14 Ekim 2020 Çarşamba

Avon Metalik Likit Göz Farı ve 2'si Bir Arada Dudak Ve Yanak İçin Cushion Cloud



Metalik Likit Far ve 2'si bir arada dudak ve yanak için Cushion Cloud Avon'un iki yeni ürünü. Avon yeni ürünler konusunda hiç hız kesmiyor. Biz de bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde bu iki yeni ürünü anlatacağız.



Avon Metalik Likit Göz Farı rengiyle kalbimi çaldı. O kadar güzel bir rose gold tona sahip ki hem tek başına hem de kahve, yeşil hatta lacivert tonlarla bile güzel kombinlenebilir. Sürer sürmez sabitlenmesi ve gün boyu bozulmadan durmasını sevdim.

Üst üste uygulama yaparken alttaki ürünü kaldırmıyor. Rahat sürülen bir far. Yoğun istediğimde aplikatörüyle uyguluyorum, hafif istediğimde de parmağıma biraz ürün alıp minik dokunuşlarla göz kapağıma sürüyorum. Doğal ama ışıl ışıl bir sonuç oluyor parmağımla uyguladığımda. Göz makyajında ışıltı istendiğinde de göz kapağının ortasına parmakla minik dokunuşlar hoş duracaktır. Mat rujun  üstüne, dudağın ortasına da hafifçe uygulandığında hoş bir efekt verebilir.



Metalik Likit Farın 4 rengi var. Bizdeki rengi Royal Rose rengi. Bu farların en güzel rengi olabilir bence Royal Rose. Topaklanma ve bulaşma yapmayan, yoğun renk veren, çabuk sabitlenen ve göz kapağında ağırlık yapmayan bu likit far benden geçer not aldı.


Koreli'lerin hayatımıza kattığı "cushion" ürünlere Avon da yeni bir ürün eklemiş. Yanaklar ve dudak için 1'si bir arada Cushion Cloud kremsi yapıda, sünger aplikatörüyle kolaylıkla uygulanan doğal bitişli bir ürün. İçeriğinde bulunan hindistan cevizi yağıyla bakım da yapan çok yönlü bir renklendirici.


Yumuşak sünger aplikatörü uygulamayı kolaylaştırıyor. Dudakta ruju sürüp parmakla dağıtmış efekti veriyor. Doğal ve mat bitişli ürünün üstüne şeffaf gloss uygulayarak daha canlı bir görüntü elde edilebilir. Yanaktaki duruşunu daha çok sevdim. Doğal rengiyle hafif kızarmış yanaklar hoşuma gitti. Yanaklarıma aplikatörüyle biraz dokunudurup parmağımda dağıtıyorum. No Makeup makyajlar için de güzel olur Cushion Cloud.



Cushion Cloud'un da likit far gibi dört rengi var. Bizdeki rengi güzel bir şeftali tonu olan Sugar and Spice. Diğer renkleri de çok güzel. Doğal makyaj sevenler Avon Cushion Cloud'a bir şans vermeliler. 



Metalik Likit Far ev Cushion Cloud benden geçer not aldı. Avon'un bu iki yeni ürününü İrem'den okumak için de burayaNilgün'den okumak için de  buraya tıklayabilirsiniz.
Sürekli yeni ürünlerle bizleri şaşırtan ve de mutlu eden Avon önümüzdeki günlerde yeni ne sürprizler yapacak bakalım. Heyecanla beklemedeyim.





6 yorum:

  1. ben cushion cloudu sevdim yanaktaki uygulaması özellikle diye.. farın rengi de güzel ama keşke biraz daha parlak olsaydı dedim yani :-)))

    YanıtlaSil
  2. Farı ben de çok sevdim ama Cushion Cloud ehhh :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cushion yanakta iyi sadece ama far çok başarılı :)

      Sil
  3. Far gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil