27 Mayıs 2016 Cuma

Cyber Shine - Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici

Merhabalar,
Köpüren yüz temizleyicileri ilk olarak Gratis'lerde görüp almıştım. Tek kullanımlık olan bu temizleyicilere bayıldığımı söyleyebilirim. Kore ve uzak doğu ürünleri deyince akla ilk gelen yer olan Limonian 'da büyük boyunu görünce almak istiyordum. Bu ay başında Limonian'dan gelmesi güzel bir sürpriz oldu benim için.




Öncelikle nedir bu Oksijen Köpüklü Temizleyici, biraz ondan bahsedeyim. Jel yapıdaki ürün kuru cilde uygulandığında oksijenle temas ederek köpürmeye başlıyor. Bu oluşan ince köpükler makyaj kalıntılarını ve cilt yüzeyinde biriken yağı etkin bir şekilde temizliyor. Cildi temizlerken içeriğinde bulunan C ve E vitaminleriyle de besliyor. Ürünün ana maddelerinden olan Niasinamid ( Vit B3 ) ve İsviçre Alplerinden elde edilen bitkisel kompleks olan Giga White ile cilt tonunu eşitleyip, beyazlatmayı vaadediyor. Ölü derilerden ve siyah noktalardan arınmış, sıkılaşmış gözenekleriyle daha sağlıklı görünen bir cildimiz oluyor kullandıkça.


Peki bu vaadlerin ne kadarı doğru ?
Uzakdoğu ürünlerinin hemen hemen hepsi cilt tonunu eşitleyip, beyazlatma mantığında olan ürünler. Uzakdoğuda beyaz, lekesiz ve pürüzsüz cilt soyluluk göstergesi olduğundan bu duruma biraz fazlaca takıntılılar.
Her temizleyici üründe yaptığım gibi Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyiciyi de  ilk kullandığımda göz makyajım dahil yüzümü hiç temizlemeden uyguladım. Ürünü mutlaka kuru cilde uygulamak gerekiyor. Cilt ıslaksa ne yazık ki köpürmüyor. Ama yüze sürer sürmek köpürmesi de oldukça eğlenceli Cyber Shine Oksijen Köpüklü Temizleyicinin.
3 pomba kadar ürünü kuru cildime krem sürer gibi uygulayıp 30-40 saniye bekledim ve yüzümü duruladım. Göz makyajımı da yüzümü durularken kalan maskeyle yıkadım. Ürün ten makyajını hiç kalıntı bırakmadan temizledi. Ama göz makyajını biraz ovalamam gerekti. Cildimde makyaj olmasına rağmen köpürmesi oldukça başarılıydı. Yüzümü Cyber Shine ile temizledikten sonra tonikle sildiğimde pamuk tertemizdi. Cildi kalıntı bırakmadan temizliyor olmasını sevdim. Yine de daha iyi sonuç alacağımı düşündüğüm için makyajın kabasını temizleyip, köpüren temizleyiciyle cildimde kalan kiri temizlemeyi tercih ediyorum.


Cyber Shine ile cildimi temizledikten sonra cildimi kurutmadı ama çok hafif gerginlik yaptı. Kalıcı bir etki olmamakla birlikte cilt tonunu aydınlattığını da söyleyebilirim. Siyah noktalarımda, gözeneklerimde ve de lekelerimde henüz bir etkisini göremedim. Ama verdiği temizlik hissini çok sevdim. Bebek pudrasına benzeyen bir kokusu var, Koku hassasiyetime rağmen beni rahatsız etmedi.
120 ml'lik pompalı ambalajda olması kullanım kolaylığı sağlıyor. Ama kullandıktan sonra pompanın alt kısmında birikme yapıyor. Pompanın alt kısmını ne kadar temizlersem temizleyeyim bir sonraki kullanıma kadar yine ürün birikiyor.
Bu kadarcık olumsuzluk dışında genel anlamda sevdiğim bir ürün oldu Cyber Shine Oksijen Köpüklü Yüz Temizleyici. Ürünün 2. yılına özel Limonian bir kampanya yapmış. Denemek isterseniz ürünü 35 TL yerine 25 TL'ye alabilirsiniz. Hatta bu kampanyadan ben de alıp yedeklemeyi düşünüyorum :))

Görüşmek üzere...

*Ürün Limonian tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.

18 yorum:

  1. Ben Limonian'dan hassas citler için olan peelingini almıştım ve şu an için severek kullanıyorum.:)Temizleyici de oldukça popüler bir ürün içerisinde vitaminler olması çok güzel,elimdeki ürünler bittikten sonra bir şans verebilirim.Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peelingi de var bende. Limonian'da satılan birçok ürünü çok seviyorum :))
      Benden de sevgiler :)

      Sil
  2. ben de beğeniyorum ama ben direk makyaj temizliği için değil de yüzümü yıkamak için kullanıyorum bunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüm temizleyicileri ilk kullanımda performanlarını anlayabilmek için direkt makyajlı cildimde uyguluyorum. sonrasında ben de sizin gibi makyajı temizledikten sonra kalan kiri temizlemek için yüzümü yıkıyorum bu ürünlerle :)

      Sil
  3. Soslu Badem'den geliyorum müsait misinnn :) Profil resmine bayıldım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müsaitim tabii ki :)) Yorumunuz ve ziyaretiniz için teşekkür ederim, ben de hemen size geliyorum :))

      Sil
  4. Oksijen maskeleri denemiştim ve köpürmeleri bana da çok zevkli gelmişti.

    YanıtlaSil
  5. Çok popüler bir ürün, birçok yerde karşıma çıktı. KÖpüen maske kullanıp, yapısı hoşuma gitmişti, bu ürünü de o sebeple merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok seviyorum köpüren maskeleri. Hazır kampanya varken deneyebilirsin :)

      Sil
  6. Merhaba. Haftanin blogu seçilmenizi tebrige geldim :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Ben de kullandığımda çok eğlenceli bulmuştum ama cildimi gerince pek anlaşamadık kendisiyle :) Güle güle kullan Gül'cüm, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatsız edici bir gerginlik yaşamadım ama yine de yaz için daha uygun olabilir belki :) Öperim ben de :)

      Sil
  8. köpüren maske hiç denemedim bir bakalım deneyelim o zaman

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir ürün bende severek kullandım ama makyajın kabasını alınca daha iyi sonuç veriyor hakikaten bu arada yerim senin dantellerini:))

    YanıtlaSil