25 Ocak 2016 Pazartesi

Oriflame The One Çift Etkili Maskara

Merhabalar,
Bir maskarada hepimizin ortak beklentisi nedir diye sorsam, çoğunluğumuz dolgunluk ve uzunluk deriz sanırım. Bunun için de genellikle iki maskara kullanırız. Oriflame bu iki etkiyi tek maskarada birleştirmiş. Oriflame The One Çift Etkili Maskara hem dolgunluk hem uzunluk iddiasında olan bir maskara.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame The One


Oriflame The One Çift Etkili Maskaranın ilginç bir yönü var. Sanki iç içe geçmiş 2 fırçası varmış gibi duruyor bu maskara. Ama tek fırçası, iki kapağı var. Fırçası volume (hacim) yazan tarafla daha yoğun maskara uygularken kirpiklere; lenght (uzunluk) yazan tarafla uygulandığında ise fırçadaki fazla maskarayı sıyırdığı için hem kirpiklerde kalan gereksiz fazla maskarayı homojen bir şekilde kirpiklere dağıtıp hem de uzunluk vermiş oluyor.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame The One
uzunluk veren fırça

Maskarayı uygularken önceliği keyfinize göre yapabilirsiniz. Yani önce ister fırçanın ince haliyle ilk uygulamayı yapıp sonra kalın haline geçebilirsiniz; ya da tam tersi şekilde kullanabilirsiniz. Ben her iki şekilde de kullandım. En iyi sonucu önce ince sonra kalın tarafla kullandığımda aldım.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame The One
hacim veren fırça

Islak yapılı bir maskara. Bu yüzden ilk kullandığım zamanlarda kirpikleri biraz yapıştırıyordu. Biraz kurudukça yapısı daha güzelleşti bence. Gün içinde dökülme yapmadı. Kirpiklerden de kolayca temizleniyor. Hem uzunluk hem dolgunluk olunca öyle aman aman takma kirpik etkisi yaratmıyor kirpiklerde ama verdiği etki bana göre oldukça başarılı.

Buralı Olmayanlar Lokali-Oriflame The One

İşin sırrı işte böyle; tek fırçayla yoğun ya da az maskara uygulamak. Oriflame The One çift etkili maskara daha önce 2 FX ismiyle satılıyordu. Oriflame, The One markasını yarattıktan sonra bir çok ürününü bu marka altında topladı ama ürünlerin sadece adı değişmiş oldu sanırım. 
Kıl fırça seviyorsanız ve bir değişiklik olsun böyle sürprizli bir maskara alayım derseniz bu ürüne bir şans verebilirsiniz.

Görüşmek üzere...



14 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Bakalım daha ne süprizlerle karşılacağız :))

    YanıtlaSil
  2. The One serisinin ilk çıkan üyeleri yeniydi sonra dediğin gibi bir çoğu daha önceden mevcut olan ürünler ufak değişimler ile bu başlık altında toplandı. 2 FXi kullanmıştım, kirpikleri tek tek ayırsın isteğinde olanların sevebileceği, günlük için fiyat/performans açısından ideal bir ürün. Sevgiler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeni bir seri gibi başlamıştı The One haklısın. İlk çıkan ürünlerinden birkaç tanesini de kullanmıştım.Genellikle Oriflame maskaralarını seviyorum zaten, bu maskara da beni üzmedi neyse ki :))

      Sil
  3. denemek lazım galiba :) sevgiler ...

    YanıtlaSil
  4. Fiyat/performans yerindeymiş. Ofisteki arkadaşın kataloguna daha detaylı bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde kullanığım tüm Oriflame ürünlerini severek bitirdim. Tavsiye ederim :) Geç cevap içinde özür :))

      Sil
  5. Hayatim boyunca karsima çıkan en iyi maskara çok güzel harika

    YanıtlaSil
  6. Takma kirpik etkisi yok aman aman demişsiniz. Kullanmadığım maskara kalmadı, hypnose hariç. Hiçbir maskarada bu kadar güzel etki görmedim sadece iki katta kirpiklerim kaşlarıma kadar çıkıyor ve müthiş bir takma kirpik etkisi sağlıyor. Maskaraya çok önem veren bir insanım ve kat kat kullanmayı da severim. Ama bu ürün bana zaman kazandırdığı için şuan favori ürünüm ve kullanımı gerçekten çok rahat.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hande hanım yorumunuzu okuyunca yazımı güncellemem gerektiğini anladım, teşekkürler :)) Bu maskara biraz kuruduktan sonra etkisi çok daha iyi oldu ilk kullandığım zamanlara göre. Genel olarak Oriflame maskaraları kullanmayı çok seviyorum..
      Yorumunuz için teşekkürler..

      Sil
    2. Kirpikleri bildigin yapıstırıyor resmen sizde öyle olmadı mı ben memnun kalmadım dogrusu tek tek ayırmıyor..

      Sil
    3. Asigüzel kurudukça güzelleşen bir yapısı var bu maskaranın. İlk zamanlar ben de sıradan bulmuştum..

      Sil