26 Aralık 2013 Perşembe

Bitenler - 5

Merhabalar ,
Yılın en son bitenler yazısıyla burdayım bugün.Aslında aklımda bitenler yazısı yoktu ama şubata kadar buralarda olamayacağım için arkamda çöp bırakmayayım diye düşündüm :)) Yolculuğa çok az zaman kaldı.Cumartesi gecesi daha doğrusu sabahı saat 5 de yolculuk başlıyor.Bir ay Dubai'de olacağım iş için.İnternet nasıl olacak şimdiden bilemediğim için belki blogla ilgilenemeyeceğim.Bakalım nasıl geçecek bu bir ay..
Bu ay bitirdiklerime gelince ;



1) Nivea Q10 göz kremi.Çok ama çok memnun kaldığım bir ürün.Dönüp dönüp aldığım bir krem.Yeni kremler denemek istediğim için bir süre almayacağım.
2) Crystal essence deodorant.Kullandığım sürece memnun kaldım.Ama yeniden almayı düşünmüyorum.Ayrıntılı yazısı için tık tık
3) Nivea göz ve dudak temizleme sütü.Yine sürekli kullandığım bir ürün.Memnunum ve bittikçe alıyorum.
4) Oriflame hindistan cevizli saç bakım yağı.2.şişeye geçtim bile.Memnunum.İndirimde denk gelirsem belki yeniden alırım.Yazısı için tık tık


5-6) Avon argan serisi şampuan ve saç kremi.Sıradan ürünlerdi.Başka bloglarda çok memnun olanlarda var ama benim için ne iyi ne de kötü ürünler.Denemek istiyorsanız indirimde alın derim.
7) Oriflame ayak peelingi.Tekrar almayı düşünmüyorum.Yazısı için tık tık
8) Fa deodorant (aqua).Bu büyük boyuna ne zaman ve nerde denk geldim hatırlamıyorum ama bir sürü almışım bunlardan :) Bu kokuyu çok seviyorum ayrıca.
9) Yves Rocher vücut peelingi.Memnundum.Yenisi yerine bio serisinden almayı düşünüyorum.Yazısı için tık tık

Bitenler bu kadar.
Görüşmek üzere..


2 yorum:

  1. Çok seviyorum şu bitenler yazılarını :) ben de artık düzenli bir şekilde göz kremi kullanmalıyım. 25 yaş üstü kullanabiliyor mu nivea Q10'i?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir bitenler bir de alışveriş yazılarına ben de bayılıyorum :)) Ben 30 üzeri diye biliyorum Q10 serisini.30 yaş altıysanız nivea'nın aqua serisini ya da loreal youth code serisini önerebilirim.

      Sil