23 Temmuz 2013 Salı

Oriflame Pure Nature Maskelerim

Merhabalar ,
Ne kadar hassas bir cildim olsa da elime yüzüme bir şeyler sürmeyi hep sevmişimdir.Maskelere olan sevgim de daha bir başkadır :) Oriflame Pure Nature serisini bu sevgim sayesinde keşfettim.Denemek isteme sebebim fiyatlarıydı açıkçası.Yves Rocher sebum fazlasını emen peel off maskem bitince bu ürüne şans verdim.İyi de yapmışım.Fiyat olarak çok daha uygun ve performans olarak bence aynı etkiye sahip.Her iki maske de herhangi bir olumsuzluk yapmadı cildime.

Buralı Olmayanlar Lokali

Maskelerden organik yasemin özlü olan peel off yani soyulan jel bir maske.İçinde alkol biraz rahatsız etsede yağ dengesini sağlamaya yardımcı oluyor.Haftada 2 kere temiz cildime özellikle de banyodan yada duştan sonra uyguluyorum.Kuruyana kadar bekleyip yüzümden soyarak çıkartıyorum.
Organik beyaz çay özlü maske de jel yapıda bir nem maskesi.Bazen soyulan maskeden sonra uyguluyorum bu maskeyi de.Sanki o zaman etkisi daha yoğun oluyor gibi hissediyorum.10 dakika yüzümde bekletip yıkıyorum sonra.Nemsiz cildime çok fazla olmasa da nem desteği sağlıyor.
6 tl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Çay özlü olanı tekrar alacağımı sanmıyorum ama yasemin özlü soyulan maskeyi stoklamayı düşünüyorum.


Buralı Olmayanlar Lokali
Yasemin özlü maskeyi yüzümden çıkarttıktan sonra geride kalan işte böyle bir şey :)
Tek olumsuz yanı bu maskelerin yine parapen olması içlerinde.Ama organik parapen sanırım :))) Ürünün üstüne organik bilmem ne yazarak organik olsaydı keşke :) Yine de indirimlerde denk gelirseniz denemenizi öneririm.
Görüşmek üzere..

2 yorum:

  1. Daha az önce uyguladım ben de. Etkisi var mı bilmiyorum ama eğleniyorum onu cildimden soyarken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben soyulan maskeleri çok seviyorum.Sebum fazlası varsa dengeliyor.Sanırım işe yarıyor :))

      Sil