5 Mayıs 2021 Çarşamba

Bitenler - 23

Bitenler yazmaya yine uzun bir ara vermişim. Yine az ürün bitirme döngüsüne girdim galiba. Neyse hızlıca neler bitirmişim anlatmaya başlayayım.


Pandemi yüzünden bir yıldır makyaj yapmayı unuttum neredeyse. Dolayısıyla bolca bakım ürünü bitiyor bu aralar.


Vücut bakım ürünleriyle başlayayım. Kışın düzenli olmasa da vücut kremi kullanmaya özen gösteriyorum. Cildim fazla kuru ne yazık ki. 
Yves Rocher karite yağı içeren bu kreminin nem vermesini seviyorum. Kuru cildimi yatıştırıyor ve nemlendirmesi de uzun sürüyorum.
Avon Attraction parfümün vücut losyonu hafif yapılıydı. Kış için nem vermesi yeterli gelmese de kokusu için tekrar alınır.
Oriflame Love Nature nem maskesi aslında yüz için bir maskeydi. Ama cildimde alerji yapınca vücut kremi olarak kullanıp bitirdim. 
Oriflame el kremi de yağlandırmadan nemlendiren güzel bir kremdi.
Fa Aqua deodorantın kokusunu çok severim. Bu boyu nereden aldım hatırlamıyorum ama denk gelsem stoklu alırdım.
Avon Eve Duet parfümün çiçeksi tarafı olan Contrasts Calm bitti. Çok da sevmemiştim bu kokuyu. Contrasts Daring tarafını daha çok beğenmiştim.


Elseve krem şampuanın temizlemesi güzeldi ama saç kremiyle saç yıkıyormuş hissini sevemedim. Tekrar alır mıyım bilmiyorum.
Kerastase Bain Extentioniste şampuan fena değildi. Kerastase'in çok daha etkili şampuanlarını kullandığım için biraz sıradan buldum bu şampuanını.
Nivea saç köpüğü de doğal dalgalar için güzel ama benim saçlarımla pek anlaşamadı.


Bim'de ramazan aylarında satılan bu gül suyunu denk geldikçe alıyorum. İçeriği  %100 gül suyu ve fiyatı çok uygun.
Limonian'dan aldığım Pax Moly Aloe Vera jel yılladır düzenli kullandığım bir ürün. Yenisi çoktan açıldı bile.
Gratis'in Bee Beauty maskeleri hem uygun fiyatlı hem de etkileri fena değil. İndirimde denk geldikçe alabilirim.
Limonian'dan gelen Marinecos maskelerinin etkisini seviyorum. İndirim dönemlerinde stoklayabilirim.
Oriflame Novage Anti-Redness Solution'u bir kaç yıl önce almıştım. Egzama ve alerji ataklarında kızarıklık yaşadığımda kullanmak için almıştım. Ama ne yazık ki etkili bir ürün değilmiş. Kıyıda köşede unutmuşum. Bu yüzden de kalanı direkt çöpe gitti.


Avon Anew Pulmping Shots 7 günde kolajen yıkımını önlemek gibi bir iddiaya sahip. Ama ne yazık ki kozmetiklerle kolajen desteği pek de yeterli olmuyor. Bu ampullerin nem vermesini sevmiştim. Yılda bir iki kere, mevsim geçişlerinde falan güzel bir kür olur.
Beauty Pharma  %15 C Vitamini - HA Collagen ve  %1  Arbutin- %2 C Vitamin kremler fena değildi. Etat Pur kremin nem vermesi güzeldi.


Splat, Paradontax ve Benri diş ipi sürekli aldığım ürünler. Uzun anlatmaya gerek yok :)


Ojelerden bozulanlar çöpe gitti. Gabrini'nin bu ojeleri çok güzeldi. Sanırım artık bunları üretmiyor. Note oje de çok dayanıklı çıktı. Ama sonunda kurudu. 
Sephora tırnak sertleştirici çok iyiydi. Fiyatı biraz yüksek ama indirimde buldukça alırım. Kalyon tırnak sertleştiricinin neredeyse aynısıydı.
Gülşah koyu ojeler için olan asetonu çok başarılıydı. Bim'den almıştım. Denk gelirsem yine alırım.
















4 yorum:

  1. Kerastase 'nin saç ürünlerini çok merak ediyorum. Fiyatları oldukça yüksek gramajları küçük o yüzden kıyıp alamadım :D Güzel bir indirim olursa kesinlikle elektriklenme için bi iki şey deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatları ne yazık ki gerçekten pahalı. Yıllar önce bu kadar çok çeşit ve alternatif yokken kıvırcık saç için olan ürünleri kullanırdım. Onlar gerçekten çok başarılıydı. Bu kadar alternatif varken fiyatları daha makul olmalı.

      Sil
  2. Gabrini ojeleri ben de çok severim, birçok pahalı markayla yarışır düzeyde içeriğini bilmem ama. Bende de renkli kozmetik bitmiyor, hatta bozulup çöpe gidiyor. Evde kalmanın dezavantajı işte, gelsin mi yeniler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pandemi böyle devam ederse renkli kozmetikleri unutacağız sonunda :)

      Sil