5 Ocak 2021 Salı

Nivea Naturally Good Organik Aloe Vera İçeren Bakım Kremi

 Arkadaşım Deniyor köşemde bugün Nivea Naturally Good Organik Aloe Vera İçeren Bakım Kremi arkadaşımın deneyimleriyle anlatacağım bugün. 

Nivea

Nivea yaz sonu yeni bir seri çıkarttı. %99 doğal kaynaklı içerik ve %1 oranında koruyucu içeren bu seri bana Nivea'nın yıllar önce çıkarttığı Pure and Natural serisinin yeni versiyonu gibi geldi.Serinin 3 ürünü var. Yüz kremi, tonik ve temizleme kremi. Seriden kremi ve toniği denemiştim. Etkisi, cildi ferahlatması fena değildi. Krem de alerjimi tetiklediği için kullanmayı bırakıp, denemesi için arkadaşıma vermiştim.

Nivea

Nivea Naturally Good serisi %99 doğal kaynaklı içeriği ile oldukça iddialı. Kremin içeriğinde organik aloe vera, jojoba yağı, doğal yeşil çay, badem yağı ve çeşitli vitaminler bulunuyor. 24 saat nemli, ferah ve günden güne sağlıklı bir cilt vaadediyor.

Nivea


Nivea Naturally kremi deneyen arkadaşımın cildi alerji ve hassasiyet sorunu olmayan kuruya dönük karma bir cilt. Bu krem de tam kuru ve kuruya dönük karma ciltlere uygun bir ürün. Nemlendirmesinden ve uzun vadede etkisinden oldukça memnun kalmış. Kokusunun rahatsız etmediğini aksine çok sevdiğini söyledi. Kullandığı süre boyunca da herhangi bir olumsuzluk yaşamamış Nivea Naturally kremden dolayı. Çok memnun kaldığı için bitince yenisini de almış sevgili arkadaşım.
Sonuç olarak Nivea arkadaşım için sınıfı geçti.
Bu seriyi siz kullandınız mı ve #arkadaşımdeniyor köşesi için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.





5 yorum:

  1. Markalar ürün yollarken genellikle cilt tipine önem verip yollamadığı için bende ya çekilişle isteyenlere veriyorum. Ya evde farklı cilt tipindeki kişiye denetip, bloguma onun yorumlarını yazıyorum. #arkadaşımdeniyor gayet güzel bir yol bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de elimizdeki fazla ürünler bozulmadan kullanılmış oluyor :)

      Sil
  2. ben denemedim zaten dediğine göre de cildime uymazmış.. arkadaşım deniyor fikri de süper olmuş bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında soğuk havalarda sevebilirsin ama alternatifi de çok :)

      Sil
  3. Ben uzun zamandır nivea kremi kullanmadım. Arkadaşım deniyor ne güzel bir fikir olmuş.

    YanıtlaSil