projenin. 




Günün sonunda Aslı Tamar Design tasarımı "MUSIC" yazılı scrabble tablo hediye edildi. İşitme duyusuna en uygun ve inanılmaz şık bu hediyeye evde yer aramaya başladım bile..

Başta Gökçe hanım olmak üzere tüm Vivense ekibine bu keyifli etkinlik için tekrar teşekkürler...



4 yorum:

  1. Ne güzel bir etkinlik olmuş, genç kız öğrenci evi konsepti tam benlik. Yaşım onların iki katı ama olsun öyle seviyorum :)))) Tabloya da bayıldım. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın ne önemi var şekerim, her yaşa uyar konseptler :)

      Sil