4 Mayıs 2017 Perşembe

Caudalie Blogger Etkinliği

Merhabalar,
" Asmalar ağlarken kadınlar güler " sloganıyla yola çıkan Caudalie markasını daha yakından tanımak için sevgili Nilgün'ün davetiyle Oran Bayram Eczanesi'nde toplandık.





Caudalie asma ve üzüm özleri başta olmak üzere birçok bitkisel içerik kullandığı ürünleriyle bakımlı ve sağlıklı ciltler vaadeden bir marka. Fransa'nın Bourdeaux, Champagne ve Burgundy bölgelerindeki bağlarının üzümleri ve asmalarını kullanıyor marka. Ürünlerinin hiç birinde paraben, fenoksietanol, mineral yağlar, parafin, sls, fitalat ve hayvansal içerik bulunmuyor. marka doğal ve çevre dostu ham maddeler kullanırken adil ticarete de önem veriyor. Ayrıca hayvanlar üzerinde de deney yapmayan markanın ürünleri veganlar için de uygun.


Caudalie kabin bakımını daha da ileri götürerek spa bakımına çevirmiş. Vinotherapie Spalarından bir tanesi de İstanbul'da bulunuyor. 5 yıldızlı otel konforunda kendimizi şımartmak için oldukça keyifli bir seçenek bu spalar. 
Ülkemizde sadece eczanelerde satılan Caudalie'nin dünyanın  değişik şehirlerinde kendi mağazaları bulunuyor. Bu mağazalarında da müşterilerine butik bakımlar sunuyor. Butik bakımları bizde de eczanelerde bulabilmek mümkün. 



Caudalie marka sorumlusu Serdar bey bizlerle genel bilgileri paylaştıktan sonra Caudalie'nin iddialı spa bakımını uygulamalı göstermek istedi. Günün kurası Nilgün'e çıktı bu sefer. Bakıma her zaman olduğu gibi cildi temizleyerek başladı Serdar bey. Klasik cilt bakımlarına ek olarak Serdar bey lazer ve mezzoterapi işlemi de uyguladı. Glycolic peeling maskeyi cilde sürüp lazerle yakma işlemiyle cilt yüzeyindeki ölü deriyi ve lekeleri temizledi. Sonrasında da serumu mezzoterapiyle cilde uygulayarak daha derine inmesini sağladı. Bu işlemler günün en ilginç anlarıydı. 15-20 dk süren bakım sonunda Nilgün'ün cildine inanamadık. Bakımın asıl etkisini ertesi gün daha net hissetmiş Nilgün.


Serdar bey sayesinde bol kahkahalı keyifli bir buluşma oldu hepimiz için. Günün sonunda Caudalie'nin meşhur ürünü Beauty Elixir'lerimizle eve döndük.
Bu keyifli günde emeği geçen herkese teşekkürler..

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...


12 yorum:

  1. ne güzel bir etkinlik olmuş böyle :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir gündü.. özellikle benim için :)) BeautyElixir'i kullanmaya başladım bile :) öptüm koccaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serdar bey günü daha da keyifli hale getirmişti sağolsun :) Ben Beauty Elixir'i sıcak havalara saklıyordum ama sanırım bu yıl yaz gelmeyecek :(

      Sil
  3. çok sevdiğim bir markadır güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir etkinlik olmuş Gül'cüm, yazılarınızı tek tek okudum :)))) Nilgün'ün cildinde bariz bir fark var. Günün en şanslısı oymuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakımı efsaneydi gerçekten de Gökçe :)

      Sil
  5. Çok güzel özetlemişsin Gül'cüm; bir de ilk fotoğrafa bayıldım! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen özet geçmek iyi oluyor :) Ben de çok öpüyorum ...

      Sil
  6. Merak ettiğim markalardan biri :)

    YanıtlaSil