22 Eylül 2021 Çarşamba

Nivea Hyaluron Cellular Filler Leke Giderici Serum

Yazı bitirdik sonunda. Yaz güneşinin olumsuz etkilerini de bazılarımız cildinde de ne yazık ki bu yılda gördü. Lekesiz, aydınlık ve renk eşitsizliği olmayan sağlıklı bir cilde sahip olmaz hepimizin isteği. Bugün leke problemi için kullandığım Nivea Hyaluron Cellular Filler Leke Giderici Serumu anlatacağım. 


Nivea

Nivea Hyluron Cellular Filler Şekillendirici Leke Giderici Serum ,çin; hücre aktifleştiren içeriklere sahip formülüyle cilt hücrelerinin kendi hyaluronik asit, kolajen ve elastinini destekler demiş Nivea. Serumun formülü melaninin cilt hücresi üretimini yavaşlatarak yaşlılık lekelerinin de görünümünü azaltan melanin inhibitörü içeriyormuş. 


Nivea

12 haftalık düzenli kullanımda etkisini gösteren bu serumu bitene kadar kullandım. 50 ml'lik serum yaklaşık 6 hafta kadar kullanılabiliyor. Hafif yapılı, cilt tarafından kolay emilen ve cildi güzel nemlendiren bir serum. Günde iki kere tonik sonrası uyguladım. Krem uygulamadan tek başına kullandığımda da cildime verdiği nem gayet yeterliydi. 
Cildimde çok fazla leke yok. Ama bir yıldan fazladır geçmeyen iki tane inatçı sivilce lekelerim vardı. O lekelerimi 3 hafta gibi bir sürede hafifletti, serum bittiğinde neredeyse lekeler geçmişti. Yoğun ve yerleşmiş lekeler için uzun vadeli kullanımın işe yarayacağını düşünüyorum. 


Nivea

İçerik listesi de bu şeklide. Kullandığım süre boyunca ara ara kızarıklık ataklarım tetiklendi. Bu serumdan mı yoksa kullandığım diğer ürünlerden mi bilemiyorum. Çünkü atak yaşadığımda tüm ürünleri kullanmayı bırakıyorum. Nivea Hyaluron Cellular Filler Leke Giderici Serumu atak dönemi geçince tekrar kullandığımda pek sorun yaşamadım. Ama benim gibi çok hassas cildiniz varsa eğer tester deneme şansınız olursa o şekilde deneyip kullanmaya başlamanızı öneririm. 
Serumun bir diğer olumsuz yanı ne yazık ki fiyatının yüksek olması.İndirim dönemlerini takip ederek alabilirsiniz. 










2 yorum:

  1. Nemlendirici etkisini duymuştum ama lekelerdr pek işe yaramıyor sanırım. Hassas cilt uyarınız için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lekeler için bir kaç ay düzenli kullanmak lazım. Yine de ne derece etkili olur bilemiyorum.

      Sil