11 Eylül 2019 Çarşamba

Atelier Rebul My Skin Canlandırıcı Tanışma Seti

Markaların  tanışma/seyahat setlerini ve seyahat boy ürünlerini bazen daha çok seviyorum. Malum, ülkemizde mağaza çalışanlarından tester istediğimizde sanki tüm maddi birikimlerini istiyormuşuz gibi bir tavır içine girdikleri için bu boy ürünler az bir bütçeyle merak ettiğimiz ürünleri denemek için iyi oluyor. Atelier Rebul tester konusunda cömert firmalardan, bunu da belirtmeden geçmemeyim.



Atelier Rebul de geçen yaz canlandırıcı ve nemlendirici olan iki ayrı tanışma seti çıkartmıştı. Bendeki canlandırıcı seti bu yaz kullandım. Elimdeki ürünlerden ancak sıra geldi bu seti kullanmaya.


Atelier Rebul seyahat/tanışma setinde üç ürün bulunuyor. Ürünlerin hepsi My Skin serisinden. Misel su, yoğun nem spreyi ve gündüz kreminden oluşuyor bu set. Misel su ve yoğun nemlendirici sprey 50 ml'lik seyahat boy ürünler ama gündüz kremi 50 ml'lik tam boy. Set olarak fiyatı oldukça mantıklı. Krem tek başına 139 lirayken bu set 109 lira. 


İncelemeye canlandırıcı gündüz kremiyle başlayayım. 
Bu kremi hem gündüz hem gece kremi gibi kullandım. Yapısı oldukça hafif ve losyon kıvamında. Cilt tarafından kolay emiliyor ve ağırlık yapmıyor. İçeriğinde nar, argan ve kayısı çekirdeği yağı bulunmasına rağmen yağsız bir yapısı vardı. Cildimi yağlandırmadan nemlendirdi.
Havanın çok sıcak olduğu dönemlerde de ağırlık yapmadı ve çok rahat kullandım. My Skin canlandırıcı seri normal ve karma ciltlere göre. Yaz için cildime verdiği nem bana yeterli geldi. Ama kışın yeterli gelmeyecektir nemi. Kış döneminde yağlı ciltler sevebilir ama bu kremi. 
Aşırı sıcaklarda bir çoğumu krem kullanamıyoruz. Bu krem tam yazlık bir ürünmüş. Tek olumsuz yanı benim için kokusuydu. Koku hassasiyeti olanlara göre değil bu krem bence. Bir de losyon kıvamından mı bilemiyorum, çok bereketsiz bir üründü. 




%97.65 doğal içeriğe sahip damask gülü içeren yüz temizleme suyu krem gibi yağsız bir formüle sahip. Yumuşak yapılı bir temizleme suyu. Yumuşak yapılıdan kastım uygulama sonrası cildi kurutmuyor ve bazı misel sulardaki gibi cilt hışır hışır olmuyor. (Bu hissi nasıl ifade edeceğimiz bilemedim.) Seyahat/tanışma setinde 50 ml'lik olan bu ürünün tam boyu 200 ml. Atelier Rebul sitesinde her iki boyunda satışı mevcut. Denemek isteyenler için 50 ml'lik boy gayet uygun bir miktar. 
Ne yazık ki makyaj temizliğini deneyimleme şansım olamadı. Çünkü bu seti kullanmaya başladığımda gözümün içinde minik bir beze çıktı ve bu sürede makyaj yapmayı bıraktım. Benim alerjik durumum düzelene kadar da bu minik şişe bitti. Sabah ve akşam cildimi bakıma hazırlamak için kullandım. Normalde de makyajımı misel suyla çıkarmadığım için bunu deneyimleyememek benim için eksiklik değil aslında. Çok hafif gül kokusuna sahip bu ürün. Koku hassasiyeti olanları da rahatsız edeceğini düşünmüyorum. İçeriğinde mineral yağ, paraben, ftalat, suni renklendiriciler gibi zararlı maddeler de bulunmuyor.



Yaz sıcaklarında kullanmayı en sevdiğim ürünler termal sular ve face mistler. Atelier Rebul'ün Ultra Nemlendirici Face Misti içeriğinde bulunan ıhlamur özüyle cildi yatıştırıp, yeşil çay ile de serbest radikallere karşı koruyor. Cildi nemlendirmesi gerçekten çok başarılı. Nemlendirici ve misel su gibi bunun da içeriği temiz. Aşırı sıcak havalarda buzdolabında tutup uyguluyordum. Serin serin uygulamak sıcak havalarda süper oluyordu. Tek başına kullandığımda bile cildimi nemlendirmesi çok iyiydi. Bitkisel bir kokusu var. Çok rahatsız edici değil ve hemen uçuyor kokusu. Seyahat boyu 50 ml'lik olan mistin tam boyu 200 ml. Seyahat/tanışma setinin en sevdiğim ürünü bu nemlendirici mist oldu.

Atelier Rebul'ün tanışma/seyahat setinin kuru ciltler için olanını da kışın alabilirim. Umarım diğer cilt bakım serileri için de böyle setler çıkartır Atelier Rebul. 




6 yorum:

  1. çok bana göre bir set değil sanırım ama bir ara gidip bütün ürünleri özellikle de şampuanlarını inceleyeceğim markanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz spreyini seversin bence. Mağazaya gittiğinde mutlaka dene..

      Sil
  2. Kuru ciltler için olanı alabilirim bende😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru ciltler için olan kış için aklımda benim de :)

      Sil
  3. Çok beğendim güzel bir yatıştırıcı

    YanıtlaSil