5 Ekim 2015 Pazartesi

Kışa Babor Bakımıyla Hazırlanmaya Ne Dersiniz ?

Merhabalar,
Sonbahar yüzünü iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Güneşli günlerin son demlerini yaşarken evlerde kışa hazırlık tam hız devam ediyor. Evlerinizi bahar temizliğiyle kışa hazırlarken bedeninizi de profesyonel bir ekiple kışa hazırlamak istemez misiniz ?



Temmuz ayında Markör Ajans 'ın davetiyle tanıma şansı bulduğum bir mekandan Babor Sağlıklı Yaşam Merkezinden bahsedeceğim bugün sizlere. Fitness, türk hamamı, fin hamamı, sauna, havuz, spa, cilt bakımı, masaj, ozon terapi ve daha bir çok kendimizi şımartma sebebi bulunan çok yönlü bir merkez Babor. Önce sporumuzu yapıp sonra yüzebileceğimiz Ankara'daki nadir mekanlardan birisi Babor. 



5 yıldızlı otel konforunda ağırlanacağınız Babor'un güler yüzlü personeline kendinizi gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Şehir hayatının yorgunluğuyla girdiğiniz kapıdan yenilenmiş olarak çıkabilirsiniz.



Ozon sauna, aromaterapi, el-ayak parafin bakımı ve yosun tedavisiyle hem ruhunuzu hem bedeninizi şımartabilirsiniz. 

Ayrıntılı bilgi ve üyelik için 0312 284 23 84 telefondan merkeze ulaşabilirsiniz. Ama bence telefon etmek yerine bir hafta sonu hem Babor Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret edin hem de güler yüzlü personelden bilgi alın. 

Görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Hoş bir yere benziyor, şehrin verdiği stresi ve yorgunluğunu atmak için yapılmış sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de her şeyin bir arada olduğu güzel bir sağlıklı yaşam merkezi.

      Sil
  2. İstanbul da olsaydı, tam da aradığım yerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış bilmiyorsam İstanbul'da da şubeleri var Babor'un.

      Sil