16 Şubat 2018 Cuma

Formena Diyet Yemekleri Deneyimim

Diyet deyince aklımıza illaki tatsız tuzsuz yemeklerle yapılan rejimler geliyor. Oysa ki diyet denilen şey sağlıklı beslenme düzeni olmalı. Sağlıklı ve düzenli beslenmeye başlayınca da kilo vermek de daha kolay olacaktır.



Ama günümüz koşuşturmalı yaşam şartlarında işten eve gelip diyet yemekler hazırlamak zor olabiliyor. Evdeki yemek düzenini halletsek bile iş yerinde bu düzene devam edebilmek için ya evden yemek götüreceğiz ya da iş yeri yemeklerine talim edeceğiz. Kısacası şartlar bizi epey zorluyor gibi diyet konusunda.


İşte bu noktada "Adrese Teslim Diyet Yemekleri"  Formena imdadımıza yetişiyor. Ev yemekleri lezzetinde, İSO22000 gıda güvenliği koşullarına uygun sağlıklı öğünleriyle hem doyarken hem de zayıflamak mümkün. 


Uzun zamandır böyle bir sistemi deneyimlemek istiyordum. Ufak bir araştırma sonucunda Formena 'ya ulaştım ve 5 günlük deneme sürem başladı. İlk olarak internet sayfalarından Kişisel Analiz Formunu doldurdum. Formda yaş, boy, kilo gibi standart soruların yanında, çok önemli olan hastalılarınız, alerjileriniz gibi sorular da soruluyor. Ayrıca kilo mu vermek istiyorsunuz yoksa amacınız sağlıklı beslenmemi bunu da formda belirtiyorsunuz. Ben sağlıklı beslenme paketini seçmiştim. Formu doldurduktan sonra diyetisyenle bir görüşme oluyor. Eğer kronik bir rahatsızlığınız mevcutsa diyetisyen ilaçlarınızı da soruyor ve buna göre menülerinizi düzenliyor. Ve böylece aç kalmadan diyet süreci başlıyor. 
Her gün sabah 8'de özel termoslu çantasında 3 ana, 2 ara öğünden oluşan günlük yemeğim geldi. Günlük öğünler sebze, karbonhidrat, protein vs anlamında dengeli menülerden oluşuyordu. Balığımdan tavuğuma, tatlımdan meyveme dolu dolu öğünler tükettim bu 5 gün boyunca. 3 ana, 2 ara öğünü görünce ben kilo alırım diye deneme sürecine başladım ama 5 gün sonunda 1,2  kg vermiştim. Gelen porsiyonlar aç kalmak şöyle dursun tıka basa doymanızı sağlayan menüler. Ben tek başıma bitiremedim hiç bir menümü. 


Formena Diyet Yemekler mikrodalgada ısıtılmaya uygun kaplarda geliyor. Yemekler bakteri üremesini engellemek için soğuk gönderiliyor. Eğer mikrodalga fırın varsa hemen ısıtıp tüketmek mümkün. Mikrodalga fırınınız yoksa Formena üyeliğiniz boyunca mikrodalga fırını sizin için ücretsiz veriyor. İstediğiniz saatte ( 08:30 - 10:30) termoslu çanta içinde günlük menüleriniz ister evinize isterseniz iş yerinize teslim ediliyor. Sadece haftasonu menüleriniz cumartesi günü 2 günlük olarak teslim ediliyor.


Şehir yaşamının ağır koşturması içinde hem kilo vereyim, hem sağlıklı besleneyim hem de mutfağa girmeyeyim diyenler için çok pratik bir uygulama Formena Adrese Teslim Diyet Yemekleri

Ayrıntılı bilgi almak için, belki de hemen bu düzenli beslenme sistemine geçmek için Formena'ya internet sitelerinden ve telefonlarından ulaşabilirsiniz.


0850 304 29 69 

18 yorum:

  1. Aslında mantıklı bir uygulama. Fiyatları da uygunsa süper :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 ana 2 ara öğün için fiyatları da uygun bence canım. Başlangıç fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 38,90 gibi birşeydi.

      Sil
  2. Bu tarz sistemler çok iyi oluyor ya 😊

    YanıtlaSil
  3. ben çok sevdim bu uygulamayı, büyük rahatlık..Sen hala nasıl kilo veriyosun hayret ediyorum .. yağ kalmadı artık sende :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne pişirsem derdi bile olmaması büyük rahatlık.. Ben muhtemelen ödem attım, yağ vs gitmemiştir :)))

      Sil
  4. mantıklı kesinlikle ben de düşünüyorum bu şekilde bir sistem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beslenme düzeni önemliymiş, bunu gördüm bu sistemle..

      Sil
  5. doğumdan sonra başlamam gerekecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emziren anneler için de özel programları olabilir, doğum sonrası iyi fikir :)

      Sil
  6. Çok mantıklı bir sistem👌🏻

    YanıtlaSil
  7. Su an o kadar acimki inanilmaz yiyesim geldi.. en iyisi kalkip bir seyler yiyim ben🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalorili olmasın ama yemeyi düşündüğün şeyler :)))

      Sil
  8. İki sene önce ben de buna benzer bir program denemiştim; aynen senin gibi doyarak kilo verip kendimi de çok daha iyi hissetmiştim! Yalnız, mikrodalga sağlıyor olmaları ilginçmiş; bizim ofiste yok mesela ve aslında ben de bu tarz bir şeyler yapmak istiyorum bu ara. Teşekkürler bilgi için Gül'cüm, ben sayfalarına bir bakayım. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mikrodalga gerçekten çok güzel düşünülmüş. Gerçi benim bazı besinleri (tavuk, balık, yumurta vs) ısıtınca yiyememek gibi pis bir huyum olduğu için çoğu şeyi soğuk yedim ama o haliyle bile fena değillerdi. Çok mantıklı bir sistemmiş, 5 günde düzene girdim ama düzen yine kaçtı :))
      Çok öpüyorum ben de..

      Sil
  9. sitesini incelemek için verdiğiniz linklere tıkladım ama açılmadı,
    firma hizmet vermeyi durdurdu mu? bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firma hala faaliyette. Linkleri güncelledim. https://www.formena.com/ hem bu linkten hem de @formenadiyet instagram hesabından firmaya ulaşabilirsiniz.

      Sil