20 Ocak 2021 Çarşamba

Avon Pur Blanca Essence Ve Little Black Dress Glam Night

Bu hafta 1 Ürün Üç Yorum köşemizde Avon'un ikonik parfümlerinden Pur Blanca ve Little Black Dress'in yeni versiyonları Essence ve Glam Night parfümleri anlatacağız.


Dünyanın en büyük parfüm üreticisi olan Avon klasik kokularınının yeni versiyonlarını çıkartarak her kokuyu markalaştırmaya başladı sanki. Mesela Pur Blanca'nın klasik versiyonunu dışında 3-4 farklı versiyonu var. Aynı şekilde Little Black Dress de birkaç versiyona sahip.


İlk olarak Pur Blanca Essence'le anlatmaya başlayayım. Klasik Pur Planca'ya göre daha çiçeksi bir koku Essence. Üst nota Kaşmir pudra kokusunun hafif ve sıcaklığını vermiş Pur Blanca Essence. Orta notasındaki Tiare Çiçeği ve alt notasındaki Altın Gardenia parfümün çiçeksi dokusunu oluşturmuş.


İlk sıktığımda pudra kokusuyla açılış yaptı Pur Blanca Essence. 10-15 dakika sonra çiçek kokusuna dönüştü. Koku tenime oturdukça pudra-çiçeksi karışımı romantik bir koku oldu. Kalıcılığı ortanın biraz üstünde. İlkbahar romantizmini parfüm yapmış sanki Avon Pur Blanca Essence'le.
Klasik Pur Blanca beni tıkarken Essence versiyonunda böyle bir sorun yaşamadım.


Little Black Dress Glam Night adına yakışan bir parlaklığa sahip bir parfüm. Klasik Little Black Dress'in yaramaz küçük kardeşi olmuş bu yeni versiyon. Üst notasındaki Mandalina canlandırıcıve tazeleyici etkisi vermiş bu parfüme. Orta notasındaki Yaseminle romantik, alt notasındaki Amberle Little Black Dress'in sıcaklığını taşımış Glam Night parfüme.


İlk sıktığımda yoğun mandalina-narenciye kokusunu alıyorum. 10-15 dakika sonra parfüm narenciye-çiçek kokusuna dönüşüyor. Tenime oturdukça amber notalar açığa çıkıyor ve derinden gelen narenciye notasıyla bütünleşiyor. Sıcak, hafif baharatlı-odunsu romantik bir parfüm olmuş Little Black Dress Glam Night. Kalıcılığı Pur Blanca Essence göre daha fazla.


Çiçeksi kokular seviyorsanız Pur Blanca Essence, sıcak, hafif baharatlı odunsu kokular seviyorsanız Little Black Dress Glam Night size göre parfümler. Ben her ikisini de sevdim ama galiba Glam Night'ı daha çok sevdim :)
İrem ve Nilgün'ün bu iki parfümden hangisini sevdiğini benim gibi merak ediyorsanız İrem'in bloguna gitmek için burayaNilgün'nün bloguna gitmek için de buraya tıklayabilirsiniz. 

















3 yorum:

  1. benim de favorim tiare çiçeğinden ve kalıcılığından ötürü pur blanca oldu...

    YanıtlaSil
  2. Little Black dress çok severkm,bu yeni bu halini de merak ettim

    YanıtlaSil
  3. PurBlanca'ya bayıldım..deo ve body lotion da çıkarsalar

    YanıtlaSil