13 Aralık 2021 Pazartesi

Chamos Trouble Solution - Akneli Ciltler için Kurutucu Toz Solüsyon

En olmadık zamanlarda çıkan sivilceler hepimizin kabusu. Bir de o şahane sivilce özel bir günde çıkarsa ne cildimizden mutlu oluruz ne de yaptığımız makyajdan. İşte böyle ansızın çıkan sivilceler için güzel bir ürün önerim var bugün sizlere. Sadece arada sırada çıkan sivilceler için değil sürekli sivilceyle başı dertte olanlar için de güzel bir ürün Chamos Trouble Solution.

Limonian

Toz ve sıvı fazdan oluşan çift fazlı bir ürün Chamos Trouble Solution. Bildiğimiz çift fazlı ürünlerden farklı olarak fazları birbirine karıştırmadan kullanılıyor. İçeriğindeki BHA yani Salisilik asit ve çinko ile sivilceleri kurutup yatıştırıyor. Ayrıca salisilik asit sayesinde cildin fazla sebum salgılamasını dengeliyor ve böylece gözeneklerin tıkanmasını da engelliyor. Cilt lekelerini de açmaya yardımcı olan bir solüsyon Trouble Solution.

Limonian


Kullanımı da ilginç bu solüsyonun. Pamuklu çubuğu solüsyonun dibindeki toz kısma batırıp çubuğun ucunda kalan tozu sorunlu bölgeye nokta nokta uyguluyoruz.


Limonian


Akşam rutininden sonra sorunlu bölgeye uygulayıp sabaha çıkmak üzere olan ya da zaten çıkmış olan sivilcenin söndüğünü görmek şaşırtıcı bir deneyimdi benim için.

Limonian

Cildim çok hassas ve alerjik olmasına rağmen neyse ki bir de sivilce problemi yaşamıyorum. Hormonal sivilceler, arada sırada çıkmaya çalışıp çıkamayan kistik sivilcelerle başım dertte olabiliyor. Chamos Trouble Solution elime geçtikten iki-üç gün sonra sevimli bir hormonal sivilce bana göz kırptı. Hemen sivilcenin üstüne uyguladım ve sonuç çok iyiydi. Sivilce yok olmuştu. Bazı sivilceler inatçı olabiliyor. Onları da bir iki kullanım sonrası hallediyor bu solüsyon. Bu sene yine fena bir alerji atağı yaşadım. Minik minik kırmızı kabartılar oldu bu atakta. Chamos solüsyonu bir cesaret diyerek bu kırmızı kabartılara da uyguladım ve sabah kabartılardan eser yoktu. Yıllardır geçmeyen güneş lekelerine de uyguluyorum ama lekeler de henüz bir değişiklik yok. Cildim çok hassas olmasına rağmen herhangi bir irritasyona neden olmadı. Aksine irrite olmuş cildimi rahatlattı.

Limonian

Chamos Trouble Solüsyon makyaj altına da uygulanabiliyor. Makyaj bazını sürdükten sonra solüsyonu uygulayıp üstüne renkli ten ürününü sürebilirsiniz. Ben bu şekilde kullanmadım. Çabuk kuruyan toz bir ürün olduğu için makyaj altında pütürlü bir görünüme neden olabilir. Deneyip yazarım makyaj altındaki etkisini de. Chamos solüsyonu ister gece rutininde ister makyaj altında kullanın ama fazlar birbirine karışmış olmasın. Mutlaka toz faz altta, sıvı faz da üstteyken kullanılması gerekiyor. Fazlar fotoğraftaki gibi karıştığında istenmeyen etkilere neden olabilir. Sadece yüz bölgesinde çıkan sivilceler değil tüm vücutta çıkan sivilcelerde de rahatlıkla kullanılabiliyor.
Sivilceli bir cildiniz varsa, en olmadık zamanlarda çıkan sivilceler sizi de benim kadar mutlu ediyorsa Chamos Trouble Solutiona mutlaka şans vermelisiniz. 

Ürün Limonian tarafından denemem için gönderilmişti. Sık sık indirime de giriyor. Limonian'ın sosyal  medya hesaplarını ve web sitesini takip ederseniz indirimleri de kaçırmazsınız..













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder