22 Haziran 2015 Pazartesi

Topicrem Hassas ve Kuru Ciltler İçin Yoğun Yatıştırıcı Krem ( 1 Kozmetik 2 Yorum )

Merhabalar,
1 Kozmetik 2 Yorum'da bugün Topicrem hassas ve kuru ciltler için yoğun yatıştırıcı kremi anlatacağım.


Buralı Olmayanlar Lokali- Topicrem


Öncelikle kremin vaadettikleri nelermiş onlardan başlayayım anlatmaya. Yüksek hassasiyete sahip kuru ciltler için uygun, yüksek toleransa sahip özel olarak geliştirilmiş bir bakım kremi Topicrem. Hassasiyet yaşayan cildi yatıştırıp, nemlendirip kaybettiği esnekliği geri kazandırıp cildi rahatlatan bir ürün. İçeriğindeki allantoin ile kızarıklık ve yangı hissini de yatıştırdığını vaaddediyor.

Buralı Olmayanlar Lokali- Topicrem

Benim yorumlarıma gelince; iki aydan fazla bir süredir günde iki kere kullandım ve hatta bitirdim Topicrem'i. Uzun uzun anlatabilirim yani :))
 Bahar dönemi cildim daha bir hassaslaşıyor. Zaman zaman dermatitim atağa geçiyor ve kıpkırmızı bir surata sahip oluyorum. Cildi yatıştırma, atak zamanlarında yaşadığım kızarıklık ve yangı hissinden kurtulabilmek adına büyük umutlarla kullanmaya başladım Topicrem'i. Kullanmaya başladığım ilk 10 - 15 günde Topicrem'le büyük aşk yaşadım resmen. Cildimde ne kızarıklık kaldı, ne yangı hissi; üstelik nemlendirmesi de müthişti. Pul pul döküntülerim bile gitti bu süreçte. Sabahları nemli, duru ve parlak bir ciltle uyanıyordum. Cildime dokunduğumda kadife hissi çok güzeldi.
Ama ne yazık ki sonraki günlerde yaşadığım dermatit ataklarında işe yaramamaya başladı. Cildim kreme alıştı desem 10 - 15 günlük kullanımla hiçbir kreme cildin alışma ihtimali olabileceğini düşünmüyorum. Mükemmel nemlendirmesine karşın atak zamanlarında yüzüm yine kırmızı, zaman zaman yangı ve kaşıntı hissiyle yaşamaya devam ediyorum. 
Dermatit atağı yaşamadığım zamanlarda bir sorun yaşamadım Topicremle. Aksine aramız çok iyiydi.

Buralı Olmayanlar Lokali- Topicrem

İçeriğinde parfüm, parapen ve renklendiriciler bulunmuyor. Ama fotoğrafta da görüldüğü gibi içerik çok da temiz sayılmaz. 
Topicrem tüm aile için düşünülmüş bir ürün. Bebek- çocuk - yetişkin kullanımına uygun. Böyle çok yönlü kremleri seviyorum. Cildiniz çok kuru ve nemsizse Topicrem'e bir şans verebilirsiniz. Ama benim gibi beklentinizi yüksek tutmayın. 
40 ml'lik tüp ambalajda olması çantada taşımak için ideal olmuş. Pembe kapağı açınca tüpün ağzında minik bir koruyucu bant olması da ilk kullananın açması için mantıklı olmuş. Dermatit gibi bir sorun yaşamıyor olsaydım devamlı kullanmak isteyeceğim bir kremdi benim için Topicrem. Benim için tek olumlu yanı, özellikle mevsim geçişlerinde cildimde yaşadığım nemsizliğe çok iyi gelmesi oldu.

Topicrem'in diğer ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için facebook sayfalarınız ziyaret edebilirsiniz.


Kelebek Etkisi de neler yazmış Topicrem İçin diyorsanız sizi ŞÖYLE alayım.

Görüşmek üzere..

*Ürün Topicrem tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.



17 yorum:

  1. Yağlı ve hassas cildi olanlar için de pek uygun olmaz düşüncesindeyim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim karma cildimde yağlanmaya neden olmadı. Benim dışımda kullanan herkes memnun. Cilt tipine uygun bir Topicrem'i deneyebilirsin.

      Sil
  2. bu kremi merak ediyorum son zamanlarda ama pek benlik değil sanırım..
    ayrıca yine danteller ve romantik kuş gözümden kaçmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dışımda kullanan herkes memnun Topicrem'den. Cilt tipine uygun bir tanesini deneyebilirsin aslında. Dermatit sorunum olmasaydı eğer nemlendiricimi bulmuştum aslında :))
      Ahh bu dantelleri bir de örebilsem ne güzel olurdu ama nerde ben de o yetenek :)))

      Sil
  3. Blogumu yeni açtım :) Göz atarsanız sevinirim :)
    http://bordopabuclar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu kremle nötr ilişki yaşadım :) Öyle aman aman bir özelliği olamadı bende.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirmesi dışında seninle aynı fikirdeyim canım:))

      Sil
  5. Yani fena bir ürün değil tüm ailecek kullanılması bitirmesende kullanacak birileri olması güzel:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanım alanı geniş ürünler daha pratik oluyorlar, seviyorum ben de o yüzden ;))

      Sil
  6. Benim cildim kuru ve hassas cildimde işe yarar diye ümit ediyorum. Dediğin gibi kullanan çoğu kişi memnun. Neden sana karma Cilt için göndermediler ki acaba :* emeğine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana gelen ürün cildime uygun üründü. Yaşadığım sorum cildimin karma olmasından ziyade yukarıda da yazdığım dermatit yani egzama sorunundan dolayı. Bu sorunum dışında çok güzel bir ürün.

      Sil
    2. Benimde dermatit egzama sorunum var acaba bana onerebiliceginz bir nemlendirici krem varmi hemen donerseniz cok mutlu olurum simdiden teskkurler

      Sil
    3. Birkaç krem önerebilirim. buraliolmayanlarlokali@gmail.com'a mail atarsanız size ayrıntılı bilgiyi oradan daha rahat anlatırım.

      Sil
    4. Birkaç krem önerebilirim. buraliolmayanlarlokali@gmail.com'a mail atarsanız size ayrıntılı bilgiyi oradan daha rahat anlatırım.

      Sil
  7. Ay bu yazıyı çok merak ediyordum valla okuduktan sonra deneyesim tuttu :D Ellerine sağlık bibiiiim ha bi de kuş uçtu beybiii :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene tabi ki, güzel bir krem aslında. Kafesin kapısını açık mı unutmuşum, ayy hayvancığa birşey olmaz inşallah :)))))

      Sil