20 Kasım 2021 Cumartesi

Bitenler - 24

Yine uzun bir ara verdiğim bitenler yazısıyla buradayım. Bu bitirdiklerim aslında yazın bitirdiklerim ama fotoğrafları nereye kaydettiğimi bulamadığım için şimdi yazıyorum.



Hızlıca cilt bakım ürünleriyle anlatmaya başlayayım bitenlere.



Bee Beauty Organik Sertifikalı Cilt Toniği sıradan, kötü kokulu bir tonikti. İçeriği her ne kadar organik sertifikalı olsa da ilk üçte alkol olmasıyla tekrar almayacağım bir ürün oldu.
Doa Kozmetik C Vitamininin bu sefer %5'liğini bitirdim. %10'luğunu da bunu da seviyorum.  Cildimi aydınlatmasını seviyorum. Tek kusuru çabuk bitmesi. Ara ara almaya devam edeceğim bir serum.
Doa Kozmetik Exfoliant Serum %7,5 içeriğiyle ilgimi çektiği aldığım bir üründü. İçeriğinde mandelik, azeleik ve laktik asit bulunuyor. Haftada 3-4 gün kullandığım bu serumun etkisini çok beğendim. Cildi pürüzsüz ve aydınlık yapan uygun fiyatlı bir ürün.
Arko UltraMED Cilt Bakım Kremi kokusu dışında güzel bir üründü. Kokusunu seven çok ama nedense beni rahatsız etti. Yapısı çok hafif ama cildi nemlendirmesi gayet iyiydi. Fiyatına göre oldukça güzel bir krem diyebilirim.
Farmasi Gül Serisi kremi de yazmıştım. El kremi tadında sıradan bir kremdi.


Wuti Kozmetik ürünleri Nilgün'ün 10. yıl etkinliğinde hediye gelmişti. Oldukça kalın yapılı ürünlerdi. Göz kreminin nemlendirmesini ve etkisini sevmiştim. Bu kremlerin de ömrü dolduğu için kullanamadan çöpe gidiyorlar ne yazık ki. Marka hala faaliyette mi bilemiyorum ama tekrar almayı düşüneceğim ürünler değiller.


Bu güneş kremleri de çekmecede unutulup kalmışlar. 
Caudalie'nin bu güneş kremini ne yazık ki hiç sevmemiştim. Uyguladıktan bir süre sonra silgi gibi cildimden dökülüyordu. O yüzden de unutulmuş bir köşede.
Avon Care Sun 50 faktör krem firma gönderisiydi. Fazla kimyasal kokuyordu. Bu kremi annem bir süre kullanmıştı ama o da sevmemiş. Bozuldu çöpe gidiyor.
Nivea Original Care dudak balmı yılladır favorim. Yenisini çoktan açtım.


MjCare Snail ve Marinecos Brightening maskeler Limoian gönderisiydi. Her iki maskeyi de seviyorum. Aloe Vera maskenin markasını hatırlamıyorum ama Watsons indirimde almıştım. Nemlendirmesi ve cildi rahatlatması güzeldi.
Nivea Powder Touch ter kokusunu ve terlemeyi önleyen en sevdiğim roll on. Bittikçe alıyorum.


Herbaderm Peptide&Aloe Vera ve Peptide&Nar şampuanları severek kullandık. Temizlemesi güzeldi. İçerik olarak da güzel şampuanlardı.
Novocrin saç dökülmesi için losyonu etkisiz buldum. Kokusu da beni rahatsız  etti. Her gün kullanmama rağmen saç dökülmeme etkisi olmadı ne yazık ki.
Botanicals Kişniş özlü serumu pek sevmedim. Saçlarımı çabuk yağlandırdı ve dökülmeye olumlu etkisi de yoktu.


Avon Planet Spa el kremi bir alışverişte hediye gelmişti. Nemlendirmesi güzeldi.
Sephora karpuzlu el kremi de yine bir alışveriş hediyesiydi. Kokusu dışında nemlendirmesini sevmiştim.















1 yorum:

  1. Bitenler dolu dolu, bende doa'nın birçok ürününü senin gibi eskiden beri beğeniyorum. Yeni bir alışveriş yaptım DOA'dan bakalım eskisi gibi iyi mi=)

    YanıtlaSil