30 Haziran 2013 Pazar

Dan Brown - İhanet Noktası

Merhabalar ,
Son zamanlar özel nedenlerden ve sonrasında gezi eylemlerinden dolayı pek fazla yazamadım bloguma.Hatta bir ara tamamen kapatmayı bile düşündüm blogumu.Ama blog takip etmekten büyük zevk aldığım için az dur kapatma blogu dedim kendi kendime :)
Bir de bloglovin olayı var son günlerde.Bugün Google Readera veda ediyoruz bloglovinle nasıl olacak bu işler göreceğiz.
Girizgahtan sonra okuduğum son kitaptan söz edeyim biraz.Son günlerde yaşadıklarımıza da oldukça uygun bir komplo teorisi kitabı.Yazarımız Dan Brown , kitabımız İhanet Noktası.




Buralı Olmayanlar Lokali



Dan Brown  kitaplarını okumayı seviyorum.Bu kitabı diğer kitapları kadar meşhur değil.Belki de filmi çekilmediği için.Yine komplo teorileri , entrika , cinayet , casusluk kitabın ana hatlarını oluşturuyor.
Olaylar beyaz saray - nasa arasında geçiyor.Uzaydan Kuzey Kutbuna düşen meteorda bulunan fosiller uzayda hayat olduğunu düşündürüyor ve bu durum başkanlık seçimlerinde çeşitli entrikaların kurgulanmasına neden oluyor.Ancak kitaptaki kahramanlarımız durumun aslında böyle olmadığını ortaya çıkartıyor ve asıl olaylar başlıyor.
Kitabın sonu oldukça şaşırtıcı.Dan Brown kitaplarını seviyorsanız okumanızı öneririm.
Bu tarz kitapları okurken nedense anlatılan komplo teorilerinin gerçek olduğunu düşünürüm.Aynı şeyi Olasılıksız ve Empatiyi okurken de hissetmiştim.Günümüzde yaşadığımız siyasi olaylar vs bu yazılan kitaplardaki teorilere neden olmasın dedirtiyor :))

Yeni paylaşımlarda görüşmek üzere..


2 yorum:

  1. Melekler ve Şeytanlar harikaydı.Bunu henüz okuyamadım ama aklımda olan bir kitap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dan Brown'un okuduğum her kitabını sevmiştim..

      Sil