2 Ekim 2020 Cuma

Avon TTA Eternal ve Attraction Addicted Jel Parfümler

Her geçen gün Avon parfüm konusunda kendini aşıyor ve bizi şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay ilk jel parfümünü satışa çıkardı Avon. Biz de bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 ürün 3 Yorum köşemizde Avon'un yeni jel parfümleri TTA Eternal ve Attraction Addicted Jel Parfümleri anlatalım istedik.



Cam alt standları ve sunumu çok şık yeni jel parfümlerin. Makyaj masasında o kadar güzel görünüyorlar ki. Parfümler bittiğinde de parfümlerin durduğu cam alt standı tealightlar için de kullanmak mümkün. Bence Avon'un en şık parfümleri olmuş bu jel parfümler.


Konsantre esansların jel yapıyla buluştuğu bu parfümlerin her bir şişesinde tam 200 damla parfüm bulunuyor. Konstantre esanslardan oluştuğu içinde çok kalıcılar. Ayrıca jel yapıda olduğu için alerjik bünyeler de rahatlıkla kullanabilir bu yeni parfümleri. Parfümün bulunduğu kapsülün üstündeki pompaya bastığınızda jel parfüm çıkıyor ve nabız noktalarına bu jeli sürerek gün boyu misler gibi kokuyorsunuz. Etrafınızda parfüm sıkıldığında hatta kendiniz bile parfüm kullanırken rahatsız oluyorsanız bu jel yapıdaki parfümleri mutlaka denemelisiniz.


TTA Eternal parfüm ayva, menekşe ve bergamot notalarıyla açılış yapıyor. Orta notalarda pembe şakayık, yasemin ve manolya var. Alt notlarında da kaşmir ağacı, doğal misk ve sandal ağacı bulunuyor. TTA Eternal çiçeksi-meyveli ve çok hafif baharatlı bir parfüm. 



Attraction Addicted parfüm TTA Etenal'a göre daha sıcak ve tatlı bir parfüm. Üst notasında yasemin, orta notasında kuş üzümü ve alt notasında da paçuli var bu parfümün. Attraction Addicted tatlı, sıcak, odunsu bir parfüm. Attraction Addicted parfümü daha çok beğendim ben.


Avon'un bu yeni jel parfümlerinin hem tasarımı hem de kalıcılıkları çok başarılı. Bu yeni nesil parfümleri Nilgün'den okumak için buraya, İrem'den okumak için de buraya tıklayabilirsiniz. Onlar da sevdi mi bu jel parfümleri açıkçası ben merak ediyorum ve onların bloglarına gidiyorum..






10 yorum:

  1. ben de oldukça kalıcı oldular .. kokuları ve tasarımları çok iyi...

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettiğim bir parfüm serisi oldu bu :)

    YanıtlaSil
  3. Benim de favorim Attraction Addicted oldu!

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlı ve ilginç geliyor

    YanıtlaSil
  5. Merak ediyordum bu parfümü , galiba bir şans vereceğim . sevgiler.

    YanıtlaSil