26 Nisan 2017 Çarşamba

Cecile Long Kisses Likit Mat Rujlar ( 11- 18 - 36 )

Merhabalar,
Son zamanlarda likit mat ruj furyası aldı başını gitti. En bilindik markalardan tutun da bilinmedik bir sürü markada bu tarz rujları görür olduk. Ama bir marka var ki bir çoğumuzun gözdesi oldu likit mat rujlarıyla.
Cecile Long Kisses Likit Mat Rujlardan bahsediyorum elbette. Serinin bendeki 3 rengi blog konuğum bugün.




Yumuşacık yapıları, rahat sürülmeleri, dudağı kurutmadan sabitlenmeleri Cecile mat rujların en sevdiğim özellikleri oldu. Tüm gün olmasa da uzun süre kalıcı olmaları da bu rujları daha da sevilesi yapıyor. Ve kesinlikle yapış yapış değiller. Sürer sürmez sabitlendiği için özellikle koyu renkleri biraz dikkatli sürmekte fayda var. Çok kolay temizlenmiyor bu rujlar çünkü.


6,5 gr'lık minik ambalaja sahip. Meyveli gibi kokuları var ama çok hafif olduğu için rahatsız etmiyor. Tek katta renklerini veren, üst üste uygulandığında da kalıp gibi durmayan bu mat rujlar sabitlendikten sonra bardaklarda iz de bırakmıyor. Yağlı bir şeyler yiyip içmediğim sürece kalıcılığı daha da uzun oluyor. Koyu renkler dudağın içlerinden daha çabuk siliniyor ama minik bir rötuşla rujumu yeni sürmüş gibi oluyorum.
Açık renkten koyu renge doğru incelemeye ve rujların duruşlarına bakalım..

18 - Soft Maroon



Cecile likit mat rujların en popüler renklerinden 18 - Soft Maroon rengi. Sevgili Ebru'nun etkinliğinde gelmişti bu renk bana. Kahve alt tonlu gül kurusu renginde bu ruj. Smokey makyajlarda, günlük makyajlarda tam bir sür-çık rengi. Tek katta rengini veriyor. Kalıcılığı koyu renklere göre bir tık daha iyi denebilir. Çünkü rengi açık bir ton olduğu için silindiği pek anlaşılmıyor :)

11 - Cecile Red


Tam bir kırmızı halı ruju bence 11 - Cecile Red. Sevgili Nilgün'cüğümün hediyesiydi bu güzel kırmızı. Klasik gri tonlarda makyajla ya da nötrlenmiş göz kapakları ve siyah eyeliner çektiğimde bu ruju kullanmayı seviyorum. Siyah balıkçı yaka kazak- balerin topuzu saçlar da yine bu ruja yakıştırdığım kombinim.
Gerçi bana kırmızı olsun, her koşulda sürerim :))

36 - Dark Brown


Cecile'in son çıkarttığı nude seriden bir renk 36 - Dark Brown. Bu ruj da sevgili Başak'cımın hediyesi bana. Diğer 2 renge kıyasla biraz daha zor bir renk Dark Brown. Tek katta rengini tam vermiyor ve dalga dalga olabiliyor. Üst üste uygulanabiliyor olmasından dolayı bu çok da sorun olacak bir durum değil. Benim için tam bir sürpriz renk oldu bu çikolata kahve. Yakışacağını hiç düşünmezken son zamanlarda elimden düşmeyen bir ruj oldu. En son üniversiteye giderken bu kadar koyu bir kahve tonu kullanmıştım. Önümüzdeki kış bol bol çikolata kahveler kullanacak gibiyim :)
Dudak içlerinden daha kolay siliniyor ama. Bu kadarcık kusur görmezden gelinebilir tabi ki.

Cecile Long Kisses rujlardan bir kaç renk daha var aklımda. Onları da alırsam kendi serimi tamamlamış olacağım. Henüz bu seriyi denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. İndirim dönemlerini takip edip kendinize hemen bir tane almalısınız :)

Görüşmek üzere...











12 yorum:

  1. Güül, gerçekten o kahve sende çok farklı, çok güzel durdu! Ben kendime hiç yakıştıramadım; ama tam senin renginmiş!! Ayrıca o Soft Maroon nasıl güzeldir, o nedir öyle yani!!! Güle güle kullan hepsini, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak o kahve benim için inanılmaz sürpriz oldu. Bu kadar yakışacağını ben de düşünmemiştim..Teşekkür ederim hediyen için :) Soft Maroon da bonus bir renk, alalım sana da mutlaka :)
      Kocaman öpüyorum..

      Sil
  2. 3 Ton bende de var fakat 36 numarayı bir türlü cesaret edip süremiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence hemen denemelisin Burçak, sana da yakışacağını düşünüyorum :))

      Sil
  3. 18 numaralı renge bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. harika bir yazı olmuş..renkler efsane..o kahve bana hiç gitmez ama sana çok yakıştı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahveyle ilgili şaşkınlığım hala devam ediyor :) Bu renk bana yakışmaz demeden önce denemek gerekiyormuş demek ki :)))

      Sil
  5. Kahvenin tonu güzelmiş,sanada yakışmış.Kış için ideal.Güzel günlerde kullan,sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışın bol bol böyle renklerle göreceksiniz sanırım beni :))

      Sil
  6. Gül kırmızı senin rengin ama süper durmuş. Güle güle kullan canımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü bana kırmızı çok yakışıyor Gökçee :))
      Öperim..

      Sil