13 Ocak 2021 Çarşamba

Avon Blush & Glow Yüz Paleti

Bir Ürün Üç Yorum köşemizde bu hafta şahane bir yüz paleti anlatacağız. Avon Blush & Glow Yüz Paletini sevdik mi sevmedik mi hızlıca anlatmaya başlayayım.

Avon Blush&Glow

Avon bu yıl da biz makyaj severleri yeni ürünleriyle mutlu etmeye devam edecek gibi. Geçen ay çıkarttığı far paleti, bu ay yüz paleti derken önümüzdeki aylarda bizleri hangi güzel sürprizler bekliyor diye heyecanlanıyorum. 

Avon Blush&Glow

Bu ayın şahane sürprizi olan Blush & Glow Yüz Paletinin iki rengi var. Açık ve orta buğday tenler için Light To Medium, koyu buğday ve esmer tenler için Medium To Deep. Bizdeki rengi Light To Medium. Palette iki allık, iki bronzer ve 2 aydınlatıcı bulunuyor. Hem mat hem ışıltılı renkler olması da güzel olmuş.

Avon Blush&Glow

Allıkların ikisi de pembenin tonları. İlk sıradaki allık daha coral tonlu bir pembe. İlk sıradaki allık ve bronzer ışıltı içermiyor. Mat bitişli allık ve bronzer sevenlerde unutulmamış bu palette.

Avon Blush&Glow

Paletin diğer allığı çok değil ama çok ışıltılara sahip. Bronzer biraz daha fazla ışıltılı allığa göre.


Allık ve bronzerların renkleri ve benim beyaz tenimde duruşu böyle. 

Avon Blush&Glow

Aydınlatıcılar ışıl ışıl. Uygulandığında sim sim durmuyor, cilt sanki içten ışıldıyor gibi görünüyor. Üst sıradaki aydınlatıcı şampanya alt sıradaki gold yansımalı.


Duruşları da bu şekilde. 

Avon Blush&Glow

Blush & Glow paleti far olarak kullanmak da hoşuma gitti. Çok yönlü kullanılacak güzel bir palet yapmış Avon. 
Yapısı, pigmantasyonu gayet başarılı Avon'un yeni yüz paletini Nilgün'den okumak için  burayaİrem'in yorumlarını okumak için de  buraya tıklayabilirsiniz. 




















3 yorum:

  1. Ben de severek kullanıyorum. Bu sene daha çok yeni makyaj ürünü bekliyoruz Avon'dan.

    YanıtlaSil
  2. ben o pembe allıklar hariç paleti çok beğendim.. pembe tonlu allıklardan da hoşlanan biri için süper bir palet olacaktır bu :-))

    YanıtlaSil
  3. palet çok fonksiyonlu ve renkler de güzel gözüküyor. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil