3 Nisan 2021 Cumartesi

İlk Sen Dene Keşfet Kutusu

Blogu ilk açtığım yıllarda sürpriz kutular ve keşfet kutuları çok modaydı. Kimine aylık üye oluyorduk, kiminin satışa çıktığı günü takip edip kutular bitmeden almaya çalışıyorduk. Sonra da heyecanla bekliyorduk hangi sürprizler gelecek kutuyla diye. Derken bir anda yok oluverdi bu sürpriz kutular.

İki kadın girişimci Alev Aktaş ve Sinem Şahlan bizleri İlk Sen Dene ismiyle bizleri yeniden sürpriz kutularla buluşturdular. 



İlk Sen Dene her ay güzellik ve kişisel bakım ürünlerinden oluşan sürpriz kutular hazırlıyor. Ayrıca birlikte çalıştıkları markalarla üyeleri bir araya getirerek karşılıklı etkileşim sağlayan bir sistem kurmuşlar.

Sisteme üye olmak çok kolay. İlk Sen Dene sayfasına girip üyeliğinizi oluşturuyorsunuz. Üye olduktan sonra cilt ve sa. tipinizi belirlemek için anketi dolduruyorsunuz ve artık size özel hazırlanan sürpriz kutunuzu beklemeye başlayabilirsiniz. Üyeliğinizi 1 aylık, 3 aylık ya da 6 aylık olarak seçebiliyorsanız. İsterseniz üye olmadan hediye et seçeneğiyle de kutu sahibi olabilirsiniz ya da sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz. 


Ben mart ayı kutusunu anlatacağım size ama nisan kutusunu da merakla bekliyorum. Mart kutusundan iki tam boy, bir delux yani seyahat boy ve 3 tester ürün çıktı. Gelen ürünlere ve içlerinden kullandıklarımın etkisinden kısaca bahsedeyim.


Mart kutusunun tam boy ürünlerinden biri Institut Esthederm Instensive Glauscine Serum. Selülit karşıtı bu serumla İlk Sen Dene hadi kalk hareket et diyor galiba bizlere.Yaza hazırlandığımız şu günlerde kışın ve pandeminin etkisiyle hareketsizlikten dolayı oluşan selülitler için güzel bir ürün. 


İkinci tam boy ürünümüz Bioderma Atoderm el ve tırnaklar için besleyici bakım kremi. Bir yıldır kolonya ve dezenfaktanlar ayrılamaz birer parçamız oldu adeta. Son bir yıldır hepimizin en çok tükettiği ürünün el kremi olduğunu düşünüyorum. Bioderma'nın Atoderm serisini çok kuru ciltli olduğum için çok severim. Bu el kremini de daha önce severek kullanmıştım.



Kutudan çıkan seyahat boy ürün Bioderma Sebium Losyondu. 50 ml'lik bu losyonu yaz sıcaklarında karma olan cildimde kullanacağım. Bioderma'nın Sebium serisi yağlıya dönük karma ve sivilceye meyilli ciltler için güzel bir seridir.


Kutudan çıkan tester ürünlerin hepsini denedim ve bitirdim. İlk hafta Beauty Pharma %15 C vitamini ve hyaluronik asit içeren Collagen Boots kremini kullandım. 8 ml'lik tester ürünü 4 gün rahat kullandım. Ürünün yapısını ve cildimde hassasiyet yapmamasını sevdim. Uzun vadede etkilerinin de iyi olacağını düşünüyorum bu ürünün.



İkinci kullandığım tester da yine Beauty Pharma firmasının bir ürünüydü. %1 arbutin ve %2 c vitamini içeren Brightening Kremi 3 gün kullandım. Aslında 4 günlik ürün vardı bu testerda da ama 3. gün alerjim tetiklendi. Bu kremden dolayı mı yoksa gıdadan dolayı mı bilemediğim için kremi kullanmayı bıraktım. Arbutin cilt lekelerini açan, cilt tonunu eşitleyen bir içerik. Hassas ve alerjik ciltlerde irritasyona neden olabilir ama bu kremdeki oran hassasiyet yaratacak kadar yüksek değil. Yapısı ve kokusu güneş kremi gibiydi. Oldukça yoğun bir kremdi. Cilde iyice yedirilmezse beyaz beyaz kalabiliyor. 


Son denediğim tester Etat Pur Creme Fondante Hydratante kremdi. Etat Pur Bioderma ve Institut Esthederm'in kurucusu eczacı ve biolog Jean-Noel Thorel'in geliştirdiği bir marka. Bu krem de kuru ciltler için bir nemlendirici. Özellikle mevsim geçişlerinde daha da kuruyan ciltler için güzel bir ürün. Bu ürünün tam boyunu alabilirim.


Siz de benim gibi yeni ürünler denemeyi ve sürprizleri seviyorsanız İlk Sen Dene'ye üye olup her ay heyecanla gelecek sürprizi bekleyebilirsiniz. Kutu içerikleri sürpriz olsa da 3 farklı kutudan birini seçip sevdiğiniz kutuya sahip olabilirsiniz.












11 yorum: