6 Ocak 2021 Çarşamba

Avon Anew Ultimate Gündüz-Gece Kremi Ve Cilt Yenileyici Ampuller

Yeni yılın ilk 1 Ürün 3 Yorum yazısıyla minik bir aradan sonra yine buradayız. Cildine Göre Seç ekibi olarak bu hafta Avon Anew Ultimate Gündüz-Gece Kremi Ve Cilt Yenileyici Ampulleri yazdık.

Avon

Avon Anew Ultimate serisinin bu ürünleri dünyada ilk defa Avon'un kullandığı Protinol teknolojisiyle formüle edilmiş. Özel patentli Protinol teknolojisi cildin kolajen üretimini destekleyip 3.tip kolajenin üretimini arttıran iddialı bir teknoloji. Kremler 2 günde sıkılaştırma ve dolgunluk vadederken, ampuller de 7 günlük kür sonunda kolajen yıkımın önüne geçtiğini iddia ediyor. Ne derece etkililer hep beraber bakalım.

Avon

Serinin gündüz kremiyle başlayayım anlatmaya. 25 güneş koruma faktörüne sahip bu gündüz kremi olgun ve normal ciltlere uygunmuş. Avon bu kremin yaş aralığını da oldukça geniş tutmuş; 40-55 yaş aralığındaki ciltler için ideal demiş. Düzenli kullanım sonucunda kırışıklıkların görünümünü azaltmayı ve cildin canlılığını geri kazandıran bir krem. İki günde sıkılaştırıcı etkisinin de görüleceği iddiasında bu krem.
Yapısı oldukça yoğun ve ağır. Sanki merhem sürmüş gibi hissettim denediğimde. Bu yoğun yapısından dolayı da uzun süre deneyemedim alerjimi tetiklemesinden korktuğum için. Bu yüzden de kırışıklık ve cildin canlılığını geri kazandırmasıyla ilgili sağlıklı yorum yapamayacağım. Avon her ne kadar 40-55 yaş aralığına uygun dese de 55 yaş üstü için daha uygun bence bu gündüz kremi. Denediğim 3 gün boyunca cildimde inanılmaz ağırlık yaptı ve bu his beni çok rahatsız etti. Yoğun yapısından dolayı nemlendirmesi gayet iyi diyebilirim ama.



İçerik listesi de bu şekilde. 

Avon

Serinin gece kremi gündüz kremine göre daha hafif yapılı. Gündüz kreminin yoğun, merhem gibi yapısından dolayı gece kremini korka korka denedim ama sonuç çok şaşırtıcı oldu benim için. Acaba kremlerin ambalajlarını mı karıştırdılar ki diye düşünmeden edemedim.
Gündüz kreminden farklı olarak gece kremi 40-45 yaş aralığı içinmiş. 2 günde de cildi dolgunlaştırıcı etkisinin görüleceğini iddia eden bir gece kremi. Cilt yüzeyinin yenilenmesini destekleyerek kırışıklık görünümünü azaltıp cildin canlılığını kazandırıyor bu krem de.
Anew Ultimate gece kremini daha rahat kullandım. Cildimde ağırlık yapmadı ve nemlendirmesi de güzeldi. Ama yine alerjimi tetikler korkusuyla 3 günden fazla kullanmadım. Bu yüzden ürünün vaadiyle ilgili yorumlarımı yazamayacağım.


Ultimate gece kremin içerik listesi de böyle.

Avon

Anew Skin Reset Cilt Yenileyici ampuller 7 günlük kür olarak kullanılıyor. Gece ve gündüz kremi gibi bu ampuller de oldukça iddialı. 7 günlük kullanımla cildin 7 yıllık kolajen kaybını onarmaya yardımcı olmak gibi bir iddiası var. 
Bu mavi renkli cilt yenileyici ampulün 1.gün etkisi için Avon nemlenmiş, ferah ve pürüzsüz hisseden bir cilt demiş. Ben birinci gün sonunda sadece nemli bir cilde sahip oldum. 3. gün etkisi tazelenmiş, dolgun ve canlı bir cilt diyor Avon. Bense yine nemli bir cilt diyorum. 7. gün daha dolgun, sıkı ve ince çizgileri hafifleyen bir cilt diyor Avon. Benim 7. gün yorumum yine nemli bir cilt. Düzenli kullanımda yani her ay 7 günlük kürle ince çizgilere faydası olacaktır. Ama sıkılık, dolgunluk ve 7 yıllık kolajen kaybını onarma etkileri için hiç bırakmadan kullanmak gerekebilir bu ampulleri. Ampullerin ambalajı cam değil. Cam ampul şişelerini kırarken tedirgin olurum ama bunların plastik olması ve kolayca kırılması çok iyi. 

Avon

Ampuller dışında Ultimate kremler kullanamadığım için biraz hayal kırıklığı oldu bana. İrem ve Nilgün Avon'un bu ürünleriyle ilgili neler düşünüyor ben de merak ediyorum.
İrem'in yorumlarını okumak için buraya Nilgün'ün yorumlarını okumak için de  buraya tıklayabilirsiniz. 
Keyifli okumalar..


















4 yorum:

  1. yorumlarımız aynı yönde..gündüz kreminin yapısına inanamadım, ancak boyun dekolte kremi olarak çok iyi sonuç veriyor :))

    YanıtlaSil
  2. gece kremi ve ampuller bana göre iyi gündüz kremi ile çok anlaşamadık ama C vitaminli bir serum üzerinde denedim ciddi aydınlık ve dolgunluk veriyor yine de çok çok az kullanabiliyorum 2-3 günde bir iyidir..

    YanıtlaSil
  3. Bu kremleri henüz kullanmaya başlamadım. Gündüz kremi bakalım bende nasıl bir sonuç verecek. Ampullerin 1 hafta içindeki etkisini çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Nasıl ilgi çekiciler ama yaa..

    YanıtlaSil