3 Şubat 2021 Çarşamba

Beaulis Wonders Of Turkey Cappadocia Palet

Beaulis 2020 sonunda çıkarttığı Wonders Of Turkey koleksiyonuyla bir anda hepimizin ilgi odağı oldu. Koleksiyonda 3 palet bulunuyor. Göbeklitepe, Pamukkale ve Cappadocia yani Kapadokya. Biz de bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Cappadocia Paleti anlatmak istedik.


Cappadocia paleti ben ilk Nilgün'de gördüm. Nilgün'ün paylaştığı swatchlarda öyle bir renk vardı ki kayıtsız kalamadım ve hemen aldım bu paleti ben de. Ambalaj tasarımını çok beğendim. Kapadokya'nın simgelerinden olan balon şeklinde dizilen farların görüntüsü oldukça göz alıcı. 


Cappadocia palette 14 far 1 tane de allık var. Farların 6 tanesi mat, 5 tanesi ışıltılı, 3 tanesi de mermer geçişli farlar. Mermer geçişli renkler hariç tüm farların pigmentasyonu güzel. Işıltılı farlar yumuşacık ve renklerini hemen veriyor. Mat farlar biraz tozutuyor ama pigmentasyonları gayet iyi. Işıltılı farları parmakla uyguladığımda duruşlarını daha çok sevdim. Hafifçe nemlendirilmiş fırçayla da sonuç güzel oluyor.


Balonun sol tarafındaki ilk dört rengin pigmentasyonu oldukça iyi. Bu farların 3'ü ışıltılı 1'i mat.


Renklerin gün ışığında duruşu bu şekilde.


Balonun tepesine denk gelen 4 farın 3'ü mat 1 tanesi ışıltılı.


Bu sıradaki renkler güneş batarken göğü kaplayan  kızıllığın yansıması olmuş adeta.


Balonun sağ tarafında kalan son 3 far ve allığa geldi sıra. Bu sıradaki 3 farın 2'si mat 1'i ışıltılı. Allık da mat yapıda ve oldukça pigmentli.


Bu paleti almama neden olan renk işte bu yeşil far. Fotoğrafta füme gri görünse de swatchta yeşilin güzelliği görünüyor neyse ki.


Bu paletin benim için hayal kırıklığı olan kısmına geldik. Mermer geçişli bu renkler paletin en dikkat çekici farlarıyken ne yazık yapı ve pigmentasyon olarak paletin en başarısız renkleri olmuş.


Bu farların renkleri çok güzel ama yapıları çok sert ve renklerini biraz zor veriyorlar. Parmakla uygulamak fırçaya göre daha iyi sonuç veriyor.


Sabahın ilk ışıklarında göğe doğru süzülerek uçan balonlar gibi renkli bir palet olmuş Beaulis Cappadocia. Güneşin kızıl-sarı ışığının altında daha da muhteşem görünen Peri Bacaları'ndan ilham alan Cappadocia paleti ben sevdim. 
Cappadocia paleti İrem ve Nilgün benim gibi sevmiş midir acaba? İrem'in yorumlarını okumak için buraya Nilgün'ün yorumlarını okumak için de  buraya tıklayabilirsiniz. 















 











4 yorum:

  1. hemen hemen aynı düşünüyoruz o mermer desenli farlar çok tatlı görünüş olarak ama yapı oldukça başarısız olmuş..

    YanıtlaSil
  2. O açık yeşil hepimizin ilgi odağı olmuştu ama verim alamadık. Benim favorim koyu yeşil :)

    YanıtlaSil