30 Eylül 2015 Çarşamba

Farmasi Sun Care Güneş Koruyucu

Merhabalar,
Sonbahar geldi ama sıcaklar hala son hız devam ediyor. Güneş hala tepemizdeyken Farmasi Sun Care Güneş Koruyucudan bahsetmek istiyorum sizlere.

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi


Farmasi Sun Care serisinin 50 koruma faktörlü kremi bu yaz kullandığım 3. güneş kremi oldu. Hassas ciltler ve çocukların da kullanabileceği bir güneş kremi Farmasi. Akışkan yapılı bir krem. Cilt tarafından hemen emiliyor. Ambalajına da bu özelliğini yazmışlar. Kullandığım süre boyunca bazen sanki cildimi yağlandırmış gibi hissettim ama çok da rahatsız edici bir durum değildi. Bazı bloglarda sivilce yaptığını okudum. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Nemlendirmesi bana yeterli geldiği için öncesinde ya da sonrasında ayrı bir nemlendirici kullanmadım. Makyaj bazı olarak da denemedim. Yazın çok sık makyaj yapmayınca deneme şansım olmadı. Güneş lekelerimde çoğalma ve koyulaşma da çok fazla olmadı bu yaz. Bunda kullandığım güneş kremlerinin etkisi de mutlaka vardır ama çok fazla güneşle haşır neşir olmadığım bir yaz geçirmemin etkisinin daha çok olduğunu düşünmekteyim. 
Farmasi güneş kremi içeriğindeki aloe vera ve e vitaminiyle cildi rahatlatıp beslemeyi vaadediyor. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi

Yoğun bir hindistan cevizi kokusuna sahip. Eğer koku hassasiyetiniz varsa ya da hindistan cevizi kokusu sevmiyorsanız ne yazık ki bu kremden uzak durmalısınız. Bu tarz ürünlerin kokusuz olması çok daha iyi olur. Farmasi keşke formülü yenileyip kokusuz üretse bu seriyi. 100 ml'lik tüp ambalajı oldukça bereketli. Öyle ki sadece yüzüme değil dışarı çıkarken güneşe maruz kalabilecek her yerime uygulamama rağmen hala bitiremedim. Çok az ürün kullanmak yeterli geliyor çünkü. 
Genel olarak Farmasi ürünlerini kullanmayı seviyorum. Bu kremi de Seda ve Sena'nın yaza merhaba etkinliği sayesinde deneme şansı buldum. Ama kokusundan dolayı tekrar alır mıyım bilemiyorum.

Görüşmek üzere...

6 yorum:

  1. Güzel bir yazı olmuş :) Bana da beklerim :)

    Bloğum : http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, blogunuza geliyorum hemen :))

      Sil
  2. hindistan cevizi kokuyorsa tamamdır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hindistan kokusu sevenler için çok uygun kesinlikle ;))

      Sil
  3. Bende önümüzdeki yaz mevsimine kullanacağım inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışın da kullanabilirsin. Yapısı uygun kış içinde :))

      Sil