18 Nisan 2019 Perşembe

Oriflame Giordani Gold MasterCreation Fondöten

Kuru ciltlerin seveceği bir fondötenden bahsedeceğim bugün size. Cilde anti-age bakım yapan, aydınlık görüntü veren ve ağırlık yapmayan doğal bitişli bir fondöten Oriflame Giordani Gold MasterCreation Fondöten.



İçerisinde alkol ve yağ bulunmayan Oriflame Giordani Gold fondöten, cildi aydınlattığı klinik olarak kanıtlanmış ColourCorrectComplex ve cilde bakım yapmaya ve nemlendirmeye yarayan Skin Nourishment Infusion teknolojisiyle cildi doğal ve sağlıklı gösteriyor. Ayrıca 18 güneş koruma faktörüne sahip bu fondöten kirlilik filtresiyle de cildi dış etkenlere karşı koruyor.



30 ml'lik pompalı cam şişesi klasik Giordani fondöten ve baz şişelerinin aynısı. Bu şişeler hem kaliteli hem şık duruyor. MasterCreation fontötenin 7 rengi var. Bendeki rengi Light Ivory Neutral. Hem pembe alt tonlu hem de sarı alt tonlu tenlere uygun renklere sahip. Her ne kadar yazımın başında kuru ciltlere uygun desem de aşırı yağlı bir cilt olmadığı sürece her cilt tipi bu fondöteni sever. Ama yağlı ve yağlıya dönük ciltler fondöten üstüne ince bir kat pudra geçerse gün için parlamanın önüne geçebilirler.


MasterCreation fondöteni uygularken en iyi sonucu Giordani Gold Silky Fondöten Fırçasıyla elde ediyorum. 35 bin ipeksi kıldan oluşan bu fırça fondöteni cilde güzel oturtuyor ve doğal bitiş sağlıyor. İndirimde yedeklemeyi düşünüyorum bu fırçayı. 


Bu kadar genel bilgiden sonra gelelim benim yorumlarıma. Kremsi yapıdaki bu fondötenin en sevdiğim özelliği cildimde ağırlık yapmaması ve pul pul görünmemesi oldu. Tek kat uygulamada ciltte ikinci bir ten gibi doğal duruyor. İki kat uygulamada da katman katman durmuyor ve yine doğal bitişiyle cildi gayet sağlıklı gösteriyor. Kalıcılığı bazsız 3-4 saatken bazla daha da uzun sürüyor. Gün içinde ciltte parça parça dağılmıyor ve oksitlenmiyor. Parlama yapmaması için ince bir kat pudra da kullanıyorum bazen. Orta kapatıcılıkta ve saten bitişli. Cildi sağlıklı ve nemli gösteriyor.


Giordani Gold Silk Likit Fondöteni ne kadar sevmediysem MasterCreation fondöteni de o kadar sevdim. Bazlı bazsız her şekilde kullandığımda beni mutlu etti bu fondöten. Uğraştırmadan sonuca ulaştıran ürünleri hangimiz sevmiyorum ki. Fiyatı indirim dönemleri dışında biraz yüksek olabiliyor ama indirim dönemleri takip edilirse uygun fiyata alınabilir.
Giordani Gold serisi Oriflame'in high-end serisi olduğu için fiyatları diğer Oriflame ürünlerinde göre biraz pahalı olabiliyor. 
Bugün beni mutlu eden bir üründen bahsettim. Kuru ciltler için fondöten önerilerinizi de bana yazarsanız sevinirim.












4 yorum:

  1. hiç oriflame fondöten denemediğim için fikrim yok ama sen anlatınca hem fondöten hem de fırçayı merak ettim..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırça gerçekten çok başarılı, senin de seveceğini düşünüyorum. Oriflame'den çok fondöten kullandım ve bir kaçı hariç genelde memnun kaldım. Yakın olsak sana tester yapardım :)))

      Sil
  2. Cok merak ettim bende.. bu fondoten cok uzun suredir var saniyorum. Hic denemedim ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişesinden dolayı öyle düşünmüşsündür. Senin de yapısını seveceğin bir fondöten olduğunu düşünüyorum..

      Sil