15 Eylül 2017 Cuma

Pixi By Petra MultiBalm Cheek&Lip

Merhabalar,
Pixi Beauty ürünlerine pembe dizi tadında devam edelim mi :) Bugün de çok amaçlı kullanımıyla sevdiğim MultiBalmdan bahsedeyim sizlere..




Pixi Beauty'nin hem allık hem ruj hatta bronzer olarak kullanılabilen çok amaçlı multibalmları yapısıyla sevdiğim bir ürün oldu. İçeriğinde bulunan shea yağı, aloe vera ve gül yağıyla da hem uygulama kolaylığı sağlıyor hem de uygulandığı bölgeye nem vererek sağlıklı bir duruş sağlıyor.


5 rengi olan MultiBalmların bendeki rengi Baby Petal. Kahve alt tonlu şeftali tonunda bir renge sahip Baby Petal.  


Fırçayla uygulamayı denemedim ama parmaklarımla uyguladığımda aldığım sonuçtan gayet memnunum. Toz allıklar için baz gibi de kullandım bu ürünü ve toz allıkların kalıcılığını arttırdı bu şekilde kullandığımda. Heidi gibi olmamak için baz olarak kulladığımda toz allığı çok az uyguladım :)



Yanaklarımda gayet güzel bir şeftali tonu olan MultiBalm, dudaklarımda kahve alt tonlu bir nude ruj oldu. Benim tenime kahve alt tonlu nude rujlar pek yakışmıyor ve dudaklarımdaki bozukluklar bu tonlarda çok fazla belli oluyor. ( Evet dudaklarımı yiyorum 🙈 ) Ama dudaklara nem vermesi de oldukça başarılı. 


Rengiyle ve yapısıyla benim için yazlık bir ürün oldu MultiBalm. Yazın çok sıcaklarda yüzüme hafif renk vermek istediğimde yanaklarıma minik dokunuşlarla uyguluyordum. Yaz perfomansı benim aşırı terleyen cildimde fena değildi; bu sebeple kış performansının çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

İçeriğinde paraben ve parfüm bulunmayan, ayrıca hayvanlar üzerinde test yapmayan Pixi MultiBalma internet sayfalarından ulaşabilirsiniz..








4 yorum:

  1. Çok moda makyaj yazısı oldu bu bana göre :)
    Neyse, ben de beklerim bloguma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada moda yazılar da iyi olur :)) Takibindeyim zaten, arada yorum bırakmalıyım demek ki :))

      Sil
  2. Hey buralı olmayan lokali, mimledim seni ;) gel bana :)

    Not: bu bir spam değildir! :d

    YanıtlaSil