20 Şubat 2018 Salı

Oriflame Milk&Honey Gold Nemlendirici Kremli Duş Jeli


Son zamanların popüler markası Oriflame ürünlerinden Milk&Honey Gold serisinin nemlendirici kremli duş jeli bugün blog konuğum. Kış döneminde kullanmak için geçen yaz aldığım bu ürünü artık yorumlama zamanı geldi.





Organik süt ve bal özlü formülüyle cildi kurutmadan temizlemeye vaadeden kremsi yapılı bir duş jeli Milk&Honey Gold duş jeli. Baldan kaynaklı hafif şekerli bir kokuya sahip. Koku hassasiyeti olanları bile rahatsız edecek bir koku değil şekerli olmasına rağmen . Ciltte de pek kalmıyor bu koku.


Temizlemesi fena olmamakla birlikte ne yazık ki kremli denmesine rağmen pek de nemlendirdiğini söyleyemeyeceğim bu ürünün. Duş jellerinde sevmediğim arınmıyormuş gibi kaygan his bu jelde minimum seviyedeydi. Ama kremsi köpüğü ve hoş kokusu bu jelin en sevdiğim özelliği oldu. 
Benim aldığım dönemde 200 ml'lik tüp ambalajda satılıyordu. Yeni kataloglarda klasik şampuan şişesi gibi yeni ambalajı ama içerik aynı. 


Oriflame Milk&Honey Gold serisinde saç bakımı, cilt bakımı ve vücut bakımı olmak üzere oldukça fazla ürün var. Mart kataloğunda da seriden birçok ürün ve bu duş jeli indirimde. Denemek isteyenler Oriflame Mart kataloğuna mutlaka bakmalı.

14 yorum:

  1. çok güzel koktuğuna eminim bu arada sayfamda çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. O arınmama hissi beni de çok rahatsız ediyor.Kokusuna bayılacağıma eminim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duş jelleriyle anlaşamama sebebim o his benim :))

      Sil
  3. Sütlü ve ballı ürünleri kokularından dolayı ben de çok cazip buluyorum; ve hatta Oriflame kataloğunda da gözüm bunlara çok takılmıştı. Ama çok da önermiyorsun gibi hissettiğimden pas geçiyorum :) Öperimm!!!

    YanıtlaSil
  4. Benim duş jelleriyle aram pek yok. Duş jeli seviyorsan deneyebilirsin ama serinin sabununu mutlaka denemelesin, en başarılı ürünü diyebilirim sabunu için. Serinin saç ve cilt bakım ürünlerini de merak ediyorum ama biraz bekleyecek, stoklar erimeden almak yok :)))
    Ben de çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
  5. süt ve bal kokan jelleri seviyorum genelde... :-))

    YanıtlaSil
  6. ben duş jellerini severim ama nemlendirici özelliği yoksa pek ilgimi çekmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildimi ne çok kuruttu ne de aman aman nem verdi. Ortalama bir jel diyebilirim :)

      Sil
  7. Kokusu çok hoş bu serinin👌🏻😊

    YanıtlaSil
  8. Denk gelirsem eger bakicam buna.. eminim cok guzel kokuyodur.. boyle urunlere ayri bir zaafim var benim🙊

    YanıtlaSil