3 Mart 2021 Çarşamba

Dermatech Karma & Yağlı Ciltler İçin Temizleme Jeli

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde yeni firmalarımızdan olan  Dermatech firmasının yıkama jelini anlatacağız. Dermatech Karma&Yağlı Ciltler İçin Temizleme Jelini  #cildinegöreseç ekibi olarak nasıl bulduk, haydi başlayayım anlatmaya.


Yeni dediğime bakmayın; Dermatech 2016 yılında kurulmuş dermokozmetik firmalarımızdan biri. Ürün skalası henüz çok geniş değil ama yeni ürünlerin yolda olduğunu da söylemiş olayım size. 
Karma ve Yağlı Ciltler İçin Temizleme Jelini yorumlayacağız ilk olarak. 


Dermatech jeli yağlı ve karma ciltler için özel formüle edilmiş olmasına rağmen kuru ciltlerin de rahatlıkla kullanabileceği bir ürün. İçeriğinde aloe vera, at kestanesi bitki özü, biotin, kafein, B5 ve niacinamide cildin sebum dengesini sağlarken hassasiyetini de yatıştırıyor. Mesela at kestanesi ve biotin cilt kızarıklıklarına ve egzamaya  iyi gelen içerikler. Aloe veranın cilt yatıştırma ve rahatlatma özelliğini de bilmeyenimiz yoktur sanırım. Son zamanların popüler içeriklerinden olan niacinamide yine sebumu dengeleyen, cildi yatıştırıp aydınlatan etken maddelerden biri. Kısacası bu ürün elime geçip de içerik listesini görünce epey heyecanlandım açıkçası.


Benim cildimi artık biliyorsunuz. Aşırı hassas, alerjik ve kırmızı bir cildim var. Bunların yanı sıra bir de kuru ve nemsiz. Bu jeli ilk denediğimde cildimi kurutur diye düşündüm ama aksine yumuşacık bir etki bırakıyor. İki haftadan fazladır akşam rutinimde kullanıyorum bu jeli. Cildimi hiç germiyor ve kurutmuyor. Aksine cildimin yatıştığını hissediyorum bu jelle yüzümü yıkadıktan sonra. Temizliğini de çok beğendim. Makyaj temizliğinde de oldukça başarılı. Normalde makyajımı önce misel su, süt vs ile temizleyip yüzümü yıkarım. Ama yeni kullandığım temizleme ürünlerinin etkisini daha net anlayabilmek için ön temizlik yapmadan da bir iki kere kullanırım. Dermatech bu testi başarıyla geçti. 


Kokusu çok güzel. Çocukluğumda elmalı sabunlar ve şampuanlar vardı. Dermatech jel aynı o sabunlar gibi kokuyor bana. Bir pompa ürün yetiyor cildimi temizlemeye. Tek sıkıntısı pompası çok zor basıyor. Ya ambalaj değiştirmeli ya da ele dökerek kullanmalı. 


Cildim kuru olmasına rağmen bu jeli ben sevdim. Nilgün kuru ve hassas cildi için, İrem de yağlıya dönük karma cildi için Dermatech jeli nasıl buldu? Nilgün'ün yazısı için de burayaİrem'in yazısı için de buraya  tıklayabilirsiniz. 
Dermatech firmasıyla bizi tanıştıran Nilgün'e de teşekkür ederek yazımı bitireyim :)









6 yorum:

  1. Canım çok sevindim beğenmene. Cildin bu dönem hassas, herhangi bir problem yaratmadıysa sınavı geçmiştir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hassasiyet yaratmadı, aksine cildimi inanılmaz yatıştırıyor. Çok sevdim ben :)

      Sil
  2. ben de beğendim cildime de uyuyor devam ederim kullanmaya..

    YanıtlaSil
  3. Son günlerde çok fazla görüyorum bu ürünü ve çpok merak ediyordum. Hani kokusundan bahsetmişsin ya onu bile çok merak ettim inan. Denk gelirsem mutlaka alır denerim. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildi kurutmadan temizlemesi harika. Kokusu da çok güzel :)

      Sil