22 Ağustos 2017 Salı

Makeup Revolution Unicorns Heart Aydınlatıcı

Aşk mı desem, arzu nesnesi mi desem bu güzeli nasıl tanımlasam bilemedim. Gökkuşağının birkaç rengini bir kutuya koymuşlar adına da Unicornların Kalbi demişler bize de almak düşmüş :)




Pek sevgili Jeffree Star'ın başımıza musallat ettiği Unicorn- Rainbow aydınlatıcıları bir çok marka da koleksiyonuna ekledi. Makeup Revolution da Unicorns Heart'la  tam kalbimizden vurdu bizi. Çünkü bu aydınlatıcı 'gerçek tek boynuzlu atlar tarafından' yapılmış..


Hepsi de birbirinden pigmantasyonlu 5 renkten oluşuyor Unicorn aydınlatıcı. Bu renkler lila, mavi,yeşil, sarı ve pembe. Pigmantasyonu o kadar yoğun ki kontrollü uygulamazsanız disko topuna dönmeniz işten bile değil. 
Uygulamayı fan fırçası, pofidik far fırçası hatta karıştırma fırçasıyla bile yapabilirsiniz. Ben en iyi sonucu karıştırma fırçasıyla aldım. Ama iyi bir fan fırçasına ihtiyacım varmış bu aydınlatıcı sayesinde bunu anladım :)




Her güzelin bir kusuru var hesabı bu güzelin de kusuru bence tüm renkler birbirine ne kadar iyi karışırsa karışsın mavi ve yeşil renklerin yoğunluğu çok fazla. Çok az ve kontrollü uygulayarak bu sorun aşılsa da yine de mavi ve yeşilin baskın olmasını sevmedim.
Yine de gerek ambalajıyla gerek görüntüsüyle koleksiyonluk bir parça olduğunu düşünüyorum. 
Sadece bakmak bile yetiyor mutlu olmaya :)) 





8 yorum:

  1. Hislerimiz tamamen aynı bu güzellikle ilgili! Ben onun sayesinde fan fırça da almıştım hatta :D Ben bazen azıcık sarı-pembenin ucuna dokundura dokundura sürüyorum; o zaman daha az mavimsi oluyor. Güle güle kullan Gül'cüğüm! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hepsini parmağımla karıştırıp avucumun içinde renkleri biraz yumuşatıp uyguluyorum. Biraz daha hafif oluyor o şekilde ama yine de bekletime uygun olamadı ne yazık mı bu güzellik. sadece bakıp bakıp severiz artık :))
      ben de çok öpüyorum..

      Sil
  2. Görüntüsü çok güzel, gökkuşağı gibi. Ama kullanırken çok dikkatli olmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkt edilmezse disko topuna dönmek çok mümkün :)))

      Sil
  3. ben de aldım kullanmıyorum seyrediyorum :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece seyirlik bir ürünmüş zaten, ben fazla kullanamadım :))

      Sil