4 Aralık 2014 Perşembe

Doa Kozmetik Hyaluronic Acid %2 ve C Vitamini Serum

Merhabalar ,
Bugün blogta yine bir Doa Kozmetik güzellemesi var :)) Güzellemenin konuğu ürünlerim ise bu aralar sürekli kullandığım iki serum.Birisi hyaluronic asid .diğeri de C vitamini serum.

Buralı Olmayanlar Lokali



Öncelikle bu asid ve vitamin neymiş , ne işe yarıyormuş onları anlatayım sizlere.
Hyaluronic asid vücudumuzda bulunan proteinlerden biri.Eklemlerimiz içinde bulunan ve kayganlığını sağlayan işte bu protein.Cildimizde kolojen yapının esnekliğini de bu protein sağlıyor.Ayrıca vücudumuzdaki lifler , tendonlar gibi bağlayıcı dokularda ; gözü çevreleyen sıvıda ve kemiklerimizde bolca bulunuyor.Cildin nem tutma kapasitesini arttırdığı gibi zaman içerisinde kırışıklıkları da açma özelliği var.
Son dönemde cilt estetiğinde dolgu maddesi olarak da bu asid kullanılıyor.Yaşlanma karşıtı bir çok krem ve serum içeriğinde de yine bu asid var.
C vitamini de yine yaşlanma karşıtı bakımda son dönemlerde çok fazla kullanılmaya başladı.C vitamini cildin gençleşmesine yardım ederken cilt tonunu düzenliyor , lekelerin renklerini açıyor.İnce çizgi ve kırışıklarda da bu vitamin oldukça yararlı.Son dönemlerin meşhur serbest radikalleriyle de gayet güzel başediyor bu vitamin :))

Buralı Olmayanlar Lokali


Doa Kozmetik'ten aldığım bu iki ürünü 2 aydır kullanıyorum. C vitaminin ikinci şişesini de yarıladım hatta. Hyaluronic acid pompalı cam şişede , C vitamini de sprey şişede geliyor.İlk bir ay sadece akşamları kullandım bu ürünleri.Bir haftadır da sabah akşam kullanıyorum. Temiz cildime önce c vitaminin hemen ardından da hyaluronic acidi uyguluyorum. Hyaluronic acidin bir pompası yeterli geliyor tüm yüzüme ve boynuma. C vitaminini de yüzüme 2 - 3 kez püskürtüp parmaklarımla masaj yapıyorum. C vitamini ne kadar çabuk bitiyorsa hyaluronic acid de o kadar bereketli.Özellikle kışın cildimizin bu tarz desteklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Ürünleri kullandığım süre boyunca cildim daha aydınlık ve daha canlı.Lekeler yavaş yavaş açılıyor.Ve cildim daha nemli.İnce kırışıklar da azalmaya başladı.Bu ürünleri çevremde kime önerip almalarına sebep olduysam; memnun kalmadığını söyleyen olmadı.
Her iki serum da cildimde herhangi bir iritasyona ve alerjiye neden olmadı.
İçeriklerine gelince ; 
Hyaluronic acid içeriği : Deionized water, hyaluronic acid, phenethyl alcohol, ethylexlglycerine.
C vitamini içeriği : Deinozed water, ethyl ascorbic acid, phenethyl alcohol, ethylexglycerine.
Bu serumlar cilt bakımımın artık iki temel üyesi.
Doa Kozmetik asitleri ve vitaminleri Doa Kimya isminde yeni bir sitede satışa sunmaya başladı.Bu ve diğer ürünleri merak ettiyseniz hem Doa Kozmetiği hem de Doa Kimya internet sayfalarını ziyaret etmeniz yeterli.


Görüşmek üzere...


