26 Temmuz 2013 Cuma

Bitenler - 1

Merhabalar,
Bitenler yazısıyla burdayım bugün. Sırayla bakalım neler bitip çöpe gitmiş :))




1) Shela deodorant.Bimden bir alışveriş sırasında yeğenim için almıştım.Fiyatı oldukça uygun.Alüminyumsuz bir ürün.Şekerli koku seviyorsanız deneyebilirsiniz.Çok kalıcı bir deodorant.Sanırım hunca üretiyor bim için bu deodorantları .
2) Eyüp Sabri Tuncer antibakteriyel jel.Şiir gibi oldu ismi :) Antibakteriyel jelleri eski işimdeyken çok kullanıyordum.Arada sırada çıkan iltihaplı sivilceleri kurutmada çok iyi bu tarz ürünler yüksek alkol içerdikleri için.
3) Ojeler.Flormar 396 ve cila bittikçe yeniden aldığım ojeler..Flormar selection 09 içinde minik simleri olan güzel bir nüde ojeydi. Woo 504 klasik bir pembe tonu.Artık sürülecek halleri kalmamış.Doğruca çöpe gittiler.

4) Elseve arginine direnç serum.Kaç şişe bitirdim bilmiyorum.Şampuanından da çok memnunum.Düzenli kullanımda saç dökülmesinde gerçekten etkili.İndirimlerde stokladığım bir ürün.Hali hazırda 2 şişe daha serum var evde :)
5) Yves Rocher meşhur kayısılı peeling.Hiç ama hiç sevmedim kendisini.Bir çok blog övgüyle bahsediyor bu peelinden ama benim cildime hiç iyi gelmedi.Ben de banyoda diz ve dirsek peelingi olarak kullandım :) Diz ve dirseklerde işe yarıyor :))
6)  Nivea Maximpact Maskara.Niveanın renkli kozmetikten çekilmesine en çok ben üzülmüşümdür sanırım.Rujları,fondötenleri ve rimelleri sürekli kullandığım ürünlerdi.Bu rimelini de severek kullandım.Gerçi pek hacim vermiyordu ama uzatma konusunda başarılıydı.Topaklanma yapmıyordu ve kirpikleri ağırlaştırmıyordu.Ne yazık ki tekrar alma şansım yok.
7) Avon color trend lip gloss.Sıradan bir üründü.
8) Olay total effects 7 serum.Bu serinin tüm ürünlerini kullandım ve memnun kalmadım.Bu serumu da sevemedim.Tekrar almam.
9)  Arko Nem zeytinyağlı el kremi.Güzel nemlendiren bir kremdi.Tekrar alınabilir.
10)Bebe young care makyaj temizleme mendili.Almanya ganimetlerinden yine.Hiç sevmedim.Her kullandığımda cildimi yakıyordu.

Bitenler yazısı okumak kadar yazmak da zevkliymiş :) Benim bitirdiklerim şimdilik bu kadar.
Görüşmek üzere..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder