24 Kasım 2020 Salı

Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi

Bu hafta size iki göz kremi anlatacağım. İlk anlatacağım göz kremi Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi


Herbaderm 'in bu kreminde içerik oldukça iyi. C ve E vitaminlerinin yanı sıra Oligopeptit ve Tetrapeptit-7 içermesi bu kremi benim için ilgi çekici yapan içeriklerdendi. Göz çevresini aydınlatıp, morluk ve torbalanma görünümünü azaltmayı vaadeden bir ürün. İçeriğindeki vitaminler ve peptitler cilt rengini açan, eşitleyen aynı zamanda anti-age içerikler. 


Hafif yapılı, cilt tarafından hemen emilen ağırlık yapmayan bir göz kremi Herbaderm. Yaz sonu kullanmaya başladım ve 1 aydan fazla kullandım bu kremi. (Alerjimden dolayı kozmetiksiz geçirdiğim süreçte göz kremi kullanmaya devam ettim.) Nemlendirmesi kullandığım dönem için yeterliydi. Ama şimdi havalar daha da soğudu ve Ankara'nın havası da zaten kuru olduğu için artık yeterli gelmemeye başladı. Yağlı, yağlıya dönük karma ciltler için yeterli gelebilir ama. Bazı yorumlarda göz altlarında yağ bezesi yaptığını okudum. Benim göz altlarım kuru olduğu için ben böyle bir sorun yaşamadım. Ama yağlı ve yağlıya dönük karma ciltler böyle bir sorun yaşayabilir belki.
İnce ucu ürünü kontrollü almamı sağlıyor. Kavanoz kremlere göre daha az havayla temas ettiği için bu tarz ambalajları daha çok seviyorum göz kremlerinde. İçeriğinde parfüm var ama krem parfüm kokmuyor. 


İçerik listesi de bu şekilde. Benim göz çevrem pek sorunlu olmadığı için morluk ve torbalarla ilgili etkilerini bilemiyorum. Kuru ciltler için mevsim geçişleri ve yaz dönemi için daha uygun bir göz kremi. Daha çok 30 yaş altı ve çok sorunlu olmayan göz altlarının seveceği bir krem bence Herbaderm Torba ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi. 






2 yorum:

  1. Çok severek kullandığım göz altlarına aydınlık kazandıran bir krem kuzum :) Morluklara iyi gelse de torbalara çok etki etmediğini düşünüyorum. Ancak fiyat performans olarak başarılı bir krem; emeğine sağlık kuzum harika bir inceleme olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için biraz hafif kaldı kuzum ama yaz için ve daha genç ciltler için güzel bir krem :)

      Sil