5 Ağustos 2020 Çarşamba

M.Asam Collogen Boost Yüz Maskesi

Bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 ürün 3 yorum köşemizde M.Asam Collogen Boost Yüz Maskesini anlatacağız. Bizim gibi cilt bakımında maske yapmayı seviyorsanız bu haftanın konusu tam size göre.




M.Asam markasını çoğumuz Sihirli Fondöteniyle tanısa da benim ilk kullandığım ürünü güneş kremiydi. Uzun bir süre de sadece M.Asam güneş kremini kullanmıştım. Markanın cilt bakım ürünleri içerik olarak da çok iyi. Her cilt tipine ve ihtiyaca uygun serileri mevcut. Ürünlerinde kullandığı ana bileşenler üzüm çekirdeği yağı, resveratrol, hyaluron ve collageneer.


Son zamanlarda kolajeni çok fazla duymaya başladık. Bir çoğumuz gıda takviyesi olarak da kullanmaya başladı kolajeni. Vücudumuzun kendi ürettiği kolojen yaşla beraber azalmaya başladığı için hem içeriden hem dışarıdan bu eksiği kapatmak gerektiği için çeşitli ürünlere yöneldik hepimiz.
Peki kolajen eksiliğini nasıl anlarız?
Cildimiz esnekliğini ve dolgun, sağlıklı görünümünü yavaş yavaş kaybetmeye başlar; eklemlerimizde ağrılar yaşayabiliriz; saç ve tırnaklarımız zayıflayabilir. Kısacası oldukça önemli bir içerik Kolajen vücudumuz için. Özellikle 40 yaş sonrası kolojen desteğine daha da önem vermeliyiz.
M.Asam da bu eksiliği tamamlamak için aktif içeriği Collogeneer olan Collogen Boost serisini bizlere sunuyor. M.Asam'ın yenilikçi içeriği Collogeneer cildin doğal kolojen sentezini arttırıp, cildin büyük ölçüde sıkılaşmasını vaadediyor. Seride maske, göz kremi ve yüz kremi bulunuyor.


M.Asam Collogen Boost serisinin maskesi anti-age özellikli, sıkılaştırıcı ve doğal kolojen sentezini destekleyen bir maske. İçeriğindeki allantoin, c vitamini ve soya izoflavonlarının yanı sıra bitkisel kaynaklı yağlarla cildi yatıştırıp yeniden yapılandırıcı bir bakım sağlıyor. Ayrıca tüm cilt tiplerine de uygun bir maske. 


Krem kıvamında bir maske Collogen Boost maske. Bu maskeyi ben duş sonrası ya da kil maskesi yaptığımda cildimi nemlendirmek ve yatıştırmak için kullanıyorum. Haftada 1 ya da 2 kere kullanılabiliyor. Kalın bir tabaka uygulayıp, 10 dakika sonra maskeyi temizlediğinizde nemlenmiş bir cildiniz oluyor. Ya da ince bir tabaka uygulayıp, masajla cildinize yedirebilirsiniz bu maskeyi. Ben en çok uyku maskesi gibi kullanmayı sevdim. Akşam cildimi temizleyip ince bir tabaka Collogen maskeyi sürüyorum ve sabaha kadar cildimde kalıyor maske. Sabah nemli, ışıl ışıl bir ciltle güne başlamak harika. Ama yaz için pek uygun bir maske değil. Benim cildimde çok sıcaklarda biraz kusma yaptı. Kış için müthiş bir nem bombası olur ama. Özellikle kışın kuru ciltler çok sevecektir Collogen Boost maskeyi.


Collogen Boosts maske benim cildimde herhangi bir hassasiyet, sivilce ya da irritasyona neden olmadı. Üstelik krem gibi epey uzun bir süre cildimde tutmama rağmen. Cildi yatıştırıp nemlendirmesine rağmen kızarıklıklar için etkili bir ürün değil. Zaten böyle bir iddiası da yok ama yine de merak eden olursa diye bunu da belirteyim. Sonuç olarak M.Asam Collogen Boost Yüz Maskesini ben sevdim. 
M.Asam Collogen Boost maskenin yağlıya dönük karma ciltlerdeki etkisini sevgili İrem;  kuru ve hassas ciltlerdeki etkisini de sevgili Nilgün yazdı. Blog linklerini sizin için bırakıyorum.






12 yorum:

  1. Ben nem ve canlılık etkisinden memnunum. Bakalım uzun vadede sıkılaştırmayı ne kadar gerçekleştirecek :)

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettim bende.. Cildimin bu ara böyle bir ürüne ihtiyacı var. Bakacağım ilk fırsatta :)

    YanıtlaSil
  3. İnstagram da paylaşımı görünce geldim ve üçünüz de olumlu yazmışsınız. Not aldım.

    YanıtlaSil
  4. Hemen bakıyorum diğerlerinin yorumlarına da merak ettiğim bir maskeydi bu 💞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk etkileri güzel, uzun vadede de etkileri devam eder umarım :)

      Sil
  5. Markanın temel içeriklerini beğendim. İndirim zamanı fırsat yakalarsam aklımda olan ürünleri var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöteni hariç kullandığım ürünlerini beğenmiştim İlke. Şans verebilirsin bence..

      Sil
  6. ben de gayet sevdim kış aylarında haftada 2-3 kullanılır rahatça nem takviyesi için..

    YanıtlaSil