18 Kasım 2020 Çarşamba

Farmasi'den Önerilerim


Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde sevilen markalarımızdan olan Farmasi'den sevdiğimiz ürünleri anlatacağız. Daha önce kullanıp memnun kaldığım, hali hazırda kullanmaya devam ettiğim birkaç Farmasi önerim olacak. 


İlk olarak en sevdiğim Farmasi ürünlerinden olan FXV Pro Strobe Bazla başlayayım anlatmaya. Kremsi yapıdaki Strobe Baz uygulandığı anda cildi aydınlatıyor ve cilt sanki içten ışıldıyor gibi sağlıklı gösteriyor. Bu bazı kuru ciltler daha çok sever ama her cilt tipine uygun bir baz. Likit aydınlatıcı gibi kullanıldığımda üstüne de hafifçe toz aydınlatıcı uygulandığında ışıl ışıl bir efekt veriyor. Kendiliğinde ışıldayan cilt görüntüsünü seviyorsanız bu bazı öneririm.

FXV Pro Bazları ayrıntılı yazmıştım. Okumak için tık tık.


Günlük kullanım için bir maskara var sırada. Optimal Style Volume Long Lash Curve Maskara adından da anlaşılacağı gibi uzunluk, hacim ve kıvrık kirpikler vaadediyor. Silikon fırçası kirpikleri güzel tarıyor ve uzatıyor ama kıvrıklık ve hacim konusunda pek başarılı değil. Gün içinde dökülme ve kirpiklerimde ağırlık yapmadığı için ce doğal görünümü için seviyorum bu maskarayı. 



Farmasi Express kalemleri akmayan yapıda olduğu için almıştım. Göz içinde ve kirpik diplerini belirginleştirmek için kalem kullanmayı seviyorum. Gözümün bazen fazla sulanmasıyla da alakalı sanırım ama biraz akma yapıyor ben de.  Express kalemlerin lacivert ve siyahını da denemeyi düşünüyorum.


Farmasi'nin cilt bakım ürünlerini seviyorum. Pure Rose serisi de oldukça başarılı. İçeriğinde gerçek gül yağı bulunan bu serumu da severek kullanıyorum. Gerçi içeriğindeki gül yağı listede son sırada ama zaten serumun fiyatından dolayı yoğun olarak bulunma ihtimalini düşünmemiştim. 
Yağ bazlı bir serum. Nemlendirmesi, cildimdeki etkileri kullandığım süre boyunca fena değildi. Bu serumun en sevdiğim yanı kokusu oldu. Gül kokusu sevmediğim için rahatsız olacağımı düşünüyordum ama o sevmediğimiz gül kokusuna sahip değil.


Farmasi Pure Rose serisinin en sevdiğim diğer ürünü Gül Suyu. Bildiğimiz gül suları gibi değil bu gül suyu. Yağı çok ayrılmamış, yine mis gibi kokan bir gül suyu. Kullandıktan sonra diğer gül sularından farkı çok net anlaşılıyor. Farmasi Pure Rose serisinin bir de nemlendirici kremi ve yüz yıkama kremi var. Seriyi ayrı bir yazıda daha detaylı yazacağım ama serum ve gül suyu favorim olduğu için bu listede olmalı diye düşündüm. 


Farmasi'nin At Kestanesi Jelini evden hiç eksik etmiyorum. Bu Paprika&Chili Balsamı da ısıtıcı jel sanıp yanlışlıkla almıştım. Etkisi At Kestanesi jel gibi. Spor sonrası kas ağrısında, bir yerim tutulduğunda çok işime yarıyor bu balsam. Gerçekten de kas ağrısını ve tutulan bölgeyi rahatlatıp, yatıştırıyor. 


Farmasi'den son önerim NutriCoffee. İçeriğinde %60 tahıl, % 40 kahve bulunan tok tutan lezzetli bir kahve. Pandemi öncesi düzenli spora gittiğim dönem kullanmıştım bu kahveyi. Sabah kahvaltı yerine sütlü NutriCoffee içip spora gidiyordum. Spor sonuna kadar açlık yaşamıyordum ve daha enerjik hissediyordum. Zayıflamak için destek arıyorsanız Farmasi NutriCoffee'yi denemenizi öneririm. İçeriğinde tahıl olduğu için tadı kötü diye düşünmeyin, gayet kahve tadında lezzetli bir içecek. 

Benim Farmasi önerim böyle. Bakalım kızlar neler önerdi ben de merak ediyorum. Nilgün'ün Farmasi önerilerini okumak  için buraya , İrem'in önerilerini okumak için de buraya tıklayabilirsiniz. 







6 yorum:

  1. Gül serisini merak ettim, bu ay isteyeyim ben de. Bazın diğer versiyonunu severek kullanıyorum ama bunu da alacağım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül suyunu seversin bence. Serum da fena değil :)

      Sil
  2. Pure Rose serisi benim de favorim .-)) kahveleri de çok beğendim bak unutmuşum onları :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pure Rose serisi gerçekten güzel bir seriymiş :)

      Sil
  3. Pure Rose serum sivilcelenmeye neden olmuştu ben de kuzum :( Ancak makyaj bazı, kalem, gül suyunu severek kullanmıştım. Balsam'ı hiç görmemiştim kuzum ona kesinlikle bakacağım :) Ayrıca bu tarz üç yorum incelemelerinize bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balsam kas ağrılarına çok iyi geliyor, tavsiye ederim kuzum :)

      Sil