21 Ekim 2020 Çarşamba

Limonian Marinecos Kolajenli Soothing Maske


Buralı Olmayanlar Lokali

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Limonian'dan gelen Marinecos Marines Pure Collogen Maskeleri anlatacağız. İrem yoğun nemlendirici Moisturizing maskeyi, Nilgün kırışıklık karşıtı Anti-Wrinkle maskeyi anlatacak, ben de dinlendirici ve yatıştırıcı Soothing maskeyi anlatacağım.

Buralı Olmayanlar Lokali

Marinecos markası Prof. Dr. Hwang tarafından geliştirilmiş bir Kore markası. FDA onaylı markanın ürünlerinde yüksek yoğunlukta kolajen bulunmakta. Cildin farklı ihtiyaçlarına göre 4 farklı seçeneğe sahip bu maskelerin hepsi yüksek yoğunlukta soğuk deniz balıklarından elde edilen kolajen içeriyor. 
Çiçek özleri ve bitki yağlarıyla da oldukça zengin içeriğe sahip maskeler.
Kolajen vücudumuzda en çok bulunan protein. Kemiklerimizde, kaslarımızda, deri ve tendon bağlarımızda bulunur. Eklem sağlığı ve cilt elastikiyetini sağlayan kolajen yaşla beraber vücudumuzda daha yavaş üretilmeye başlar. Bu yüzden de dışarıdan kolajen desteğe ihtiyacımız olur. Marinecos ürünlerinde kullanılan soğuk deniz balıklarında elde edilen marin kolajen ciltle uyumlu yapısıyla kolayca emilerek cildin elastiketini arttırmasına destek olan bir kolajen çeşidi.

Buralı Olmayanlar Lokali

Bir önceki yazımda yeni rutinimi uzun uzun anlatmıştım. 1 aylık kozmetiksiz geçen süre sonrası yavaş yavaş kozmetik kullanımına geçmeye başladım. Özellikle de hassas ciltleri yatıştıran içerikleri tercih ediyorum bu yeni rutinimde. Marinecos Kolajenli Shoothing Maske de bu yeni rutinimde tercih ettiğim bir maske oldu. İçeriğindeki aloe vera yaprağı kızarmış cildi sakinleştiriyor ve cilde yoğun nem veriyor. Sarı papatya, lavanta ve biberiye özleri de cildi yatıştırıyor ve canlılık kazandırıyor. Tam bir hassas cilt maskesi. 
Soothing maskeyi iki kere kullandım. İçinden çıkan serumu o kadar fazla ki 3 kere bile rahatlıkla kullanılabilir. Maskenin cildimi yatıştırmasını, maske sonrası nemli ve dinlenmiş cilt sonucunu sevdim. Yoğun hassasiyet yaşadığım bir dönemde olmama rağmen cildimde her hangi bir irritasyona neden olmadı. Aksine alerji kaynaklı kaşıntıyı ve kızarıklığı hafifletti. Düzenli kullanımda sonucun çok daha iyi olacağını düşünüyorum. 

Buralı Olmayanlar Lokali


İrem'den Moisturizing maskenin yağlıya dönük karma ciltlere etkisini okumak için burayaNilgün'den Anti-Wrinkle maskenin kuru ve hassas ciltlere etkisini okumak için de  buraya tıklayabilirsiniz.

Marinecos maskeleri de Limonian'dan satın alabilirsiniz. 






10 yorum:

  1. Bu maskelerin dinlendirici ve yatıştırıcı etkisini merak ediyordum.Ben bu maskeyi yaklaşan keskin soğuklarda kullanmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soğuklarda nem etkisi de daha iyi olabilir :)

      Sil
  2. bu maske tam senlikmiş bana da aslında güneş sonrası çok uyar..

    YanıtlaSil
  3. Amazing masks !! I think these are good products!

    YanıtlaSil
  4. Limonian maskelerini merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel oluyorlar canımcık, mutlaka denemelisin..

      Sil
  5. Sevgili ergen kızım ve onun maske deneme merakı için nefis tavsiyeler :-) emeğine sağlık

    YanıtlaSil