18 yorum:

  1. umarım faydasını görürsün, ben de bakayım internet sayfasına:) ah şu yaşlılık nasıl da kırış kırış kırışıyor insan:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullandığım süre boyunca faydasını gördüm ve kesinlikle tavsiye ederim.ilerde kırış buruş olmamak için şimdiden tedbirimizi almalıyız ama değil mi arkadaşım :)))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. bu serumları kullanan bencamin batın gibi geriye sarıyormuş , denedim kendimden biliyorum :)))

      Sil
  3. Komplike içerikleri olmaması çok güzel, güle güle kullan canım. Doa Kozmetik ürünlerini tanıtan yazılarını zevkle okuyorum ki yardımınla liste oluşturuyorum kendime :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ne mutlu bana bir kişiyi daha benden yaptım :)))

      Sil
  4. Çok güzel ve aydınlatıcı bir yazı olmuş diline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yorumların benim için çok önemli, faydalı bulmana sevindim.

      Sil
  5. ben de doa kozmetiğin sayfasını çok beğeniyorum çok komikler. ama ciddiyetsizler mi acaba diye düşünürdüm. izmirdeler bi de. hatta dedim gidip basayım kim bunlar beee diye :) demek ki memnunsun hımm piki o zaman ben de denerim ürünlerini. çok zevzekler ama dimi çok komiğime gidiyor onların yazıları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özelden soru falan sorduğumda hemen cevap veriyorlar ve bana samimi geliyorlar nedense. Yanlış bilmiyorsam 4 kişiler o yüzünden de gecikmeler oluyormuş. Bir de fiyatları çok uygun. Mesela meşhur bir markanın hyaluronic asidi 150 tl gibi bir fiyat ve içinde her tür katkı var parapen vs gibi. Bu hem ucuz hem saf. Senelerce aktardan aldığı yağın sertifikasını sormayanların aklına doa ucuz satınca geldi sertifika sormak nedense :)

      Sil
  6. Kısa, öz ve bilgilendirici yazınız için teşekkürler ;)))

    YanıtlaSil
  7. siteye giremiyorum bende ''hyaluronic acid ve c vitamini'' arayısındayım. İyi ki denk geldim buraya, eczanelerde istediğim gibi serum yok, şuan da ayrı ayrı sizdeki serumlar fakat sorun değil, siteyi yada aldığınız serumların linklerini direk yazar mısınız? bekliyorum..... teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. göz cevresine sürülür mü?

    YanıtlaSil
  9. şimdi sizin tavsiyeniz üzerine üye oldum ve sipariş oluşturmak istiyorum.bir sorum olacak hyolironic acid+c vitamini sizinki gibi değilde ikisinin bir arada olduğu bir şişe gördüm sadece bunu alarak aynı etkiyi görürmüyüm yoksa ayrı ayrımı alsam bilemedim ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  10. yardım edecek birilerine ihtiyacım var benim😔bundan üç ay kadar önce expigment ve azalderm adında çok övülen kremleri yüzüme sürdüm birbuçuk haftada yüzüm resmen yaşlandı.ben saoyulma olsunda yüzüm yenilensin isterken acaip bir hal aldım kendimi çok kötü hissediyorum.zamanla düzelir diye umut ettim ama yok olmadı kaldım böyle .Şimdi dermaroller falan yapıyorum evde ama oda ayrı sıkıntı lütfen bana birşeyler önerin nasıl düzelicem bilgilerinize dayanarak sormak istedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe hanım expigment ve azalderm doktor kontrolü olmadan kullanılmaması gereken iki merhem. Ne yazık ki internette bu kremleri öven çok kişi var. Öncelikle cildinizi güneşten çok iyi korumalısınız şu aşamada. Cildinizin durumuna göre belki bir cilt dr una da görünmeniz gerekebilir. Bu iki krem cildi çok inceltir ve hassaslaştırır, dermaroller bu durumda riskli olabilir. Mail adresinizi yazarsanız bir iki önerim olabilir size. Doa kozmetikten de ikisi bir arada olan serumu alabilirsiniz.

      Sil