10 Haziran 2013 Pazartesi

#direnTürkiye

Bir ülkenin başbakanı insanları birleştirmek yerine neden insanları daha da geren asılsız açıklamalar yapıp,halkına çapulcu deyip tehdit eder.
Bu konu o kadar çok yazıldı ki ben yazmayı düşünmüyordum.Ama bugün başbakan yine halkı provake edercesine bundan bahsedince yazmadan duramadım.Beşiktaş Bezm-i Alem camiinde olanlarla ilgili bugün söyledikleri mesela.Caminin imamı bile aralarında içki içen olsaydı kendileri dışarı atardı diye açıklama yaparken hala neyin kafasını yaşıyor bu millet .Camiye elbette ayakkabıyla girilmez ama insanlar can telaşındayken de böylesi bir durumu tartışmak eleştirmek bile çok ayıp.Sanki camilerimize çok temiz gidiyoruz.Kaldı ki o halıları temizlemek bu kadar kolayken birileri çıkıp Allahın evine ayakkabıyla girilmiş içki içilmiş fuhuş yapılmış diyebiliyor.Benim inandığım dinde Allah adına karar verip konuşmak gibi bir şuursuzluk yok.Bunu yapanlar Allaha şirk koşarak en büyük günahı işliyor farkında değil.Ayrıca bunu tartışacağımıza orada yaralı insanlar varken polisin inatla müdahaleye devam etmesini  neden konuşmuyoruz.

Din ruhların afyonudur diye boşa dememiş Karl Marks.İnsanları en rahat dinle uyuşturup provake edebilirsiniz.Bu konuyla ilgili daha çok yazabilirim ama ne buna enerjim var ne de sinirlerim kaldırır.
Sadece olayın videolarını paylaşmak istiyorum.Gerçi bir çok yerde izlemişsinizdir.Ama ne kadar çok paylaşırsak belki bir kaç kişi doğruyu görür.






Ankaralı doktorların açıklaması




Şu saatlerde ( 10/06/2013 01:20 ) Ankara can pazarı.Polis şiddetle şiddetine devam ediyor.Hangi vicdan bunu kabul etmediği gibi hala körüklemeye devam eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder