9 Ocak 2017 Pazartesi

Medik8 Hydr8 B5 Serum

Merhabalar,
Kışın soğuklarını iyice hissettiğimiz bir dönemde çoğumuzun en büyük problemi cildimizin daha da kuruması oluyor. Benim cildimin yapısı kuruya dönük karma ve de nemsiz. Ankara gibi kuru iklimlerde ne yazık ki nemsizlik ayrılmaz bir parçamız olabiliyor. Nemsizliğin arttığı böyle soğuk dönemlerde nem serumları büyük kurtarıcı oluyor.
Geçtiğimiz mayıs ayında sevgili Nilgün'ün düzenlediği Sevgi Soluk etkinliğinde hediye edilen Medik8 Hydr8 B5 Serumu kullanmayıp bu soğuklara saklamıştım. Meğer ne iyi bir şey yapmışım..


Bu minicik şişe  kocaman bir nem deposuymuş. İçeriğinde benim en sevdiğim maddelerden biri olan Hyaluronik Asit ile cildi nemlendirirken, her cilt için gerekli ve besleyici bir vitamin olan B5 yani Pantetonik Asit sayesinde de cildin pürüzsüz ve yumuşak olmasına yardımcı oluyor bu serum. Cildin hiç durmadan nemlenmesini sağlayan bir ürün aynı zamanda. Cilt tarafından hızla emilip epidermisin alt katmanlarını nemlendirerek cildin 24 saat nemli kalmasını sağlayan iddialı bir serum Medik8 Hydr8 Serum.




Hafif yapılı, akışkan kıvamlı bir serum. Oldukça da bereketli. Bir kaç damlasıyla tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesine bakım yapabiliyorum. İlk kullanmaya başladığım hafta günde iki kere cildime uyguladım. Sonraki haftalarda sadece akşamları kullanmaya devam ettim. Nemsiz cildim nemlendi ve nemsizlikten gerilmiyor artık. 
Serumdan en iyi sonucu Sevgi hanımın önerdiği yöntemle aldım. Duştan hemen sonra banyo buharında bir kaç damla serumu tüm yüzüme uyguluyorum. Cildim serumu emdikten 10-15 dakika sonra nemlendiricimi sürüyorum ve işlem tamam. İddia ettiği gibi 24 saate yakın bir süre cildim pürüzsüz, yumuşacık ve nemli oluyor. 

Medik8 Hydr8 B5 Serum yağlı - kuru her cilt tipine uygun bir ürün. Yapısı yağlı bir ürün değil. Sivilce sorunu olanların dahi rahatlıkla kullanacağı bir serum.
Siz de cildinizin nemsizliğinden şikayetçiyseniz ve nem serumu arayışı içindeyseniz Medik8 Hydr8 B5 Serumu deneyebilirsiniz.

Görüşmek üzere...


16 yorum:

  1. Ay Gül!!! Bu serumun deneme boyunu ben de kullandım; ama, açıkçası çok da bir şey anlamamıştım. Yalnız şu banyo buharı meselesini hiç bilmiyordum, ne güzel bir ipucu oldu! Elimde bunun miniklerinden 2 tane ve içeriği buna benzer 2 serum daha var (biri Skinceuticals'ın, bitmek üzere, diğeri Klaproos Cream'in). Onları bari banyoda dediğin şekilde değerlendireyim :)) Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu banyo buharı yönetimi serum uygulamada çok süper bir yöntemmiş Başak. Tüm gözenekler açıkken cilt serumu adeta içiyor. Ben de bundan sonra tüm serumları bu şekilde uygulamaya devam edeyim diyorum :))
      Ben çok öpüyorum seni :)

      Sil
  2. o zaman gelecek kışa alayım bunu şu anda çok serumum var...

    YanıtlaSil
  3. Ah benimde neme ihtiyacım var güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman hemen sana da alalım bundan şekerim :))

      Sil
  4. Gül'cüm tam benlik bu sertum. Başak'ta da okumuştum o zamandan da aklımdaydı. Kolay ulaşılabilir değil gördüğüm kadarıyla :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe eğer benim gibi kuruya dönük karma ve nemsizce cildin öneririm. Başak'ın cildi benden daha kuru, bu yüzden memnuniyetimiz farklı olmuş. İnternette satış yapan sayfalar var sanırım, araştıralım senin için :)

      Sil
  5. Bu serumu gerçekten merak ediyorum. Bir ara mutlaka deneyeceğim. Uzun süre nem sağlaması zaten, benim için gayet yeterli bir sebep... Güle güle kullan canım, sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildimde işe yaradı Blana. Olurda bir yerlerden elime geçerse sana saklayayım bu sefer :)
      Öpüyorum çok..

      Sil
  6. değişik ve güzel bi ürünmüş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle nemsiz ciltlere uygun güzel bir serum :)

      Sil
  7. Bu serum uzun zamandır dikkatimi çekiyordu, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım faydalı olmuştur İlke ;)
      Teşekkürler yorumun için ;)

      Sil
  8. Tavsiye için teşekkürler. Eşimin soğukta çalışmasından dolayı yüzü kuruyor. Buhar yöntemi ile bu serumu deneyeceğim. Çok sağol :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buhar yöntemi cidden işe yarayan bir yöntemmiş. Umarım siz de memnun kalırsınız :)
      Sevgilerimle..

      Sil