16 Haziran 2015 Salı

Seda ve Sena'yla Yaza Merhaba Diyelim Mi ?

Merhabalar,
Geçtiğimiz cumartesi günü güzel bir blogger etkinliğine katıldım. Sevgili Seda ve Sena gelemeyen yazı birlikte karşılamak istemiş biz bloggerlarla. Tarihi Gar Lokantası'nın hoş bahçesinde Seda ve Sena'nın ev sahipliğinde toplandık. Ankara dışında İstanbul ve Konya'dan da blogger arkadaşlarımız geldi.

Buralı Olmayanlar Lokali


Birbirimizi bloglarımızdan ve instagram hesaplarımızdan tanıyıp hiç yüz yüze gelmediğim blogger arkadaşlarımla bir araya gelmek çok keyifliydi. Birçok firma da bizi yalnız bırakmadı. 

Buralı Olmayanlar Lokali

Harmolance firmasının tatlı sahibi Didem hanım İstanbul'dan gelerek hem bizi yalnız bırakmadı hem de ürünlerini bize uzun uzun anlattı, merak ettiğimiz herşeye sabırla cevap verdi.

Buralı Olmayanlar Lokali

En merak ettiğim ürünlerden olan Revox At Kuyruğu şampuanını da firma yetkilisi Mustafa bey anlattı bizlere. Kullandığımda uzun uzun yazacağım ben de bu şampuanı.

Buralı Olmayanlar Lokali

Bizi sohbetiyle yalnız bırakmayan firmalardan biri de M-Asam firmasıydı. Müjgan hanım ürünlerinden kısa kısa bilgiler verdi ama özellikle Magic Finish fondöten ve Brillant Transparant fondöten ilgi alanımızdı.

Buralı Olmayanlar Lokali

Masamızı Kokulu Düşler 'in mis kokulu taş gülü, Özlem Sabun 'un sevimli kuşu, Mutlu Mumlar 'ın şık mumu ve Fingerscrossed 'ın zarif anahtarlığı süslüyordu.

Buralı Olmayanlar Lokali

Bol bol fotoğraflar çekildi, sohbetlerimiz zaten çok koyuydu :)) Sohbet koyu olunca kahvesiz olmaz dedik ve Arzum Okka ile yaptığımız bol köpüklü türk kahvelerimizi içtik.

Buralı Olmayanlar Lokali

Ama ne yazık ki aramızda faldan anlayan yoktu ama bir fincan kahvenin hatırı vardı..


Buralı Olmayanlar Lokali

Seda ve Sena ile Yaza Merhaba etkinliği benim için, katıldığım ilk blogger etkinliği olması sebebiyle daha da özel oldu. İstanbul'dan gelen YaseminEzgi ve Yasemin; Konya'dan isminin hakkını veren Işıl 'ı yüz yüze tanıdım bu etkinlik sayesinde. Yine uzaktan takipleştiğimiz ama etkinlik vesilesiyle bir araya geldiğimiz AsudeSultan ve Zeynep cıvıl cıvıl enerjileriyle etkinliğe renk kattılar. Ve etkinlik sayesinde uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı da görmek büyük keyif oldu benim için. SibelMehtapNeslihan ve Nazlı 'm arayı açmayalım kızlar, en kısa zamanda tekrar bir araya gelelim.

Seda ve Sena'ya bizi böyle güzel bir etkinlikte buluşturduğu için ayrıca çok teşekkür ediyorum. 
Bizleri yalnız bırakmayan sponsor firmaları da bir başka yazıda anlatacağım sizlere. Çünkü yeterince uzun bir yazı oldu bu :)) 
Etkinlikle ilgili tüm fotoğrafları da instagramda  #sedavesenaileyazamerhaba etiketi altında görebilirsiniz.

Görüşmek üzere...

 







24 yorum:

  1. Canım iyi ki seninle tanışmışım ve iyi ki etkinliğe gelmişsin seviyorum seni :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni seviyorum kuzum :)) Etkinlik için de çok çok teşekkür ediyorum sana ve Sena'ya :)))

      Sil
  2. Bende Ankara dayım ama aşk olsun insan haber vermez mi hiç ;) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım böyle etkinlikler de listeler ve hazırlıklar 2-3 ay önceden yapılmaya başlıyor. İnşallah başka etkinliklerde bir araya geliriz :))

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş:) Ankaralı olarak mutlu oldum kızlar:))

    YanıtlaSil
  4. Güzel dolu dolu bir etkinlik olmuş Gül....Hazırlayanların eline sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de çok keyifliydi Sertaç; seninle de bir araya gelelim artık :))

      Sil
    2. İnşallah diyorum başka da birşey diyemiyorum Gül :((((((

      Sil
    3. ayarlayalım ve en kısa zamanda buluşalım biz..

      Sil
  5. Her saniyesini merakla takip ettiğim süper bir buluşma olmuş canım resimlerinde harika:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulaklarını sürekli çınlattık biz de, herkes seni de sordu ve selam söyledi :))

      Sil
  6. Güzel bir etkinlik olmuş :) etkinliklerin en hoş tarafı da takipleştiğimiz arkadaşlarla tanışmak oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok farklı bir duyguymuş tanıdığın ama yüz yüze gelmediğin kişilerde bir araya gelmek. Yorumunuz için teşekkürler :))

      Sil
  7. AY ne kadar güzel bir etkinlik olmuş, daha tecrübeli bloggerlardan duyduğum şey hep bu bloglarda tanıdıkları arkadaşlarından çok memnun olmaları sanırım sen de öyle düşünüyorsun :) Ürünlerini dene de bizimle de paylaş merakla bekliyoruz :)

    Bu arada sayfanı takibe aldım, ben de yeni bir blogger'im ve desteğin beni çok sevindirir :) www.aylindensevgilerle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyecanınız yorumdan taşmış dökülüyor :))) Blogger arkadaşlığı güzel ve farklı gerçekten de . İyi ki blog açmışım dediğim bir çok yeni arkadaşım oldu. Umarım siz de benzer güzellikleri yaşarsınız :))
      Sevgilerimle..

      Sil
  8. Canım ne güzel anlatmışsın; ellerine sağlık, ben de sizlerle geçirdiğim çok güzel bir günün ardından aynı duyguları hissediyorum. Lütfen koyu bir sohbet ortamı daha yaratalım😘😘😘😘 Bu arada herkese tek tek cevap vermene de ayrıca hayran kaldım😘😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmen beni çok mutlu etti. Kesinlikle yeni bir buluşma ayarlamalıyız. Yorumların hepsine cevap vermeyi seviyorum, vakit ayırıp yorum yazan arkadaşlarıma dönmeliyim ayrıca :)))

      Sil
  9. Geldiğin için ben çok teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davetiniz için ben teşekkür ederim canım :))

      Sil
  10. Aynı ilgi alanına sahip arkadaşların bir araya geldiği ne güzel bir gün olmuş, Tarihi Gar Bahçesi de özellikle bu sıcaklarda çok serindir ama gerçi bu sene Ankara'ya sıcaklar henüz uğramadı herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'da yaz mı yaşıyoruz sonbahar mı belli değil. Bir üşüyoruz bir pişiyoruz :)) Güzel bir mekanda güzel bir etkinlik oldu. Güzel yorumunuz için teşekkürler.
      Ankara'dan selamlar :))

      Sil