15 Aralık 2014 Pazartesi

Oriflame Optimals Even Out Gündüz Kremi

Merhabalar ,
Uzun zamandır Oriflame yazısı yazmıyordum. Bazen bir markaya takılıyorum ve hem o marka üzerinden gidiyorum. Oriflame de öyle bir marka benim için. Bazı ürünleri favorilerim arasında hatta. Optimals Even Out serisi de hakkında hep olumlu yorumlar okuduğum bir seri. Ve bu kadar olumlu yorum duyunca çevremden, kremi denemek için kendi blog satışımdan aldım :)) Kendi blog satışından ürün alan ilk ve tek blogger benim sanırım :))

Buralı Olmayanlar Lokali


Kremin en hoşuma giden özelliği güneş koruma faktörlü olması ( spf 20 ) . Lekeler için olan bir kremde normal aslında spf olması. Bir aydır kullanıyorum bu kremi. Yoğun olmayan bir yapısı var ve hemen cilde yayılıyor. Nem vermesi bazen yetersiz gelse de makyaj altına uygulandığında yağlanmaya ve parlamaya neden olmuyor. Cilt tonumu eşitlediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Lekelerimde de hafif açılmalar mevcut ama hala görünüyorlar sevimsizce :) İşin içinde cilt lekesi olunca umutsuzca mucize bekliyorum nedense :)

Buralı Olmayanlar Lokali

Tüm Optimals serilerinde olduğu gibi bu krem de yaşlanma karşıtı bir ürün.Her cilt tipine ve yaş grubuna uygun bir seri.Uzun vadede lekeleri yok denecek kadar azaltmayı vaadediyor. Düzenli kullanmaya çalışıyorum.Bakalım lekelerim yok olacak mı :))
İçeriğindeki meyan kökü özleri ve C vitaminiyle hiperpigmantasyonu engelliyormuş ve cilde aydınlık görünümünü geri kazandırıyormuş bu krem Oriflame göre.
Ne yazık ki içeriği temiz diyemeyeceğim.


Kremden şimdilik memnunum. Kullandığım süre boyunca etkileri anlık mı kalıcı mı göreceğim. Bu krem bittikten sonra lekelerimdeki açılmaya göre tekrar alabilirim. Eğer cilt tonunu düzenlemek ve lekelerden kurtulmak istiyorsanız ben gibi indirim zamanı alabilirsiniz bu seriyi. Ve tabi ki içerik takıntınız yoksa :))

Görüşmek üzere...






23 yorum:

  1. Beni de kendine çeken en büyük nedeni SPF 20 olmasıydı bu aylarda kullanılabilir bir ürün. Yüzü yumusacık yapıyor. Yeni lekelerin oluşmasını engelliyor bence en azından benim cildimde işe yaramıştı :) diğer lekelerin rengini sönükleştirmedi. İndirimde alınabilir bir ürün bence.


    http://griipalyaco.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüh lekeleri de yok etseydi ya :)) Kullandığım her oriflame ürününden memnun kaldım ben de. Bu krem de şimdilik hoşuma gitti dediğin gibi leke oluşumunu bile engellemesi yeterli olabilir. İndirim dışında almamak lazım bence. Sık indirime giriyor sonuçta :))

      Sil
    2. Bişey sorucam bu kremde yaş sınırı var mı?

      Sil
    3. Bu kremde yaş sınırı varmı

      Sil
    4. Bu kremde yaş sınırı varmı

      Sil
  2. oriflame ürünleri hakkında pek bilgim yok arada bir katalogu geçiyor elime hoşuma gidiyor bakmak. en çok ta parfümleri. gerçi bir arkadaşta prfm numuneleri vardı hepsini denemiştik de kalıcı değillerdi sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her tür kozmetik katoloğu incelemrye bayılıyorum ben de :))
      Parfümleri konusunda haklısın kalıcı değiller ama cilt bakım ürünlerini seviyorum. Hatta eşi eczacı olan bir arkadaşım sadece oriflame kullanıyor, eşi içeriğini incelemiş ve pahalı markalardan farkı yok diyormuş. Onu da duyduktan sonra fikirlerim daha da olumlu olmuştu.

      Sil
    2. Hangi parfüm markası kalıcı sizce

      Sil
  3. SPF 20 olması çok güzel ama o kadar çok ürün var ki insan hangisini kullanacağını şaşırıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne çok ürün var. Bizde bu merak oldukça dener dururuz :))

      Sil
  4. Oriflame kremleri çok seviyorum bunuda deneyeceğim:))

    YanıtlaSil
  5. Benim yuzumdeki koyu lekeleri yok etti cook uzun sure kullanmistim harika bi urun

    YanıtlaSil
  6. Benim bildiğim bu ürünün gece kremi koyu lekeleri azaltıyor gündüz kremi yeni lekelerin oluşumunu önlüyor ve güneş koruma faktörlü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu tarz ürünleri set olarak kullanmak daha iyi sonuç verebiliyor. Dediğiniz gibi gece kremi lekeleri azaltabilir. Bir sonraki alışverişimde set olarak alsam mı ki :))

      Sil
  7. Kesinlikle ama kesinlikle oriflame diyorum! çok başarılı cilt bakım ürünleri; beklentilerinizi fazlasiyla karşılıyor. yeterki duzenli kullanin.nerde üretildiği belli olmayan bir marka değil.isveç kozmetiginin ürünleri ve onlar çok iyiler bu dalda hem çok uygun fiyatlı olmasi çok daha cazibeli hale getiriyor bu markayı 😇
    Ayelineriniz simetrik,👀
    👸Cildiniz lekesiz olsun...
    Hepiniz esen ve güzel kalin.😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oriflame ürünlerini ben de çok seviyorum. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..

      Sil
  8. bende yeni kullanmaya basladim memnun kalcamı umuyorum yorumkari okuduktan sonra daha duzenli kulkanacagim insallah

    YanıtlaSil
  9. Kullananlar ne durumda lekeler. Aslında benim çok lekem yok göz altı morluk var kalıtsal olduğunu söyledi doktor birde ağız kenari boyunca koyu ton yanakalr açık ton bu krem ise yarar mı bilemiyorum yararsa ne kadar zamda ??? Aklımda deli sorular

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz ürünleri düzenli kullanmak gerekiyor ama sizin durumunda faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Daha medikal ürünler sizin için uygun olabilir..

      Sil
  10. Merhaba arkadaşlar bende ürünü dört gundur kullaniyorum.ins bi faydası olur.işe yararsa tekrar yazarım��

    YanıtlaSil
  11. Benim 2. Günüm nerdeyse 20 yıldır leke problemim var ve bir çok ürün kullandım malesef hala lekeli bir yüzüm var. Bakalım şimdide orflaym krwmine başladım iyi gelirse de geçirmesi de sizi kullanmak isteyenleri bilgilendirmek isterim

    YanıtlaSil