9 Ekim 2020 Cuma

Bitenler - 22

Bu yıl ürün bitirme konusunda becerikli çıktım. Kendimi bu konuda tebrik ediyorum ve yılın üçüncü bitenler yazısında hemen başlıyorum.


Yine pandemi dönemine yakışan bir bitenler yazısı oldu. Ne yazık ki bu yıl çoğumuz gibi ben de makyaj yapmayı unutma noktasına geldiğim için renkli kozmetik bitmedi. Bolca bakım ve hijyen ürünü bitti.

Le Petit Marsellais Güneşli Bahçeler serisi Monday Box projesi için gelmişti. Organik kan portakalı ve biberiye, organik frenk üzümü ve naneli olanları bitirdim. Diğerlerini yeğenlerime verdim. Sıradan duş jelleriydi. Tekrar almayı düşüneceğim ürünler değil. 

Avon Cannabis Sativa Oil serisinin el vücut kremini severek kullandım ve bitirdim. Tekrar alınabilir. Yazısını da 1 Ürün 3 Yorum köşesinde yazmıştım. 

Eda Taşpınar body mist kalıcı değildi ama kokusu güzeldi. Alerjimi de tetiklemedi ama yeniden almam.

Madame Coco el kremi güzeldi. Tekrar alabilirim.


Avon Cannabis Sativa Oil yüz kremi beni çok şaşırttı. Alerjiden dolayı kızaran cildime çok iyi gelmese de kızarıklık için kullandığım birçok üründen daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Malu Wilz yüz yıkama kremi çok iyiydi. Fiyatından dolayı tekrar almayı düşünmem ama.

Bioderma Sensibio DS+ kızarıklıklarıma iyi gelen bir üründü. Elimdeki son testerdı bu. Tam boyunu alabilirim.


Avon Nature Pro serisinin dökülme karşıtı bu şampuanını ve Bionnex dökülme karşıtı şampuanı ailecek sevdik. İndirime girerse ve evdeki şampuan stoğu biterse her iki şampuandan da yeniden alabilirim.

Elseve Mucizevi Yağ durulanmayan saç kremi favorilerimden. Epey bir stoğa da sahibim. 


Bee Beauty aloe veralı ve karbonlu maskesi güzeldi. 3'lü set olarak almıştım. İçindeki serumuyla iki kere daha maske yapabildim. İndirimlerde alınabilir.

Avon Care maskeyi de beğendim. Onun da serumuyla bir kere daha maske yapabildim. Miniso gibi yerlerde satılan kağıt maske refilleri çok işe yarıyor artan serumla maske yapmak için.

Neutrogena hydrogel maske de güzeldi. Diğer çeşitlerini deneyeceğim.

Limonian'dan gelen Silky Hair Mask çok çok iyiydi. Bir tane daha var elimde ama indirimlerde stoklu alınabilir. 


Limonian'dan gelen Osaque Silk Body Peeling stoklu aldığım favori ürünlerimden. Ayrıntılı olarak 1 Ürün 3 Yorum köşesinde de yazmıştım. 

Celenes Roll On deo temiz içeriği ve ter kokusunu önlemesiyle uzun zamandır favorim. Bittikçe alacağım ürünlerden birisi artık. 


Benri'nin bu asetonunu seviyorum. Bittikçe alıyorum.

Flormar simli oje ve matlaştırıcı top coat güzeldi ve bitti. Simli ojeyi yedekli alıyorum. Matlaştırıcının da bulursam yenisini alabilirim.



Aralık ayından beri aile hekimim de onayı ve önerisiyle takviyeler kullanıyorum. Tam pandemi öncesi bilmeden iyi bir şey yapmışım. Magnezyum ve çinko-bakır bitti . Yenileri de alındı çoktan.Voonka kollojeni 2 aydır kullanıyorum. Ayrıntılı yazacağım.

Bunlara ek olarak bolca sıvı ve katı sabun, kolonya, dezenfektan da bu süreçte bitti. Bir süre daha bitenler bu şekilde devam edecek gibi. Bir an önce korona bitse ve eski normalimize geri dönsek diyerek bu bitenler yazısını kapatıyorum..

6 yorum:

  1. Gelsin yeniler, ortak ürünlerimiz varmış baya =)

    YanıtlaSil
  2. Harika ürünler bitirmişsin Bu dönemlerde hekim'de onayı ile takviye edici gıda kullanılmalı bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak şart...

      Sil
  3. baya ürün bitmiş bu ay yıl sonuna doğru temizlik başladı..

    YanıtlaSil