17 Şubat 2021 Çarşamba

Avon Saç Bakım Serumları

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Avon'un en sevilen, belki de çok satılan ürünlerinden olan Avon Saç Bakım Serumlarını anlatacağız. 


Kıvırcık saçların en büyük sorunu nemsiz ve kuru olmalarıdır. Doğru ürün kullanılmazsa tiftik gibi uçuş uçuş bonus saçlar ne yazık ki kaçınılmaz olabilir. Ben de bir kıvırcık olarak saçları besleyen her tür ürünü deneyip, kıvırcıklarıma en iyi gelenlerle yola devam ediyorum. Avon saç serumları da kıvırcıklarımla iyi anlaşan ürünler. Bu serumları ilk çıktığı yıllardan beri severek kullanırım. Hatta bir ara sadece bu serumları kullanıyordum. Bu serumların şimdiye kadar çıkan tüm versiyonlarını da kullanmışımdır. En sevdiklerimden olan Argan Yağlı Serumla anlatmaya başlayayım.


Avon Argan Yağlı Saç Serumu saçları besleyen konsantre formüle sahip. Kokusu çok güzel. her duştan sonra saçlarım nemliyken saç uçlarıma uyguluyorum. Argan yağlı serumu kullandığımda buklelerim daha düzgün ve sağlıklı duruyor. Bu serumun saçlarımı nemlendirmesini seviyorum.
3-4 pompa serum nemli saçlarıma uyguladığımda bol bol yetiyor. Fön çektirdiğim zamanlarda da fönün daha uzun süre dayanması için kullanırdım bu serumu. Gerçekten işe yarardı ve fön çok daha güzel dururdu.


İçeriğinde bolca silikon bulunuyor. Ama silikon içeren serumlar kullandığımda saçlarımın daha az kırıldığını farkettim. Saç diplerine gelmediği sürece bir zararı da olmayacaktır silikonun. Aksine silikonlar saçların daha kolay taranmasını sağlayan içeriklerden. 


Avon'un yeni saç serumu Ultimate Shine parlaklık veren seruma geldi sıra. Kristal ışıltı teknolojisine sahip olan bu serum saçları ışıl ışıl yapmayı vaadediyor. Yapısı klasik avon saç serumları gibi. Saçlarımı nemlendirmesi fena değil. Bu serumu kullandığımdan beri kristal parlaklığında saçlara sahip oldum mu bunu bilemiyorum. Bir kaç şişe kullanınca etkisi daha net anlaşılabilir. 
Duş sonrası nemli saç uçlarıma 3-4 pompa kullanıyorum. Saçlarım kolay taranıyor ve buklelerim de fena görünmüyor.


Ultimate Shine serumda sevmediğim tek şey alkol oldu. Yoğun bir alkol kokusuna da sahip. Uyguladıktan kısa bir süre sonra alkol kokusu geçiyor ama saç serumunda bu derece yoğun alkol kokusu olması bana ilginç geldi.


Sanırım argan yağlı serum favorim olmaya devam edecek. Bakalım İrem ve Nilgün de benim kadar seviyor mu Avon Saç Bakım Serumlarını. Nilgün'ün yazısı için de  buraya, İrem'in yazısı için de buraya  tıklayabilirsiniz. 





 





 


4 yorum:

  1. ben parlaklık veren serumun eski versiyonunu kullanıyordum zaten en çok da onu severim benim saçımı ağırlaştırmıyor...

    YanıtlaSil
  2. Ben çok parfüm kokusu almadım. Ama koruyucu kapağını kaybettim belki de uçmuştur. İkisinin de kokularını çok seviyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uçma ihtimali yüksek :) Saçta kalan kokularını ben de seviyorum :)

      Sil