13 Ocak 2017 Cuma

Nascita'nın Yeni Fırça Serisi: For Make Up Addicts

Merhabalar,
Geçtiğimiz ay yerli fırça üreticilerimizden Nascita' nın Ankara Kazan' daki lojistik merkezine ziyaretine gitmiştik. Bu keyifli etkinlikten Nascita' nın en yeni serisi For Make Up Addicts  serisinden 4 fırça bizlere hediye edilmişti.





Yıllarca göz makyajı da dahil tüm makyajımı elimle yaptım. Sadece allık ve pudra için fırça kullanıyordum ki sevgili Kelebek Etkisinin bana bir fırça seti alıp da beni fırça aşığı yapana kadar da bu böyle gidiyordu. O gün bu gündür fırçalarla sıcak bir ilişki içine girdim. Son günlerde de Nascita' nın biz makyaj bağımlarının adını verdiği For Make Up Addicts fırçalarıyla da resmen aşk yaşıyorum.
Serinin tüm fırçaları sentetik kıllardan yapılmış. Gold detaylarıyla da oldukça şık fırçalar ve yıkarken de kıl dökmediler henüz.



İlk olarak 132 Duo Fibre Makyaj Fırçasıyla başlayayım anlatmaya. Duo fibre fırçalar çok yönlü kullanabileceğimiz fırçalar. Bu fırçalarla likit, krem, toz ürünleri rahatlıkla uygulayabiliriz. Nascita' nın bu fırçasının alttaki siyah kılları sık ve tok yapıdayken üstteki beyaz kıllar daha seyrek yapıda. Bu sayede alttaki sık kıllar ürünü tutarken üstteki seyrek kıllar da ürünün homojen bir şekilde uygulanmasını sağlıyor.
Ben bu fırçayı likit ve krem fondötenlerimde kullandım. En iyi sonucu likit ürünlerde aldım. Henüz toz ürünlerde uygulamaya sıra gelemedi ama pudra ve allık uygulamasının da başarılı olacağını düşünüyorum.


İkinci fırçamız 130 Büyük Allık Ve Pudra Fırçası. Oval kıl yapısına sahip çok hafif yassı, pofidik ve yumuşacık bir fırça bu. Toz yapılı ürünleri uygulamak için tasarlanmış. Bu fırçayla ilk pudra uygulamayı denedim ve sonuç mükemmel ötesiydi. Allık uygulaması da çok çok başarılıydı. Yukarı doğru ovalleşen kılları sayesinde toz ürünleri kontrollü uygulama sağlıyor. Mesela allığı fırçaya ne kadar çok alsanız da oval yapısı sayesinde hafif  uygulama şansınız oluyor bu fırçayla.


Sırada ilginç bir fontöten fırçası var. 137 Üçgen Açılı Fondöten Fırçası. Kedi dili tabir edilen yassı fondöten fırçalarının daha profesyoneli denebilir bu fırçaya. Üçgen yapısı sayesinde burun kenarları, göz altı gibi zor bölgelerde uygulama kolaylığı sağlıyor. Düz tarafı da yüzün daha geniş alanları için uygun.


Bu fırçayla özellikle krem fondötenlerde çok başarılı sonuç aldım. Fırça izi bırakmadan homojen bir şekilde ürünü uygulamasını sevdim. Yassı fondöten fırçalarını pek sevmediğim için bu fırçaya ön yargılı yaklaşmıştım ama performansıyla beni olumlu yönde şaşırttı.


Fırçaların en güzelini en sona bıraktım. 136 Oval Yapılı Kapatıcı Fırçası. Bu fırçayı anlatırken bir çok övgü dolu sözcük kullanabilirim, baştan uyarayım. Çünkü övgüyü hakkeden muhteşem bir fırça. Günlük makyajlarımda kapatıcı kullanmayan ben, bu fırça yüzünden artık her makyajımda kapatıcı kullanır oldum. Özellikle likit kapatıcılarda performansı çok başarılı. Ben bu fırçayı aynı zamanda aydınlatıcı uygulamak için de kullandım ve sonuç harikaydı.
Sadece kapatıcı değil, aydınlatıcı ve kontür uygulaması için de mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyorum bu fırçanın.
For Make Up Addicts serisinden aklımda kalan iki fırça var: 129 Ultra Büyük Pudra Fırçası ve 140 Açılı Far Fırçası.
Nascita For Make Up Addicts serisini kısa bir süre için satışa çıkarttığını duyurdu. Fiyatları da oldukça makul tutulmuş. Almayı düşündüğünüz fırçalar varsa bu yeni seriye mutlaka göz atmalısınız. Ben aklımda kalan iki fırçayı her an alabilirim :)
Umarım Nascita bu seriyi kalıcı serilerinden yapar da her an ulaşma şansımız olur diyerek bugünün mesajını verip gidiyorum :)

Görüşmek üzere...






20 yorum:

  1. çok güzel bir yazı olmuş cnm. fırçaları çok sevdim ben de...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim hatta serinin diğer fırçalarını alsak mi diye düşünmeden edemiyorum :)

      Sil
  2. 130 ve 136 da feci gözüm var benim. Çok güzel görünüyorlar Gül'cüm, güle güle kullan. Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözümüzün kaldıklarını alsak mı ki Blana, aklımızda kalacağına yanımızda olurlar :)) Ben de öpüyorum kocaman..

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :D Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Leda, çok daha güzelleri senin olsun :)

      Sil
  4. Gerçekten 136 mükemmel bir fırça. Kontür yapmayı denemedim ama özellikle krem kontür ürünlerinde efsane olabilir! Önümüzdeki hafta ben bir Nascita alışverişi yapmayı düşünüyorum; sanırım 136'yı da yedekleyeceğim :) Güle güle kullanalım şekerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 136 her eve lazım bir fırçaymış Başak, yedeklemek şart. Alışverişi de beraber mi yapsak ki. Batarsak beraber batalım :))
      Öpüyorum kocaman..

      Sil
  5. Güle güle kullan Gül'cüm. Çok güzel görünüyor bu fırçalar. Ben de senin gibi yıllarca elimle parmaklarımla makyajımı yaptım. Hala da öyle seviyorum ama fırça görünce dayanamıyorum :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz niye böyle olduk Gökçe, parmaklar yetiyordu oysa ki :))) Yumuş yumuş fırçalar çok tatlı ama değil mi :))

      Sil
  6. üçgen yapılı olanı çok sevdim keşke fondöten kullanıyo olsam da almaya bahanem olsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB için de güzel olur bu açılı fırça, bahane istersen ben de çok var :))

      Sil
  7. Ne güzel bir seriymiş öyle :) güzel günlerde kullan canım ! öpüldün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke kalıcı yapsalar bu seriyi canım, fırçalar gerçekten çok başarılı :)
      Ben de öptüm..

      Sil
  8. Bu serinin ürünleri halkında güzel şeyler okudum 😊 Güle güle kullan hepsini bende bloğuma beklerim sevgiler 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seri çok ama çok başarılı. Her makyaj severin çekmecesinde en az bir tane olmalı :)

      Sil
  9. Bayıldım almayı düşünüyorum bu fırçalardan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle almalısın canım, bayıldım ben bunlara :))

      Sil