11 Kasım 2020 Çarşamba

Avon Power Stay Ruj ve Urban Fondöten

Bu hafta 1 ürün 3 Yorum Köşemizde Avon Kasım katoloğunun öne çıkan ürünlerinden Power Stay Ruj, Urban Fondöten ve Glimmerstick'in yeni renginden bahsedeceğiz. 

Avon

Bir ruj sever olarak Power Stay Rujlarla başlayacağım anlatmaya.Tam sekiz rengi bulunan yeni Power Stay rujlar patentli polimer sistemiyle 10 saate kadar kalıcılık vaadediyor. Hafif yapısına rağmen gün boyu akmayan, dağılmayan ve yarı mat bitişli yumuşacık rujlar yeni Power Stay rujlar. Damla şeklindeki ucuyla kolaylıkla sürülüyor. 

Avon

Bize gelen renkler Constant Cherry ve Memorable Mauve. Dudakları kurutmuyor ve gün boyu kalıcılar. Bulaşma da yapmıyor. Bardak ve fincanlarda iz bırakmıyor ama maskeye biraz bulaşıyor. Yağlı bir şey yiyilip içilmediği sürece silinmiyorlar. Biraz dudak ortalarından siliniyor ama üst üste uygulamada pütürlenme ya da alttaki rengi kaldırmadığı için ruju tazelemek sorun olmuyor. 

Avon
Constant Cherry

Power Stay Constant Cherry mavi alt tonlu bir kırmızı. Tam benim rengim bu kırmızı.

Avon
Memorable Mauve

Avon Power Stay Memorable Mauve kahverengi alt tonlu bir bordo. Kış makyajlarına çok yakışır.

Avon

Renklerin tende duruşu da bu şekilde. Avon'un yeni Power Stay rujları kalıcılık ve yapı olarak oldukça başarılı rujlar olmuş.

Avon

Havaların soğumasıyla sadece cilt bakımında değil makyaj ürünlerinde de nem veren ürünlere yönelmeye başlıyoruz. Avon'un yeni fondöteni Urban Fondöten 24 saat nem vaadiyle oldukça iddialı bir ten ürünü. Gerçi hiç birimiz 24 saat fondötenli gezmiyoruzdur. O yüzden 24 saat nem vaadini yorumlayamayacağım :) Ama kremsi yapısıyla cildime nem vermesi oldukça başarılı. Avon Urban Fondöten anti-oksidan içerikler ve vitaminlerle cildi UV ışınlarına ve çevresel kirliliğe karşı koruyarak erken yaşlanmanın da önüne geçiyor. 50 faktör güneş korumasına sahip fondöten yapısı ve özellikleriyle sevdiğim bir ten ürünü oldu.

Avon


Urban Fondöteni cildime krem sürmeden uyguladım. Nem vermesi çok iyi. Cildimde asla kuru ve pul pul durmuyor. Aksine nemli, ton farkı olmayan ve canlı ten görüntüsü sağlıyor. Kapatıcılığı ortanın altında. Cilt kusurlarını örtme konusunda pek başarılı değil bu yüzden. Biraz daha kapatıcılık istiyorsanız ikinci kat uygulanabilir. Ama yine de yoğun kapatıcılık beklemeyin Urban Fondötenden. Yapısı çok hafif, ciltte ağırlık yapmıyor. Gün boyu biraz uçsa da kalıcılığı da iyiydi. Oksitlenme de yapmadı. 

Avon

Avon Urban Fondötenin dört rengi var. Bizdeki rengi Light Medium. Bu renk benim tenime tam oturdu. Avon'un light medium renkleri genelde bana koyu olurdu ama bu sefer beni üzmedi bu ton.

Avon


Avon'un en sevdiğim ürünlerinden olan Glimmerstick'ler 30. yılını kutluyormuş. Avon da Glimmerstick'in 30. yaşını 4 ışıltılı renkle kutluyor. True Gold, White Gold, Bronze Gold ve Rose Gold renkleriyle ışıl ışıl bir 30. yaş kutlaması olmuş.

Avon

Bu ışıltılı Glimmerstick'lerin dört rensi de çok güzel. Bizdeki rengi Rose Gold. Aklıma düşen diğer rengi de tabi ki Bronze Gold. Double eyeliner için, göz pınarlarında hatta alt kirpik diplerinde çok hoş durur bu ışıltılı seri. Yılbaşı makyajı için de güzel bir seçenek bu ışıltılı Glimmerstick'ler.

Avon yeni ürünlerle, eski serilerine ekledikleri yeni seçeneklerle bizleri heyecanlandırmaya devam edeceğe benziyor. Bu yeni ürünler için İrem ve Nilgün neler yazmış? 

İrem'in yorumları için buraya, Nilgün'ün yorumları için de buraya tıklayabilirsiniz.







4 yorum:

  1. Hepimiz fondötenler konusunda aynı fikirdeyiz :)) rujları çok beğendim ben de!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondötenin yapısını beğendim, yazın içinde rahat olur bu fondöteni kullanmak :)

      Sil
  2. ben fondöteni ve rujları beğendim yapıları güzel .. glimmer kalemler zaten favorim bunu da çok beğendim diğerlerini de alacağım sanırım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöten biraz daha kapatıcı olabilirmiş :)

      Sil