15 Mart 2018 Perşembe

Koleston Color Concealer

Bugün ilginç bir saç ürününden bahsedeceğim sizlere. Renkli saç kremi ya da saçlar CC krem mi desem bilemedim..
Koleston Color Concealer saçlarda çıkan ilk beyazları kademeli kapatmak için renk pigmentleri içeren bir saç kremi.




Saç beyazlaması bazen genetik sebeplerle erken çoğu zamanda yaşla beraber hepimizin sorunu. Gerçi sorun demek ne derece doğru bilemiyorum. Saçlarımızı boyayarak beyazlardan kurtulmak mümkün. Ama boyayla uğraşmak istemeyenler için ilginç bir ürün olabilir Koleston Color Concealer. İçeriğindeki argan, makademia ve hindistan cevizi yağlarıyla saçlara bakım yaparken, renk pigmentleriyle de kademeli olarak beyazları kapatmayı vaadediyor. Kiraz, kestane, çikolata ve karamel renkleri olan ürün 5 kullanım sonrası beyazları kapatmak gibi bir iddiaya sahip.


Saç boyama maceram ilk balyajla başladı. Yıllar içinde balyaj, röfle vs derken sarının her tonu ve çikolata kahvesinin tonlarında gezinip durdum. Derken kuaförde geçirdiğim zaman yeter diyerek 5-6 sene önce saçlarımı boyamayı bıraktım. Ama beyazlar peşimi bırakmadı. Ocak ayında bir alışveriş sırasında Koleston Color Concealerı tesadüfen reyonda gördüm ve denemekten ne çıkar diyerek aldım. 
Aldığım gün kullanmaya başladım. 5 yıkama sonrası benim beyazlar hafif kızıllaşmış şekilde duruyordu. Kullanmaya devam ettikçe saçlarım daha parlak ve canlı görünmeye başladı. Ama beyazlar hala yerlerinde duruyordu. Gerçi kullanmaya başladığımda 5 yıkamanın yeterli olmayacağını da tahmin ediyordum.


Benim kullandığım renk serinin en koyu rengi olan kestane. Beyazlarımın kapanmayıp kızıllaşma sebebi de işte bu kestane rengi oldu. Ürünü saçlarımı şampuanla yıkadıktan sonra dipler dahil tüm saçıma uygulayıp 5 dakika bekletiyorum. Bol suyla duruluyorum. Uygularken ellerimi, cildimi boyamıyor. Havluya, yastık kılıfına vs rengi solmuyor ve bulaştığı yerde leke bırakmıyor. 

Saçlarıma verdiği parlaklık ve canlılık; yıkama sonrası yumuşaklık ürünün en sevdiğim tarafı oldu. Saçlarını boyayanlar da Koleston'u boyanın canlılığını korumak için kullanabilir. Bir de kızıllık barındırmayan çikolata rengini almayı düşünüyorum. Birkaç tüp ürünle belki beyazlardan kurtulmak mümkün olabilir. Tabii bunun yerine gidip boyatmak daha mantıklı olabilir :))

Koleston Color Concealer renkli saç kremini siz daha önce kullandınız mı? Yorumlarınızı merak ediyorum..

22 yorum:

  1. Hiç dikkatimi çekmemiş, ilginçmiş cidden. Ama senin saç rengini düşününce evet, koyu bir tonu daha çok işine yarayabilirmiş :) Soranlar için aklımda olsun, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En koyu tonu benim kullandığım kestane rengiydi. Ama kızıllığı çok fazlaymış. Çikolata renginde kızıllık olmadığı için bir de onu denesem diyoru. ;)

      Sil
  2. aa çok ilginçmiş kuaföre gidene kadar arada alıp denemek lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçta çok beyaz yoksa işe de yarar bir ürün :)

      Sil
  3. güzel bir boyaya benziyor anneme önereceğim hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu saç boyası değil, içinde renk pigmentleri olan saç kremi. Annenin saçında çok beyaz varsa işe yarayacağını düşünmüyorum..

      Sil
  4. Neyseki henüz beyaz saç problemim yok, onun için bilmediğim alanlar bunlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biraz erken tanıştım beyazla.. İşte bunlar hep stress :)))

      Sil
  5. Off bilmeden alinsa facia 😨 degisik bir urunmus daha once hic gormemistim😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek kullanımda facia yaşanmaz, en fazla renginden dolayı küçük bir şok yaşanabilir :)))

      Sil
  6. İlk defa senden duydum böyle bir ürün olduğunu kuzum 🙈😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tesadüfen keşfettim canımcık, iyi de oldu bu keşif :)

      Sil
  7. İlk defa duydum ve ilk fırsatta deneyeceğim. Benim beyazlar tek tük aslında ama yine de ben gördüğüm için beni rahatsız ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek tük bayazların varsa bu ürün tam senlikmiş canım :) Denersen yorumlarını benimle de paylaşmayı unutma :)

      Sil
  8. Bu Urun bana çok farklı geldi . Tabiki kafamda deli sorularda olustu .Şimdi benim saçım röfle, sac diplerimi kırarken acaba roflemin rengini bozar mı? Beyazlara çok etkisi olmadi demissin ama merak içerisinde kalmadım değil:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki en açık rengini deneyebilirsin Yasemin, röfle konusunda birşey diyemeyeceğim.. Rengi illa ki biraz da olsa kıracaktır..

      Sil
  9. Mesela ürünü hamileler de kullanabiliyor mu? Şuan çevremdeki arkadaşlarım hamilelikten dolayı saçlarını boyayamadıkları için beyazlardan dolayı rahatsız olduklarını söylüyorlar. Öyleyse süper bir haber olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıklama kısmında hamilelerle ilgili olumlu olumsuz hiç bir açıklama yoktu İlke. İçeriğindeki renk pigmentleri saç boyası kadar kimyasal içermese de sonuçta boya. Firmaya ulaşma şansımız olsa da sorsak aslında bu konuyu. Oldukça önemli bir konu aslında..

      Sil
  10. Bu ürünü ilk gördüğümde nasıl meraklandım heyecanlandım
    Sonra senin bu yazını okudum ilk yazdığın gün bütün hayallerim yıkıldı.
    Ama diyorum yine de alıp denesem mi kızıllık barındırmayan bir çeşidini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çikolata rengini deneyebilirsin Nihal, o renkte kızıllık yok..

      Sil