17 Temmuz 2017 Pazartesi

Darphin Vitalskin Replumping Energic Cream

Sağlıklı bir cilt, iyi şekilde nemlenmiş bir cilttir. En çok düştüğümüz yanılgı kuru ciltler nemsizdir, yağlı ve karma ciltler nemlidir düşüncesidir. Cildin yapısı yağlı, kuru, karma vs olabilir. Ama her cilt tipi nemsizlik sorunu yaşayabilir. Nemsizliğin çaresi de öncelikle bol su içmek ve doğru ürünlerle cildi beslemektir.
Doğru ürünler kullanılmayan cildin zamanla yağ ve nem dengesi bozulabilir ve ciltte çeşitli sorunlar yaşanabilir. Darphin Vitalskin Replumping Energic Cream de bu tarz sorunlar yaşayan cildin doğal enerjisini destekleyen bitkisel konsantreler ve anti-oksidanlar içeren formülüyle günden güne düzelen, yorgunluk izlerinden kurtulan, nemli ve sağlıklı bir cilt vaadeden  bir krem.




Darphin Vitalskin krem % 87 doğal içeriğe sahip bir ürün ve paraben gibi zararlı maddeler de içermiyor. Ayrıca içeriğindeki hyalüronic asit sayesinde cildin nem tutma kapasitesini de arttırıyor. Hassas ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği bir seri Darphin Vitalskin serisi. 
Cildi iyileştirip toparlarken bir taraftan da yatıştırma özelliğine sahip. Düzenli kullanım sonucunda da cildin yorgun görüntüsünü düzeltip daha enerjik ve sağlıklı bir cilt vaadediyor Darphin Vitalskin Replumping Krem.


Darphin krem normal- kuru ciltler için uygun bir ürün. Benim kuruya dönük karma ve nemsiz cildime de harika bir nem sağlayıcı oldu. Kremi mayıs ayı gibi kullanmaya başladım. Mevsim geçişlerinde iyice saçmalayan feci nemsizleşen cildim bir de egzama atağıyla iyice yoldan çıkmak üzereydi bu bahar. O feci dönemi Yves Rocher kremle atlattıktan sonra havaların biraz daha ısınmasıyla daha hafif olduğu için Darphin kreme geçiş yaptım. İlk kullanmaya başladığımda sevimsiz egzama atağım geri döner gibi oldu. Muhtemelen cildim yeni kreme alışma sürecini bu şekilde geçirdi. Neyse ki bu süreç çabuk geçti de Darphin kremle aram açılmadı :)
İlk başlarda sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uyguluyordum kremi ama havalar cehennem sıcağına geçiş yapınca sadece akşamları uygulamaya başladım. Cildime verdiği nem bahar dönemi için oldukça iyiydi ama kış için pek yeterli geleceğini düşünmüyorum. Yapısı oldukça hafif. Yağlandırmadan, anında emilen yapıya sahip bu krem. Günden güne cildim enerjik oldu mu bilemiyorum ama nemli ve sağlıklı olduğunu söyleyebilirim. 
İlk başlardaki alışma dönemi dışında sivilce, irritasyon ve herhangi bir olumsuzluk da yaşamadım kullandığım süre boyunca.  


% 87 doğal içeriğe sahip, paraben bulunmayan içeriğinde keşke silikon da olmasaydı demiştim içeriğini ilk incelediğimde ama etkilerinden memnun kalınca o kadar da kusur olur canım diyerek görmezden geldim :) 
50 ml'lik pompalı tüp ambalajı hijyenik kullanım sağlıyor. Oldukça da bereketli bir krem. Tüm yüzüme boynuma 2 -3 pompa ürün yetiyor. Bu aralar daha da az ürün yeterli oluyor nemlendirmeye. Serinin yağlı ve karma ciltler için de emülsiyon formlu aynı etkilere bir kremi de var. Kremin bana göre tek eksiği güneş korumasının olmaması. Bir de güneş koruması olsaymış tadından yenmezmiş :)

Dermokozmetik bir marka olan Darphin ürünlerini yetkili eczanelerde bulabilirsiniz. 




2 yorum:

  1. Benim cildime de hitap eden bir ürün, deneyebilirim ... paylaşım için teşekkürler ...

    YanıtlaSil