28 Mayıs 2021 Cuma

Nivea Make Up Expert Nemlendirici Makyaj Bazı

Hepimiz makyajımızın daha uzun süre pürüzsüz kalmasını isteriz. İyi ki makyaj bazları pürüzsüz ve kalıcı makyajlar için imdadımıza yetişiyor. Ben de bugün blogda Nivea'nın geçtiğimiz yaz çıkarttığı Make Up Expert Koleksiyonunun Nemlendirici Makyaj Bazını anlatacağım.

Nivea

Nivea Make Up Expert Koleksiyonu makyaj bazları ve makyaj temizleme ürünlerinden oluşuyor. Koleksiyondaki bazlar nemlendirici, mat ve nemlendirici göz bazı. Koleksiyonda ayrıca 2 farklı micellar su, 2 farklı göz makyaj temizleyici ve köpük temizleyici bulunuyor.

Nivea

Make Up Expert Nemlendirici Makyaj Bazı birkaç ay önce Nivea'nın yolladığı bir pr paketinden çıkmıştı. Bu bazda beni en çok rahatsız eden şey kokusu oldu. Bu yüzden uzun bir süre kullanmadım. Öylece beklemesin en azından yapısını, etkisini göreyim diyerek sonunda kullanmaya başladım. Jel krem yapıda bir baz. Cildi nemlendirip makyaja hazırlamasını çok beğendim. İçeriğinin ilk sırasında su, ikinci sırada da silikon bulunuyor. Silikon cildin pürüzsüz görünmesini ve renkli ten ürününün cilde daha iyi tutunmasını sağlayan bir içerik. Son sıralarda olsa da içeriğinde hyaluronik asit, badem yağı ve çeşitli yağlar bulunuyor. 


Nivea

Nivea Make Up Expert Nemlendirici Makyaj Bazı hem günlük nemlendiricimin üstüne hem de tek başına kullandım. Nemlendirici üstüne kullandığımda bir ağırlık yapmadı. Kışın nemlendirici üstüne kullanmak soğukta daha da kuruyan ciltlerde daha güzel sonuç verebilir. Tek başına kullandığımda da cildimi nemlendirmesi gayet güzel. Kat kat makyaj yapmayı sevmiyorsanız Nivea baz ve üstüne renkli ten ürünü gayet yeterli oluyor. İçeriğinin ilk sıralarında silikon olunca terleme yapar mı diye merak ettim ama sıcak havalarda bile terleme yapmadı. Hafif nemli bitişli ten makyajı görüntüsü seviyorsanız bu bazı seversiniz. Yoğun parfümü bir süre sonra uçuyor ve çok rahatsız etmiyor. 

Nivea

Nivea Make Up Expert Nemlendirici Makyaj Bazı cilt tarafından hemen emiliyor ve üstüne hemen makyaj yapılabiliyor. Ben bazı uyguladıktan sonra göz makyajımı yapıp cildime bazın iyice oturmasını bekliyorum. Makyajım 4-5 saat bozulmadan kalıyor. Ortalamanın biraz üstünde diyebilirim bu baz için. 









2 yorum:

  1. Merak ediyordum bu bazı. Fiyatı da biraz yüksek olunca almayı düşünmemiştim. Sizin yorumunuzdan sonra bir şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız, ne yazık ki fiyatı yüksek. İndirimlerde bakılabilir belki.

      Sil